Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: ΘΩΡΙΒΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

ΘΩΡΙΒΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

ΚΑΛHΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ CBR 900 98-99 KAI ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΧΡΗ 7 8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΠΤ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ΚΟΝΤΑ,ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΗ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΧΟΣ ΣΑΝ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΩ ΔΕΝ ΝΟΙΟΘΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΙΝ ΔΙΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΙΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΔΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΩΝΕΤΑΙ ΑΙΣΘΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΦΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑΣ!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΤΟΤΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΔΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΝΤΟΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ!

μηπως ειναι τα μπεκ σου?

Εμένα φίλε μου λέει ότι στεγνώνει από λάδι!!!!!! Όταν το σκίζεις όπως είπες ειδικά την πρώτη φορά προφανώς δεν ανεβάζει η τρόμπα τη σωστή ποσότητα λαδιού και γι αυτό όταν το δουλεύεις χαμηλά δεν σου ακούγεται. Με κάθε επιφύλαξη έλεγχος στην τρόμπα λαδιού και στα σωληνάκια που περνάει το λάδι.

ΦΙΛΕ BORBO H MHXANH ΕΧΕΙ ΚΑΡΜΠΙΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΙΘΜΙΣΜΕΝΑ!ΦΙΛΕ ΛΚΩΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΕΣΗ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΕ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΛΑΔΙΟΥ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΙΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΝΑΒΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ Ι ΤΡΟΜΠΑ ΛΑΔΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΛΑΔΙ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑ!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΠΑΝΤΟΣ!ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΟΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗ!

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    κλασικός ήχος χόντα λόγω ανοχής μετάλλων μεταξύ κεφαλής και κυλίνδρων...
    άμα το μαρσάρεις λίγο σταματάει ή ηρεμεί, ανάλογα τα κέφια...
    Made in Greece...

ΦΙΛΕ IDOMENEA ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ι ΗΡΕΜΗ Ο ΗΧΟΣ ΑΥΤΟΣ!ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ Ι ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ι ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΙΟΙΤΑΙ ΠΟΛΥ!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΙΓΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    κλασικός ήχος χόντα λόγω ανοχής μετάλλων μεταξύ κεφαλής και κυλίνδρων...
    άμα το μαρσάρεις λίγο σταματάει ή ηρεμεί, ανάλογα τα κέφια...
    δλδ....βρισκει το πιστονι?

:hypnotize
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παρόμοια θέματα

1. ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ;
    από apsogos στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2008, 20:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία