Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: εχουμε θεμα με τους καθρεφτες?

εχουμε θεμα με τους καθρεφτες?

καλησπερα σας.θα θελα τα φωτα σας.
    εχω το bandit μου εδω κ ενα χρονο.καθημερινα ανοιγοκλεινω τους καθρεφτες για να σκεπασα τη μηχανη.
    τον τελευταιο καιρο λοιπον παρατηρω οτι εχουν χαλαρωσει τελειως κ μολις τους σφιγγω ( με αλλενοκλειδο) παραμενουν σταθερει αρκει να μην τους κλεισεις.
    αν χασουν δλδ την συγκεκριμενη γωνια τους χαλαρωνουν παλι
    καμμια συμβουλη?

Βασικά... Δεν έχουμε θέμα με τους καθρέφτες, εσύ έχεις

Και για να μην παρεξηγήσεις και τα πάρεις κρανίο με τις εξυπνάδες μου, εξηγώ: Οι καθρέφτες του bandit αν δεις πως είναι φτιαγμένοι, ουσιαστικά έχουν δύο σίδερα εξωτερικά τα οποία πιέζουν το μπράτσο για να μένει στη θέση του. Ναι μεν επιτρέπουν την μετακίνηση, αλλά από την άλλη, αν συνέχεια μετακινείς το μπράτσο, κάποια στιγμή λόγω της τριβής λειαίνεις τις επιφάνειες επαφής και αφ' ενός κάνεις εύκολο το να κλείσει και από τον αέρα ο καθρέφτης, αφ' ετέρου φαίνεται ότι με την κίνηση χαλαρώνεις και την αλενόβιδα. Οπότε... Ή παίρνεις την απόφαση να τους αφήσεις ήσυχους ή απλά ανέχεσαι το ότι πρέπει συνέχεια να τους σφίγγεις. Αυτού του τύπου οι μηχανισμοί δεν είναι φτιαγμένοι για συνεχή χρήση, απλά προσφέρουν ασφάλεια στο ότι δεν θα σπάσει το μπράτσο του καθρέφτη αν ζοριστεί. Για να κάνεις αυτό που κάνεις και να μην έχεις πρόβλημα, θα έπρεπε να υπάρχει μηχανισμός με ελατήριο, όπως στα αυτοκίνητα.

..επίσης παίζει και πιο άνετη κουκούλα στο εμπρός μέρος, με μικρό κόστος, ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να τους μαζεύεις..

Η επόμενη παλαβή ιδέα που είχα λοιπόν ήταν... όταν με το καλό φτάσω στο στάδιο του να ψάξω για καθρέφτες, να δω αν μπορώ να βάλω αυτούς του GSXR που και διπλώνουν και έχουν τα φλασάκια επάνω!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
    ..επίσης παίζει και πιο άνετη κουκούλα στο εμπρός μέρος, με μικρό κόστος, ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να τους μαζεύεις.. [/QUO

μακαρι να ηταν ετσι...αλλα μεχρι να φτασω να σκεπασω περναω απο στενο σημειο που δεν χωρουν οι καθρεφτες

απο οτι καταλαβα θα παιζει μονιμα το αλλεν κατω απ τη σελα !!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από f.christos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
    ..επίσης παίζει και πιο άνετη κουκούλα στο εμπρός μέρος, με μικρό κόστος, ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να τους μαζεύεις.. [/QUO

μακαρι να ηταν ετσι...αλλα μεχρι να φτασω να σκεπασω περναω απο στενο σημειο που δεν χωρουν οι καθρεφτες

απο οτι καταλαβα θα παιζει μονιμα το αλλεν κατω απ τη σελα !!
    Βάλε Locktite μπλε στις βίδες και θα είσαι ΟΚ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

sapila και πάλι, όπως είπε πιο πάνω και ο amyrou, η βίδα δε θα λασκάρει, αλλά θα λιώσουν τα σιδεράκια που κρατάν το μπράτσο και θα χαλαρώσει και θα είναι πιο δύσκολο με το locktite να τις σφίξει..δεν ξέρω...νομίζω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    έχω ακριβώς την ίδια παρατήρηση.
    απλά πήρα την απόφαση και πλέον τους έχω πάντα ανοιχτούς....

Έχει αλλάξει κανείς τους καθρέφτες με άλλους που κλείνουν ? Από άλλο μοντέλο ή after market.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ngdesign
    Έχει αλλάξει κανείς τους καθρέφτες με άλλους που κλείνουν ? Από άλλο μοντέλο ή after market.
    και απαντώ μετά από ψάξιμο αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κλείνουν ή είναι απλώς αποστάτες
    http://www.twistedthrottle.com/trade/productview/2526/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	svl.05.505.100.01.sw-motech.hinge.mirror.widener.jpg 
Προβολές:	265 
Μέγεθος:	45,4 KB 
ID:	237637

Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις 2 τρύπες στην κουκούλα να περνάνε οι καθρέφτες.

Μπορείς να πάς την κουκούλα σε μια μοδίστρα να σου περάσει 2 κομάτια μουσαμά στις τρύπες που θα κάνεις σαν σακούλες να καλύπτεις και τους καθρέφτες!!
    Yamaha FZS 600

Παρόμοια θέματα

1. Έχουμε προβλήματα με τους λογαριασμούς μας
    από SUPERSPORT στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 09:40
  2. έχουμε θέμα για πρωτομηνιά!
    από adam_tsouk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2005, 13:52
  3. Τι θα γινει με τους Βενζιναδες?
    από Lazio στο forum Off topic