το φοροεισπρακτικο μεσω τροχαια yuck:
ειναι σε ενεργο δραση
το νου σας...................:![]()
το φοροεισπρακτικο μεσω τροχαια yuck:
ειναι σε ενεργο δραση
το νου σας...................:![]()
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Το ειδα με τα ματια μου σημερα. Εξω απο το σπιτι μου, ομαδα διας σταματανε παπι που μολις ξεπαρκαρε και πηγε να φυγει αντιθετα. Του ραψανε κουστουμι κανονικοτατο.
Μεχρι σημερα δεν ειχα δει να ασχολειται κανεις με τετοια. Εδω αλλα κι αλλα στο δρομο κανουν πως δεν τα βλεπουν.
Να αρχισουμε κι εμεις να σημειωνουμε πινακιδες απο μπατσους που κανουν σουζες στους δρομους..![]()
guess ????
KAFROS
Σε έγραψαν για την πινακίδα, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
guess ????
εξατμα....?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καθρέπτες?
Οπότε να μη σταματάμε ούτε σε ΔΙΑΣ πλέον.
Life begins at 45°.
τι εγινε ρε παιδια??
αρχισαν να κοβουν κλησεις και οι ΔΙΑΣ???
![]()
![]()
Απλυτο μηχανακι!
![]()
![]()
![]()
Με τόσα που είδαμε, και εμείς θα σε γράφαμε!!!!!
Οπα τωρα το βρηκα. Εχει ξεθωριασει η πινακιδα σου, και το GR φαινεται σαν GB. Βεβαια θα μπορουσε να ειναι και GB, αλλα το τιμονι σου δεν ειναι στα δεξια....![]()
δυσδιακριτη...................................
τοπ σχολια
Α εχει λιγη κλιση η πινακιδα (ματατζης................-οι συναδελφοι του τον κοιταζαν με απορια)
Β .η αληθεια ειναι πως ειχαν δικιο για το Α αλλα θα μπορουσαν να στην χαρισουν....
Γ ο φανταστικος αστυνομικος που του εδωσε τα χαρτια μου ο διοικητης του και του ειπε κοιτα την πινακιδα του.........και αυτος με εγραψε για πινακιδα λεγοντας μου πως αυτος ηταν ο διοικητς του και πως δεν εχει λογο να παει να την δει............αφου την ειδε ο διοικητης θα σε γραψω και κανε τα παραπονα σου εκει.
Δ ο αστυνομικος στον γκισε ειπε με απολογητικο υφος οτι τα παραπονα και ο δικαστης ειναι ο διοικητης του και πως τα λεφτα δεν τα παιρνουν αυτοι αλλα ο δημος Γλυφαδας
(μπορει αυτο να ηταν το παραπονο του τελικα και οχι απολογητικο υφος)
KAFROS