Καλησπερα παιδια ! Θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε καποιο θεματακι που εχω με το lc4 μου! Σημερα λοιπον αποφασησα να αγορασω μια καινουργια βιδα (με τον μαγνητη την 19ρα ) γιατι ο προιγουμενος ιδιοκτιτης(πιο συγκεκριμενα ο μαστορας του υποθετω) την ειχε κανει ολοστογγυλη! το πρωτο sok ηταν οταν στο ταμιο την πληρωσα 30 eyro !![]()
Ολα καλα μεχρι εκει! πηγα σπιτι μου και με το που λυνο την παλια ταπα (με τα χιλια ζορια) και αρχιζει να τρεχει το λαδι ακουω στον πατο του κουβα 5 -6 χτυπιματα ! Να πω την αληθεια ξεχαστικα για λιγο γιατι κοιτουσα το λαδι που ετρεχε και ηταν φουλ στα ρινισματα αλουμινιου (το ιδιο εγινε και στην προιγουμενη αλλαγη λαδιων) ! τεσπ παω να δω την ταπα κ ειχε μαζεψει πολυ μικρα ρινισματα σιδιρου (πρωτη ξενερα) ! μετα λοιπον ειπα να δω τι ηταν αυτος ο ηχος που ακουσα ,και εκει ηρθε η απολυτη ξενερα ! ηταν 5-6 κομματια σπασμενου σιδερου τα οποια ηταν σπασμενα τελειως ανωμια (το μεγαλυτερο πλησιαζει το μισο ποντο)! δλδ το ενα δεν συμπληρωνε το αλλο! Αυριο θα τ παω στο μηχανικο μου! Ολα τα παραπανω τα ρωτισα μηπως απο καποια προσωπικη σας εμπειρια με αποτρεψεται απο κατι που θα ακολουθισει ! Ελπιζω η ζημεια να μην με πεταξει κατω(χρηματικα παντα) !Ευχαριστω εκ τον προτερων !
![]()
![]()
![]()