Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

.....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

οκ.....

λοιπόν... κοιτώντας το από άλλη οπτική γωνία και μιλώντας ουδέτερα, θα εκφέρω έναν προβληματισμό μου και από κει και πέρα συμπληρώστε, διορθώστε κ.λ.π.

Τα νέα παιδιά με τα παπάκια και Scooterακια τα οποία βλέπω να μετακινούνται καθημερινά προς το σχολείο, στην καφετέρια στην τσάρκα μέσα στην κίνηση της πόλης ......

Πιστεύετε πως ΑΥΤΟΙ είναι οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές.......ή με την πρώτη ευκαιρία ( μόλις βγάλουν δίπλωμα και μόλις βρουν το οικονομικό "σκαλοπάτι") θα αγορασουν ένα αυτοκίνητο για να ξεγράψουν προσωρινα ή οριστικα τους 2 τροχούς? Θέλω να πω.....τα "πιτσιρίκια" είναι συνειδητοί αναβάτες ή καβαλάνε επειδή είναι μονόδρομος το παπάκι και το σκουτεράκι (ή και το εντουράκι) ?

από τη μία στον κόσμο των γυμνασιο-λυκειόπαιδων η κατοχή μοτό σε ανεβάζει (STATus) στην μικρη σχολικη κοινωνία . Με την ίδια λογική όμως ίσως θεωρήσουν το αυτοκίνητο το επόμενο λογικό βήμα... και ξεχάσουν τις "χαρες" και ευκολίες της μετακίνησης με μοτο....

Εσείς τι λέτε? ενας μαθητης περιμενει ανυπομονα ποτε θα βγαλει το "μεγαλο " δίπλωμα για να αγορασει μια πιο ολοκληρωμενη - μεγαλυτερων κυβικων μοτοσυκλετα? ή θα προτιμησει την λυση του αυτοκινήτου , λέγοντας "τωρα πια δεν ειμαι πιτσιρικος να καβαλαω μηχανακια με ζεστη και με κρυο, θέλω την άνεση του αυτοκινήτου"
    Accipere quam facere praestat injuriam

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    οκ.....

λοιπόν... κοιτώντας το από άλλη οπτική γωνία και μιλώντας ουδέτερα, θα εκφέρω έναν προβληματισμό μου και από κει και πέρα συμπληρώστε, διορθώστε κ.λ.π.

Τα νέα παιδιά με τα παπάκια και Scooterακια τα οποία βλέπω να μετακινούνται καθημερινά προς το σχολείο, στην καφετέρια στην τσάρκα μέσα στην κίνηση της πόλης ......

Πιστεύετε πως ΑΥΤΟΙ είναι οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές.......ή με την πρώτη ευκαιρία ( μόλις βγάλουν δίπλωμα και μόλις βρουν το οικονομικό "σκαλοπάτι") θα αγορασουν ένα αυτοκίνητο για να ξεγράψουν προσωρινα ή οριστικα τους 2 τροχούς? Θέλω να πω.....τα "πιτσιρίκια" είναι συνειδητοί αναβάτες ή καβαλάνε επειδή είναι μονόδρομος το παπάκι και το σκουτεράκι (ή και το εντουράκι) ?

από τη μία στον κόσμο των γυμνασιο-λυκειόπαιδων η κατοχή μοτό σε ανεβάζει (STATus) στην μικρη σχολικη κοινωνία . Με την ίδια λογική όμως ίσως θεωρήσουν το αυτοκίνητο το επόμενο λογικό βήμα... και ξεχάσουν τις "χαρες" και ευκολίες της μετακίνησης με μοτο....

Εσείς τι λέτε? ενας μαθητης περιμενει ανυπομονα ποτε θα βγαλει το "μεγαλο " δίπλωμα για να αγορασει μια πιο ολοκληρωμενη - μεγαλυτερων κυβικων μοτοσυκλετα? ή θα προτιμησει την λυση του αυτοκινήτου , λέγοντας "τωρα πια δεν ειμαι πιτσιρικος να καβαλαω μηχανακια με ζεστη και με κρυο, θέλω την άνεση του αυτοκινήτου"
    analoga to kostos xrisis kai ktisis tha apofasisoyn k ayta.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν έχει να κάνει φίλε... και 20 χρόνια πριν που ήμουν μαθητής Λυκείου (τι λες ρε φίλε.. πέρασαν τελικά τόσα; ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) πάλι τα ίδια γινόντουσαν.

Όποιος μάλιστα είχε και κανά 50αρι σε 72αρι φτιαγμένο ήταν πολύ μάγκας και αλάνι...

