Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Rev It (ξεθωριασμα)

Rev It (ξεθωριασμα)

Αγορασα το καλοκαιρι ενα τζακετ της revit το sand σε χρωμα safari-mayro.μετα απο ενα ταξιδι μεσα στο καλολαιρι παρατηρησα ξεθωριασμα σε ορισμενα σημεια του τζακετ. γυρνωντας πισω το επλυνα ακολουθωντας τις οδηγιες πλυσιματος. το ξεθωριασμα βεβαια εξακολουθουσε να υπαρχει. η επομενη κινηση ηταν να το στειλω εκει απ οπου το αγορασα. αυτοι με την σειρα το εστειλαν στον επισημο εισαγωγεα ελλαδος. υστερα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με τον τελευταιο μου ειπε με υφος, οτι ειναι δικο μου το λαθος επειδη το επλυνα!!! ασχετα αν το εκανα με τις οδηγιες .συγκεκριμμενα μου ειπε " μυριζει μαλλακτικο. φαινεται πλυμμενο" ακουσον ακουσον!!!
    κανενας ελεγχος στο τζακετ και κανενα ενδιαφερον προς τον πελατη,αδιαφορια πληρης.

αποτελεσμα? να κυκλοφορω με τζακετ 300+ ευρω ξεθωριασμενο (2 μηνες φορεμενο)

εστειλα και στην revit βεβαια αλλα καμια απαντηση.
    wrong way round

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Re: Rev It (ξεθωριασμα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kill
    εστειλα και στην revit βεβαια αλλα καμια απαντηση.
    Ενημερωσε μας σε περιπτωση απαντησης

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Rev It (ξεθωριασμα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kill
    ασχετα αν το εκανα με τις οδηγιες .συγκεκριμμενα μου ειπε " μυριζει μαλλακτικο. φαινεται πλυμμενο" ακουσον ακουσον!!!

μαλακτικα και προ'ι'οντα τυπου ACE gentile , Oxi Action κλπ ειναι βλαβερα για τα χρωματα και προειδοποιουν στα ψιλα γραμματα...

το επλυνες γιατι ειχε επιμονους λεκεδες που δε φευγαν με αλλο τροπο?

το επλυνα γιατι ηταν βρωμικο και γιατι ειπα μηπως ηταν τιποτα σκονες κλπ. στους 30 βαθμους με σοφλαν .
    wrong way round

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    χλιαρο νερο και tide στο χερι μονο
    Κι εγω στο δρομο εχω δει πολλα που εχουν ξεθωριασει/ξεβαψει και αναρωτιεμαι, γιατι το δικο μου το εχω 1 χρονο και ειναι σαν να το πηρα χτες

χλιαρο νερο και σοφλαν...το βαζουν στα μεταξωτα-μαλλινα

το ξεθωριασμα δεν εγινε απο το πλυσιμο ,αλλα απο τη χρηση. εδω ειναι το προβλημα!
    πως να πλενω ενα τζακετ το ξερω!
    wrong way round

Εγώ λέω skip που το συνιστούν και 60 κατασκευαστές πλυντηρίων
    Το δικό μου μπουφάν το έχω πλύνει κι εγώ στους 30 βαθμούς(το απορυπαντικό προφανώς και δεν έχει σημασία) δεν έχει πάθει τίποτα 4 χρόνια μετά και είναι και μαύρο!
    Τώρα αν θέλουν να κρυφτούν πίσω απο τα "μικρά γράμματα" οκ.Ξέρεις για την επόμενη φορά...

Σαν νοικοκυρά λοιπόν ,να σε ρωτήσω μήπως το άπλωσες στον ήλιο αρκετές μέρες?Τα χρώματα τότε συνήθως ξεθωριάζουν...
    Προσπάθησε να το κυνηγήσεις όσο μπορείς,μήπως και φιλοτιμηθούν και αποκτήσουν εξυπηρέτηση πελατών.

