Κάτι ελατήρια stand και κάτι Software λέει..
Διαβάστε σχετικά
Κάτι ελατήρια stand και κάτι Software λέει..
Διαβάστε σχετικά
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τι ήθελα να πάρω λέμε;![]()
Άσε που με εργοστάσια στην Ταϋλάνδη παίζει να βγάζουμε σε λίγο μέσα από το μοτέρ τα νερά με τους κουβάδες![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Εχει να κανει με την γνωστη υποθεση υποχρεωτικης "ρυθμισης" (λεγε με πετσοκωμα υποδυναμης) λογω γ@ματης πΧιοτητας μπετζινας που αποφασισε η Τ για το ελλαδισταν?
Το γνωστο Ή το κανεις Ή bye bye εγγυηση?
Εκτος απο το σταντ....
Καλά για το ελατήριο του στάντ λέει ...τρόμαξα όπως το έγραψες ότι θα τα σμπαραλιάζει όλα μέσα (γλέντια ο γιατρός![]()
![]()
)
πάντως αν τα μηχανάκια μπαίνουν μέσα για πείραγμα στα μίγματα λόγω πιστονιων όπως και για το 1050 εγώ θα τους το έβαζα στο λοκό τους στεγνά .... ανεπίτρεπτο τόσα χρόνια αυτές οι αδερφαρες δεν μάθαν να φτιάχνουν μοτόρια ... που είναι ο σοιχίρο... θα τους πλάκωνε στις μπάτσες ....
άντε με τις μαλακίες .. μέγκλα και @@ σου λέει ...
ο πάκταιν ακούει ;;![]()
O πακταιν τελευταία φορα που κοίταξε το χαρτοφυλάκιό του δεν είχε μετοχες της Triumph οποτε στ' @@ του![]()
![]()
Το δικό μου να δουλεύει (άντε και του γιατρού για καβάντζα) και τα άλλα να πανε να γ@μηθουνΕ![]()
Αυτό δε σημαίνει οτι ο παλιοχονΔακιας πιο πάνω δεν ειναι κακεντρεχής και λασπολόγος που ΔΕΝ διευκρίνισε οτι πρόκειται για το ελατήριο του σταντ. Αντε να πουμε![]()
Το πειραγμα στο s/w απ΄οσο ξερω εχει να κανει με περιπτώσεις σβησίματος και όχι με το μείγμα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έβαλε το λινκ.. Αντίθετα με αυτό που θα βάλουν οι κάτοχοι του XCΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....
Αυτό δε σημαίνει οτι ο παλιοχονΔακιας πιο πάνω δεν ειναι κακεντρεχής και λασπολόγος που ΔΕΝ διευκρίνισε οτι πρόκειται για το ελατήριο του σταντ. Αντε να πουμε![]()
...![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Να δεις τι θα βαλω εγω στο χαρμάνι σου αύριο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κορίτσια ... άμα το τσιμπούκι είναι μες στα πλάνα όλα καλά και δεν τρέχει κάστανο ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να δεις τι θα βαλω εγω στο χαρμάνι σου αύριο![]()
εμένα δε μΕ πέφτει λόγος αλλά θα έλεγα να πάτε σε άλλο τόπικ να τα πείτε γιατί εδώ μιλούσαμε για ιγγλέζικα και μπορεί να παρεξηγηθείτε ...
![]()
Κι εσύ αμέσως να τους δώσεις στεγνά (τσιμπούκι και άλλα ευτράπελα).Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
κορίτσια ... άμα το τσιμπούκι είναι μες στα πλάνα όλα καλά και δεν τρέχει κάστανο ....
εμένα δε μΕ πέφτει λόγος αλλά θα έλεγα να πάτε σε άλλο τόπικ να τα πείτε γιατί εδώ μιλούσαμε για ιγγλέζικα και μπορεί να παρεξηγηθείτε ...
![]()
Πίπες κάνουν οι άνθρωποι, μου κόλλησαν και το γιουσουφάκι μου τον Camen (και να σκεφτείς δεν καπνίζει καν αλλά θέλει να τους μοιάσει).
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
η ανακληση για το σταντ αφορα την αντικατασταση του λαστιχενιου στοπ.
σιγα τα ωα..
ασε που αμα ειναι σκουριασμενο, δεν σπαει κιολας...![]()
οσο για το s/w, ισως ειναι για καμια βελτιωση...![]()
![]()
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..