Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?

Νέο μέλος

ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?

καλημερα παιδια θελω την βοηθεια σας!εχω ενα duke ii και πριν λιγες μερες εβαλα πιστονι καινουργιο και λειανση κυλινδρου!παιρνω το μηχανακι δινω 800 ευρω με την προοπτικη να το στρωσω! δεν προλαβα ομως. πριν προλαβω να κανω 20 χιλιομετρα κολλησε χωρις να το ζωρισω καθολου. τι μπορω να κανω απο την στιγμη που ο μηχανικος δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη?μπορω να κινηθω δικαστικα?και πως μπορω να αποδειξω οτι η ευθυνη ειναι δικη του?

Αποδείξεις για εργασίες και ανταλλακτικά που πλήρωσες σου έδωσε;

Νέο μέλος
    ναι ευτυχως πηρα για τα παντα αποδειξη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από verzas
    ναι ευτυχως πηρα για τα παντα αποδειξη!
    Πάρα πολύ όμορφα!

Τώρα θα σε κατατοπίσει άλλος γιατί εγώ δεν ξέρω

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, κάνεις καταγγελία.

Επίσης του στέλνεις εξώδικο ζητώντας άμεση επισκευή, δωρεάν, της μοτοσυκλέτας σου

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πάρα πολύ όμορφα!

Κλαίωωωω :rotflmao:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πάρα πολύ όμορφα!

Εισαι α-καθαρμα
    θα την βρω την ακρη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πριν ξεκινήσεις εξώδικα, ινστιτούτα καταναλωτή, συνήγορους κλπ κάνε μια βόλτα από εκεί (προτίμα μια ήσυχη στιγμή χωρίς δουλειά και πελάτες) και ξεκίνα μια ψύχραιμη και λογική συζήτηση. Προσπάθησε να εκμαιεύσεις τι κατά την γνώμη του έφταιξε, και πως προτίθεται να το διαχειριστεί...
    Άμα είναι ήρεμος, συζητήσιμος και διαλλακτικός προσπαθήστε να βρείτε μια λύση.
    Αν το παίξει άνετος, ανεύθυνος, "δεν ξέρω τι μου λές", κλπ τότε ξεκινάς τις διαδικασίες που σου είπανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Πριν ξεκινήσεις εξώδικα, ινστιτούτα καταναλωτή, συνήγορους κλπ κάνε μια βόλτα από εκεί (προτίμα μια ήσυχη στιγμή χωρίς δουλειά και πελάτες) και ξεκίνα μια ψύχραιμη και λογική συζήτηση. Προσπάθησε να εκμαιεύσεις τι κατά την γνώμη του έφταιξε, και πως προτίθεται να το διαχειριστεί...
    Αν το παίξει άνετος, ανεύθυνος, "δεν ξέρω τι μου λές", κλπ τότε ξεκινάς τις διαδικασίες που σου είπανε...
    +1

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Παντως η περιπτωση ειναι

Να προσθεσω πως προσφατα που επισκευασα το παπι, ζητησα απ το μαστορα να κρατησει & να δω ολα τα ανταλλακτικα μου (παλια & καινουρια) & με κοιτουσε σαν οπως & οταν ζητησα αποδειξη ξινισε

Τι να πεις...
    Σπεύδε βραδέως..

Μίλησες φίλε τελικά με αυτόν? Τι σου είπε? Στα @@ του?
    Yamaha FZS 600

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    ΟΤΙ σκατα και να του εκανες, με το που το εβγαλες μονο κοφτες να το πηγαινες δεν θα κολλαγε σε 20 χιλιομετρα. Μα με την καμμια ομως. Να του αλλαζες τα πρεκια με αποτελεσμα αντι να βγαλει 40.000 ας πουμε, να κατεληγε να βγαζει 10.000 πριν παραδωσει πνευμα ναι. Αλλα τωρα για 20χιλιομετρα αποσταση να ξανακολλησει το μηχανακι και ο μηχανικος να κανει τον κινεζο, ε το θελει το γ@μησακι του, οπως και να το κανεις.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παρόμοια θέματα

1. ΤΡΑΚΑΡΑ:ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?
    από requiem στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2018, 12:26
  2. Διάρρηξη μπαγκαζιέρας σε Beverly Tourer. Τί κάνω τώρα?
    από mitridi_g στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 12:58
  3. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?
    από SEVENLIFES στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2008, 09:26
  4. Και τώρα τι κάνω ???
    από THEOD στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 16:32

Κανόνες δημοσιεύσεων