οχι ρε παιδες...δεν ειναι το πρωτο τζακετ..
    ολα εγιναν οπως επρεπε να γινουν, αν ειχα κανει την μ@Λ@^% δεν θα ελεγα και τιποτα

δεν ελεγξαν την αιτια , μου ειπαν απλα μυριζει μαλλακτικο φαινεται πλυμμενο.και οτι εκανα λαθος που το επλυνα

με αλλους αντιπροσωπους που μιλησα μου ειπαν οτι δεν παραλαμβανουν απλυτα ρουχα!!
    wrong way round

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Βασικά, με 6€ το πας σε καθαριστήριο και ησυχάζεις.
    Αφού φυσικά τους επισημάνεις την ευαισθησία του προϊόντος και για αν το έχουν ξανακάνει.
    Έχω βρει στο Μαρούσι ένα της γνωστής αλυσίδας, και έχω ησυχάσει.

Νομίζω το κόστος δεν είναι απαγορευτικό συγκριτικά με το ρίσκο που ίσως πάρεις αν το πλύνεις μόνο σου.

αλλου ειναι το προβλημα αδερφε!!
    wrong way round

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Τώρα ξέρω την επόμενη φορά θα τους πάω το δικό μου μέσα στα λάδια τους καπνούς και την βαρβατσουλιά που εκπέμπω Ρε έχουν ξεφύγει , από ένα καλοκαιρινό revit που έχω δεν έχω και την καλύτερη άποψη για την ποιότητα τους αλλά έτσι για να λέμε !!!! Καλά ξεμπερδέματα !!!
    Respect mah authoritah!!!!

Αυτό που σου είπαν είναι πέρα για περα ηλίθιο κ αντιεπαγγελματικό όπως ολα στην Ελλάδα.
    Τα χρώματα ξεθωριάζουν στον ήλιο.Είναι κάτι πολύ φυσιολογικό.Όταν όμως ξεθωριάζουν στους 2 μήνες χρήσης είναι είτε "ελατωματικά" είτε κάκιστης ποιότητας.

Μα κι εσύ γιατί δεν τους το πήγαινες με τις λάσπες μετά απο καμιά εντουράδα?

υ.γ.Έχεις το μπουφάν που θέλω.Εεεε που ήθελα να πάρω

ναι και μενα μου αρεσε τοσο ρε συ, και μαζεψα τα φραγκα και να το αποτελεσμα! οσο για την μαγκια του αντιπροσωπου τι να πω?!!

απορουμε μετα γιατι φτασαμε εκει που φτασαμε
    wrong way round

Παλαιο τόμαρο
    είχα πάρει το ίδιο αλλα όχι από ελλάδα. Ανακάλυψα ότι ήταν λίγο ξηλωμένη η φόδρα στο σημείο που μπαίνουν οι επωμίδες. Έστειλα φωτο στη ρεβιτ και στο μαγαζί που το αγόρασα μαζί με τον αριθμό παραγγελίας κτλ και μου απάντησαν σύντομα ότι είναι πρόβλημα εγγύησης και να το στείλω να μου το αλλάξουν. Δεν με ζάλισαν με ατάκες του τύπου "μάλλον το ζόρισες και δε θέλει ζόρια το γλυκούλι) και απάντησαν σχετικά σβέλτα . Δεν ξέρω αν τους έστειλες και φωτο αλλα πίεσε τους λίγο στη ρεβιτ (την αντιπροσωπεία στην ευρώπη ετσ? για την αντιπροσωπεία εδω δεν γνωρίζω γιατί ήταν πολύ ακριβότερο...)
    γης μαδιαμ...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έχω ένα καλοκαιρινό Rev'it κι ένα της γυναίκας μου,τα έχουμε πλύνει 2 φορές με το ειδικό απορρυπαντικό της εταιρείας και δεν έχουν παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα,αντιθέτως δείχνουν σαν καινούρια.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rev'it jacket
    από zikpol στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2011, 08:31
  2. Rev'it δέρματα που μπορώ να βρω?
    από Aggelos_SV στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2009, 15:46
  3. Rev'it-Berik-Arlen Ness-Icon
    από bentouza στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη