Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 69

Θέμα: #*@#^!@# το firewall μου μέσα....

Solomostrongos Το avatar του/της byron

#*@#^!@# το firewall μου μέσα....

Για πείτε ρε μάγκες, όποιος ξέρει.

Χρησιμοποιούσα ένα mediaplayer μέχρι πρότινος συνδεδεμένο με επιτυχία ως δίκτυο για να βλέπω κατευθείαν το δίσκο στο pc. Πριν κανα δυο μήνες μου άλλαξαν αναγκαστικά από την HOL το router με ένα άλλο της intracom και σταμάτησα να έχω πρόσβαση στο pc.
    Με τα πολλά (γιατι δεν σκαμπάζω και πολλά) βρήκα οτι το firewall των windows XP μπλόκαρε την πρόσβαση mediaplayer/router και όταν το βγάζω off "βλέπω" το pc κανονικά.

Επειδή δεν παίζει να έχω το pc χωρίς firewall, είδα οτι μπορούν να μπουν exceptions αλλά η λίστα αφορά προγράμματα. Προφανώς πρέπει να πάω στην επιλογή add a port και να δηλώσω τη διεύθυνση του router.

Πως στο διάλο το βρίσκω αυτό?? :a37:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	apple-logo.jpg 
Προβολές:	528 
Μέγεθος:	18,6 KB 
ID:	236680
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πανε καταβασε κανα firewall κ ασε αυτη τη μλκια της m$ που μονο για προβληματα ειναι

τελικα πιο φανατικοι/κολλημενοι ανθρωποι απο αυτους με τα μηλα δεν πρεπει να υπαρχουν...
    εχετε δει κανεναν που να ζηταει βοηθεια για το μηχανακι του να πεταγετε κ να του λεει παρε αλλο?

καπτεν μεγαλωσε πια, δεν ειναι μαγκια* πλεον τα μηλα κ τα αχλαδια, ισως ηταν καποτε, οχι το 2011!

[edit] ηταν οταν ειχαν κονσολα κ ηθελε 2 γνωσεις για να μπορεις να κανεις τα βασικα σε μακ,
    τωρα με τα νεα -win-κερνελς κ η κουτση μαρια με μακ πινει το καφε της στα starbacks
    κ χεσε με αν ξερει τπτ περα απο το fb.....
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πανε [...]
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αν και ομολογουμένως με έχεις μπερδέψει ρε Βαρώνε, αν ψάχνεις για τη διεύθυνση (IP) του router, άνοιξε ένα command prompt και τρέξε ένα ipconfig /all.
    Η IP που γράφει δίπλα στο default gateway είναι αυτή του router σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

να το κανω ..... συρε κ .....?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Re: #*@#^!@# το firewall μου μέσα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Για πείτε ρε μάγκες, όποιος ξέρει.

Χρησιμοποιούσα ένα mediaplayer μέχρι πρότινος συνδεδεμένο με επιτυχία ως δίκτυο για να βλέπω κατευθείαν το δίσκο στο pc. Πριν κανα δυο μήνες μου άλλαξαν αναγκαστικά από την HOL το router με ένα άλλο της intracom και σταμάτησα να έχω πρόσβαση στο pc.
    Με τα πολλά (γιατι δεν σκαμπάζω και πολλά) βρήκα οτι το firewall των windows XP μπλόκαρε την πρόσβαση mediaplayer/router και όταν το βγάζω off "βλέπω" το pc κανονικά.

Επειδή δεν παίζει να έχω το pc χωρίς firewall, είδα οτι μπορούν να μπουν exceptions αλλά η λίστα αφορά προγράμματα. Προφανώς πρέπει να πάω στην επιλογή add a port και να δηλώσω τη διεύθυνση του router.

Πως στο διάλο το βρίσκω αυτό?? :a37:
    Εφόσον το ρούτερ όπως και κάθε ρουτερ σύγχρονο πλέον έχει SPI Firewall enabled by default δεν έχεις κινδύνους από τον έξω κόσμο. Εκτός και αν είσαι στόχος του FBI/KGB/BKA Οπότε δε χρειάζεσαι να έχεις και firewall στο εσωτερικό δίκτυο εκτός και αν θες να κάνεις κουμάντο στην εξερχόμενη κίνηση. Το Media Player πως ακριβώς δούλευε; Μέσω USB πάνω στο ρουτερ; Με ethernet απ ευθείας; Πάντως δε νομίζω ότι είναι θέμα ρουτερ αυτό αφού εφ όσον λες οτι όταν απενεργοποιείς το firewall των windows τότε δουλεύει!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Re: Re: #*@#^!@# το firewall μου μέσα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Αν και ομολογουμένως με έχεις μπερδέψει ρε Βαρώνε, αν ψάχνεις για τη διεύθυνση (IP) του router, άνοιξε ένα command prompt και τρέξε ένα ipconfig /all.
    Η IP που γράφει δίπλα στο default gateway είναι αυτή του router σου.
    Nai ok, αυτό προφανώς είναι αφού μπήκα με την ip στο router μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Εφόσον το ρούτερ όπως και κάθε ρουτερ σύγχρονο πλέον έχει SPI Firewall enabled by default δεν έχεις κινδύνους από τον έξω κόσμο. Εκτός και αν είσαι στόχος του FBI/KGB/BKA Οπότε δε χρειάζεσαι να έχεις και firewall στο εσωτερικό δίκτυο εκτός και αν θες να κάνεις κουμάντο στην εξερχόμενη κίνηση. Το Media Player πως ακριβώς δούλευε; Μέσω USB πάνω στο ρουτερ; Με ethernet απ ευθείας; Πάντως δε νομίζω ότι είναι θέμα ρουτερ αυτό αφού εφ όσον λες οτι όταν απενεργοποιείς το firewall των windows τότε δουλεύει!
    Όντως είδα οτι υπάρχει και στο router firewall. Το ΜD δουλεύει με ethernet πάνω στο router.

Thanks guys

@Pactain καλοχώνευτα τα μηλαράκια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    byr0n το port forward το κανεις οταν το firewall του router σου σε εμποδιζει. δοκιμασε μια το http://portforward.com/ οπου εχει οδηγιες για ολες σχεδον τις μαρκες.

Αλλα εσυ λες οτι το firewall των windows σου κανει την ζημια κι οτι οταν το βγαζεις εισαι οκ. Σε αυτη την περιπτωση βγαλε το τελειως γιατι ετσι κι αλλιως μια βλακεια και μιση ειναι. Βαλε καποιο freeware που κυκλοφορει. π.χ avast ή comodo

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Θα ρωτήσω τον αδερφό μου άμα προτείνει Apple...με είχε πρήξει τόσα χρόνια,ο "Μάκις" είναι ο καλύτερος,κάνει αυτό,κάνει εκείνο,κάνει το άλλο,το παράλλο,τα PCιά δεν αξίζουν μία...Τώρα τελευταία το ανεμιστηράκι του "Μάκη" έκανε υπερβολικό θόρυβο,το πάει σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο που του υπέδειξαν για να το κοιτάξει και του το κρατάνε 5 μέρες,πάει την έκτη να το πάρει και του απαντάνε: "Δεν το ανοίξαμε γιατί δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρούμε πως ανοίγει" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το παίρνει,το πάει Αθήνα στην αντιπροσωπεία,σκάει μια κατοστάρα και σήμερα,μετά από δέκα μέρες,τον παραλαμβάνει,πάει να τον ανοίξει και......τίποτα!!!!!! Ούτε καν άνοιγε.Ξανά Αθήνα,τον πάει πίσω και τί του απαντάνε;;;;; Το ανεμιστηράκι που τοποθετήσαμε ήταν ελαττωματικό!!!!! Δεν έχουμε νέο και θα περιμένεις να παραγγείλουμε καινούριο από εξωτερικό...Έχει τώρα 15 μέρες χωρίς "Μάκη" που τον πλήρωσε όσο δύο PCιά,έχει πληρώσει σε ανταλλακτικά εργασίες και εισιτήρια μια 150άρα και δεν έχει το απόλυτο μηχάνημα πληροφορικής...ενώ το ταπεινό μου Compaq δουλεύει πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ εδώ και 9 χρόνια και δεν έχει κάνει κίχ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    byr0n το port forward το κανεις οταν το firewall του router σου σε εμποδιζει. δοκιμασε μια το http://portforward.com/ οπου εχει οδηγιες για ολες σχεδον τις μαρκες.

Οδηγίες έχει, αλλά για τα 29.95$

SRX6 & Tuono Rulezzz

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf

Αλλα εσυ λες οτι το firewall των windows σου κανει την ζημια κι οτι οταν το βγαζεις εισαι οκ. Σε αυτη την περιπτωση βγαλε το τελειως γιατι ετσι κι αλλιως μια βλακεια και μιση ειναι. Βαλε καποιο freeware που κυκλοφορει. π.χ avast ή comodo
    Εφ όσον το media player είναι εσωτερικά στο δίκτυό του δε χρειάζεται Port forward!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Σου έδειξα το linux μικρέ ανόητε και κάνεις μαγκιές?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Ελα σου χω ετοιμη τη λυση.

Windows 7.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το στανιό μου μέσα
    από georgio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2011, 11:12
  2. (τι τίτλο να βάλω, το φελέκι μου μέσα...??)
    από agrotis11 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2009, 11:30
  3. Γ@μώ το κέρατό μου μέσα...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 21:12
  4. Δειτε Το Καινουριο Μου
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 12:08

Κανόνες δημοσιεύσεων