Χμ ναι οκ εντάξει μας έπεισε θα τρέξω να πάρω τον καινούργιο της δίσκο αλήθεια έβγαλε τίποτα;:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χμ ναι οκ εντάξει μας έπεισε θα τρέξω να πάρω τον καινούργιο της δίσκο αλήθεια έβγαλε τίποτα;:rotflmao:
Εβγαλε 3 λιτρα λιπος απο τους γλουτους και εβαλε εμφυτευματα στα βυζ(ι)@ και στα χειλη...
...για δισκο δεν ξερω, θα παιζοταν στον δευτερο προγραμμα αμα ειχε βγαλει σωστα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=387835&cid=11
Ασε τις ανοησίες και πες πως θα παραγγείλω 2 κιλά μέλι που θέλω!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Λιγα για την Ελλη ε!![]()
Για το μλκ τον πρωην αντρα της πειτε ο,τι θελετε!
:wacko:
Δεν νομίζω ρε, βασικά εκεί πρέπει να παίζουν κασσέτες ακόμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...για δισκο δεν ξερω, θα παιζοταν στον δευτερο προγραμμα αμα ειχε βγαλει σωστα;![]()
Τι να πούμε για κάποιον που δεν ξέρουμε.. βάζει το παιδί του στη μηχανή; Μπας είναι κουμουνιστής;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Λιγα για την Ελλη ε!![]()
Για το μλκ τον πρωην αντρα της πειτε ο,τι θελετε!
:wacko:
για καθήστε ρε παιδιά.
τί το λάθος είπε δηλαδή;;
διαφωνεί κανείς ότι πρέπει να φορούν όλοι κράνος στη μηχανή;;;
διαφωνεί κανείς ότι είναι επικίνδυνο να ανεβαίνουν στη μηχανή παιδάκια τριών ετών;;;
Δηλαδή ειλικρινά πείτε μου, αν αυτό δεν το είχε γράψει η Κοκκίνου, αλλά π.χ. ο ... Ιαβέρης θα κάνατε τα ίδια σχόλια;;;;
Ρε'σύ δεν έχεις καταλάβει ότι είμαστε απλά κράχτες και κριτές των πάντων; Δεν είπε κανείς ότι διαφωνεί..Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
για καθήστε ρε παιδιά.
διαφωνεί κανείς ότι είναι επικίνδυνο να ανεβαίνουν στη μηχανή παιδάκια τριών ετών;;;
Δηλαδή ειλικρινά πείτε μου, αν αυτό δεν το είχε γράψει η Κοκκίνου, αλλά π.χ. ο ... Ιαβέρης θα κάνατε τα ίδια σχόλια;;;;
Ίσα ίσα που μ'αρέσει και το τραγούδι της με τους Μασάι...![]()
σωστό και αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'σύ δεν έχεις καταλάβει ότι είμαστε απλά κράχτες και κριτές των πάντων; Δεν είπε κανείς ότι διαφωνεί..![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσα ίσα που μ'αρέσει και το τραγούδι της με τους Μασάι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλός εκτροχιασμός της κουβέντας είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, αλλα να πηγαινεις στα μπουζουκια να πινεις τον πατο σου απο μπομπες και μετα να μπαινεις στο Πορσικο και οποιον παρει ο χαρος ειναι ορθο Lifestyle ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
για καθήστε ρε παιδιά.
Τι να πούμε για κάποιον που δεν ξέρουμε.. βάζει το παιδί του στη μηχανή; Μπας είναι κουμουνιστής;:rotflmao:
τπτ απ ολα αυτα!
Πρωην αφεντικο μου ειναι!
![]()
εμενα περισσοτερο με εξοργιζει το σχολιο του "αρθρογραφου"
"Και άμα δεν έχουν τζιπ και έχουν μόνο ένα μηχανάκι; Γιατί υπάρχει και αυτή η κατηγορία Ελλήνων"
δεν ειναι η Κοκκινου υπευθυνη για τα ποτα που σερβιρει το μαγαζι ..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ναι, αλλα να πηγαινεις στα μπουζουκια να πινεις τον πατο σου απο μπομπες και μετα να μπαινεις στο Πορσικο και οποιον παρει ο χαρος ειναι ορθο Lifestyle ε;
οταν ομως εχεις ενα παιδι οφειλεις να το προστατεψεις. αν μη τι αλλο..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..