κάποιοι θα πάρουν μηχανή κάποιοι άλλοι αυτοκίνητο. Σίγουρα θα είναι περισσότεροι αυτοί που θα πάρουν ίσως και τα δύο, με δεδομένο το οτι όλοι κοιτάνε το "καταναλωτικό status" αλλά και την πρακτική μεριά του πηξίματος στην αστική κίνηση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

είναι στον άνθρωπο απλά.

άλλοι βγάζουν δίπλωμα στα 16 και καβαλάνε μόνο και μόνο για να είναι ανεξάρτητοι και να μπορούν να μετακινηθούν, και άλλοι στα 35 στα 50 αποφασίζουν να βολευτούν με δίκυκλο ή να πραγματοποιήσουν μια επιθυμία που πάντα είχαν.

μοτοσυκλετιστές πάντα θα υπάρχουν, δεν είναι απειλούμενο είδος.
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    στ'@@ μας και στ'@@ του μαθητή τι λέμε εμείς!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz

πανω σε αυτο κατι συμπληρωματικο.....

μηπως ΕΙΜΑΣΤΕ απειλουμενο ειδος? με την μηδαμινη οδηγικη παιδεια καποιος που "εισερχεται" στον κοσμο των μοτοσυκλετων ισως το θεωρει Extreme Sport βλεποντας τις στατιστικες και την οδυνηρη πραγματικοτητα.... και ενω παλια ηταν πιο πολυ οικονομικες οι αναστολες.....τωρα το σκεφτονται και 2η φορα να πηδηξουν μεσα στην ζουγκλα (με λιγες πιθανοτητες ακεραιης επιβιωσης)
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    είναι στον άνθρωπο απλά.

άλλοι βγάζουν δίπλωμα στα 16 και καβαλάνε μόνο και μόνο για να είναι ανεξάρτητοι και να μπορούν να μετακινηθούν, και άλλοι στα 35 στα 50 αποφασίζουν να βολευτούν με δίκυκλο ή να πραγματοποιήσουν μια επιθυμία που πάντα είχαν.

Eιναι στις καταστασεις μαλλον τι χρειαζεται η οικογενεια και οι προταιρεοτητες που εχεις.
    Ετσι και εγω ειχα κρατησει το GLX μου χρονια και ειχα αυτοκινητο οχι τιποτα καλο και ακριβο απλα κατι για να κανω την δουλεια μου και να το γουσταρω μιας και το εκανα με τα χερακια μου.Μεχρι να μαζεψω και εγω κανα φραγκο και να παρω την δικη μου μοτοσυκλετα να κανω τα δικα μου ταξιδια.

Πιστευω στα φορουμ ομως οτι δινουν κινητρο στον πιτσιρικο μαθαινοντας απο τους παλαιοτερους εναν τροπο σκεψης δινοντας του την εμπειρια χωρις να προλαβει να σπασει το κεφαλι του για να μαθει.Και βαζοντας του την ιδεα οτι η μοτοσυκλετα δεν ειναι αυτο που βλεπει στην καφετερια αλλα....εκεινη η αλλη η φορτωμενη με μπαγκαζια που ταξιδευει
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    στ'@@ μας και στ'@@ του μαθητή τι λέμε εμείς!

εχμ...και του σνάιπερ. :rotflmao: :rotflmao:

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ από τη μέρα που πήρα το πρώτο μου μηχανάκι ( ένα αυτοματάκι HONDA dio 50) ήξερα οτι θα οδηγώ μηχανή πάντα. Και αυτό πιστεύω ακόμα άσχετα αν οδηγάω και αυτοκίνητο όπως και οι περισσότεροι από μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    εχμ...και του σνάιπερ. :rotflmao: :rotflmao:
    Κουίζ: πόσοι όρχεις θα συγκεντρωθούν από τον "μαθητή", τον Sniper, τον Ζεύκα και τον Trooper?

Μη βιαστήτε να απαντήσετε,είναι για γερούς λύτες!χαχαχαχ

Ειμαι 20,5 και πριν κανα 4μηνες αγορασα την πρωτη μηχανουλα μου(ninja 250r).Δεν ειχα ποτε αλλο μηχανακι πριν ουτε ποτε ενθουσιαστηκα στην ιδεα φτιαγμενων παπιων κτλ..Οταν πατησα τα 18 σαν κλασικο παιδακι οι γονεις βοηθησαν να βγαλω διπλωμα αμαξιου και μου διναν οποτε ηθελα το δικο τους αμαξι..bmw 316 97 μοντελο..η κλασσικη καγκουρομπεμπα θα'λεγα..μετα απο 1 χρονο οδηγησης και ενω εγω απο τα 15 ηθελα να παρω ενα μηχανακι αλλα ονειρο απιαστο με τους γονεις μου ενας φιλος μου αγορασε μια suzuki 250..ε αυτο ηταν..ηξερα πια τι ηθελα..μαζεψα λεφτα εβγαλα διπλωμα για μηχανη ξαναδουλεψα εβγαλα λεφτα για την μηχανη + κατι ψηλα απο μια γιαγια και τους ειπα περνω μηχανη..πρωτα γραφτηκα στο forum διαβασα τα παντα και μετα παρειγγειλα κρανος απο το moto-fc.de εδωσα 350ευρα τα οποια χαρηκα που τα εδωσα..πρωτη φορα που χαρηκα να δινω λεφτα(εκτος και της μηχανης)
    και να'μαι λοιπον..Δεν εχω ανεβει ποτε χωρις κρανος παρολες τις "κινησεις" του φιλαρακου μου με το σουτζουκι να με πεισει..δεν χρειαζετε το κρανος,λεει,αμα ξες να πεφτεις ...κτλ κτλ ..μονο 2 φορες για ελαχιστη αποσταση που απλα εδωσα το κρανακι στην κοπελιτσα μου..Οποτε βλεπω αυτα τα παιδια που εγω ονομαζω καγκουρες με φτιαγμενα παπια ακρανωτα κτλ..δεν τα βλεπω σαν μοτοσυκλετιστες αλλα σαν ατομα τα οποια θελουν να προσελκυσουν βλεματα (μουνι@) και αυτος ειναι ενας τροπος να το κανουν μεχρι να βρουν λεφτα να φτιαξουν αμαξι η να παρουν 1000σσ και απλα καπου να σκοτοθουν..1μηνα μετα την αγορα πηγα css..εχω πεσει 2 φορες και ξερω οτι οσο καλος και νά'σαι δεν ειναι παντα στα χερια σου αν θα πεσεις...Το κρανος δεν χρειαστηκε ευτηχως..αλλα θελω αν χρειαστει να ειναι στη θεση του..Μπορω μετα απο ολα αυτα να πω οτι εγω(θελω να πιστευω τουλαχιστον,και μαζι με αλλουσ που ξερω) οτι ειμαι η μελοντικη γενια μοτοσυκλετιστων..γιατι ενω οι γονεις μου σκεφτοντε τι αμαξι να μου παρουν..εγω μαζευω λεφτα απο την δουλεια για να παρω την μελοντικη συνοδο μου σε ευρωπαικες περιπλανησεις..

T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μοτοσυκλετιστης δεν γινεσαι , γεννιεσαι.

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    γεια σας..........................

αρχικα θα σας πω οτι ειμαι 15 χρονων και δεν εχω καν διπλωμα για 50cc.

και συνεχιζω..............................

εγω προσωπικα αγαπω τις μοτοσυκλετες, αν και πολλοι πιστευουν οτι εχω καθοδηγηθει κατα καποιο τροπο μιας και ο πατερας μου ειναι χρονια μηχνοβιος. εγω ομως δεν το βλεπω ετσι καθως ο ιδιος ουδεποτε με πιεσε να τον ακολουθησω σε καποια βολτα, απλα μου δωθηκε η ευκαιρια να γνωρισω μεσω αυτου τον χωρο, να τον λατρεψω, αλλα και να αποκτεισω μια οδηγικη παιδεια η οποια ειναι κατα την γνωμη μου βασικο συστατικο στον χωρο.

γουσταρω αφανταστα ταξιδια με μοτοσυκλετα, εστω και απο την θεση του συνεπιβατη μεχρι στιγμης και ηδη φανταζομαι τον εαυτο μου να ταξιδευει με μια μοτοσυκλετα οταν μεγαλωσω αρκετα. δεν εχει περασει καν απ το μυαλο μου η αγορα σκουτερ η παπιου καθως δεν με ενδιαφερει η λεγομενη μοστρα και ουτε μου ειναι απαραιτητο μεχρι στιγμης απο πρακτικους λογους. θα μου αρεσε ομως σε αυτην την ηλικια να μαθω π.χ. με ενα χωματινο στο βουνο, σε πιστουλες κτλπ.

δυστυχως ομως στην κοινωνια (και ειδικα στα σχολεια) παιζει πολυ σημαντικο ρολο το φαινεσθαι και η αξια των υλικων αγαθων...............................κοιταξτε τι μπλουζα φοραει ο ενας, κοιταξτε τα μαιμου παπουτσια του αλλου.............καθοριζονται ολα γυρω απο αυτα.........οι παρεες, οι φιλιες κτλπ.

κατ εμε μοτοσυκλετιστης θεωρειται αυτος που ανεβαινει στην μοτοσυκλετα και αισθανεται ενα σκυρτισμα, ενα εντονο συναισθημα που θελει να το ζει και να το ξαναζει........κατι σαν εθισμο......
    και συμφωνα με αυτο ναι, θα μπορουσα να πω και τον εαυτο μου μοτοσυκλετιστη,πειτε με μελλοντικο,πειτε με οπως θελετε

υ.γ. σορυ αν σας κουρασα και πιθανως αν βγηκα εκτος θεματος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
    Ειμαι 20,5 και πριν κανα 4μηνες αγορασα την πρωτη μηχανουλα μου(ninja 250r).Δεν ειχα ποτε αλλο μηχανακι πριν ουτε ποτε ενθουσιαστηκα στην ιδεα φτιαγμενων παπιων κτλ..Οταν πατησα τα 18 σαν κλασικο παιδακι οι γονεις βοηθησαν να βγαλω διπλωμα αμαξιου και μου διναν οποτε ηθελα το δικο τους αμαξι..bmw 316 97 μοντελο..η κλασσικη καγκουρομπεμπα θα'λεγα..μετα απο 1 χρονο οδηγησης και ενω εγω απο τα 15 ηθελα να παρω ενα μηχανακι αλλα ονειρο απιαστο με τους γονεις μου ενας φιλος μου αγορασε μια suzuki 250..ε αυτο ηταν..ηξερα πια τι ηθελα..μαζεψα λεφτα εβγαλα διπλωμα για μηχανη ξαναδουλεψα εβγαλα λεφτα για την μηχανη + κατι ψηλα απο μια γιαγια και τους ειπα περνω μηχανη..πρωτα γραφτηκα στο forum διαβασα τα παντα και μετα παρειγγειλα κρανος απο το moto-fc.de εδωσα 350ευρα τα οποια χαρηκα που τα εδωσα..πρωτη φορα που χαρηκα να δινω λεφτα(εκτος και της μηχανης)
    και να'μαι λοιπον..Δεν εχω ανεβει ποτε χωρις κρανος παρολες τις "κινησεις" του φιλαρακου μου με το σουτζουκι να με πεισει..δεν χρειαζετε το κρανος,λεει,αμα ξες να πεφτεις ...κτλ κτλ ..μονο 2 φορες για ελαχιστη αποσταση που απλα εδωσα το κρανακι στην κοπελιτσα μου..Οποτε βλεπω αυτα τα παιδια που εγω ονομαζω καγκουρες με φτιαγμενα παπια ακρανωτα κτλ..δεν τα βλεπω σαν μοτοσυκλετιστες αλλα σαν ατομα τα οποια θελουν να προσελκυσουν βλεματα (μουνι@) και αυτος ειναι ενας τροπος να το κανουν μεχρι να βρουν λεφτα να φτιαξουν αμαξι η να παρουν 1000σσ και απλα καπου να σκοτοθουν..1μηνα μετα την αγορα πηγα css..εχω πεσει 2 φορες και ξερω οτι οσο καλος και νά'σαι δεν ειναι παντα στα χερια σου αν θα πεσεις...Το κρανος δεν χρειαστηκε ευτηχως..αλλα θελω αν χρειαστει να ειναι στη θεση του..Μπορω μετα απο ολα αυτα να πω οτι εγω(θελω να πιστευω τουλαχιστον,και μαζι με αλλουσ που ξερω) οτι ειμαι η μελοντικη γενια μοτοσυκλετιστων..γιατι ενω οι γονεις μου σκεφτοντε τι αμαξι να μου παρουν..εγω μαζευω λεφτα απο την δουλεια για να παρω την μελοντικη συνοδο μου σε ευρωπαικες περιπλανησεις..

@ Kotsis23 & the big boy:

Είστε ωραίοι μάγκες !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Όλους τους απογευματινούς μου καφέδες, εδώ και κανά 6μηνό, τους πίνω σε αντιπροσωπία
    της HONDA, (μαζί με τη μότο αγόρασα και φίλους :rotflmao: ).

Αυτό το οποίο διαπίστωσα είναι πως απ' τους π.χ 10 υποψήφιους πελάτες οι 8 κοιτάνε για SH
    λόγω του πηξίματος στην πόλη. Οι 2 ενδιαφέρονται για αγορά μότο επειδή το έχουν στο αίμα
    τους.

Πιστεύω αυτό τα λέει όλα. Όσο πάει και ο μοτοσικλετιστής τείνει προς εξαφάνιση για να δώσει
    τη θέση του στον καθημερινό άνθρωπο που θέλει σβέλτα και οικονομικά να πάει στη δουλειά
    του, στον ΑΒ κτλ...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι μοτοσυκλετιστές να προσέχουν πολύ στην Εγνατία οδό
    από menos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2010, 23:21
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Πως επιλεγονται οι moderator????