Έχω πραγματικά κολλήσει με τις ανακατεσκευές στο φόρουμ τώρα τελευταία.Βλέποντας μάλιστα και ανθρώπους που δεν έχουν και πολυ εμπειρία να ασχολούνται μου καρφώθηκε η ιδέα να κάνω και εγώ μια ανακατεσκευή!
Ας ξεκαθαρίσω απο τώρα οτι πριν τα Χριστόυγεννα ούτως ή άλλως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει κάτι.Οπότε χρόνος υπάρχει,με το μαλακό!Υπάρχει επίσης και μηχανή για ανακατασκευή:Μια παλιά Honda XLR 250 Baja που ανήκει στον πατέρα μου και υπηρετόυσε-όσο και αν σας φαίνεται παράξενο-ως εταιρικό όχημα τότε που λεφτά για αυτοκίνητο δεν υπήρχαν.Η μηχανή ειναι μοντέλο 1987,είχε έρθει απο Ιαπωνία μεταχειρισμένη με λίγα χιλιόμετρα.Εδώ και 8 χρόνια περίπου δεν χρησιμοποιούταν σχεδόν καθόλου ενώ τα τελευταία 4 έχει ακινητοποιηθεί.Δεν μπορώ να πω οτι είναι και σε τραγικη κατάσταση,αλλά θέλει αρκετό συμμάζεμα.
Ως ιδέα μου αρέσει πολύ και όρεξη να το κάνω έχω! Όμως διστάζω γιατι δεν έχω την παραμικρή εμπειρία σε αυτά.Και εντάξει,νομίζω να τα λύσω και να τα ξαναβάλω στη θέση τους τα περισσότερα εξαρτήματα γίνεται.Όμως αν χρειαστεί να ανοίξω καρμπυρατέρ και κινητήρα (κινητήρα θα χρειαστεί μάλλον σίγουρα) τι θα κάνω? Συν το ότι δεν νομίζω να υπάρχουν ανταλακτικά για τόσο παλιό μοντέλο.
Πιστέυετε οτι αξίζει να προσπαθήσω ή δεν προκειται να τα καταφέρω?
Υ.Γ: Εργαλεία υπάρχουν διαθέσιμα,και αμμοβολή.