Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Ρε φιλε μου δινεις λιγη μπαταρια?

Ρε φιλε μου δινεις λιγη μπαταρια?

Γεια χαρα,
    θα μπω κατευθειαν.
    Φιλος μορφωμενος ο οποιος ειναι ανεργος και την παλευει καθε μηνα εχει εδω και καιρο
    που μενει απο μπαταρια.
    Τον εχω βοηθησει κανα δυο φορες με καλωδια και τα σχετικα...
    Οποτε με εχει παρει τηλεφωνο και μπορω ειμαι στο κολλημενο απο μπαταρια αμαξι του και τον βοηθαω να ξεκολλησει.
    Εχει μεινει αποψε πριν τα μεσανυχτα απο μπαταρια...
    Κοσμος πουθενα,ψυχη,αλλα και να ηθελες τετοια ωρα που να σταματησεις να βοηθησεις....
    Εχει εκει κοντα πιατσα ταξι.
    Πηγαινει στον πρωτο του εξηγει την κατασταση και η απαντηση ειναι "Φιλε αυτο κοστιζει 10 Ευρω"

Ο δευτερος φανηκε πιο διαλλακτικος αρχιζοντας την τιμη απο τα "15 Ευρω"

Που παμε ρε πουστη μου?
    Αυτοι ειμαστε τελικα?

Ουφ, τα ειπα και ξαλαφρωσα,αλλωστε κατεβηκα με τις πυτζαμες και τον βοηθησα.....
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αυτοί είναι αυτοί που του απάντησαν έτσι κι αυτός είσαι που πήγες τσάμπα και έγραψες το ποστ.

Όλοι στην ίδια γυάλα.

ΤΟ θέμα είναι ΤΙ επιλέγεις να γίνεις....

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    εάν ο καρκίνος είχε χρώμα θα ήταν κίτρινος
    :a015:
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Τι σου έκανε αντύπωση δηλαδή? Η επιβεβαίωση ότι οι ταρίφες είναι @@ του κερατά? Δεν είναι τυχαία η πιο μισητή φάρα της Ελλάδας.

Yamaha FZS 600

Εγω ξέρω οτι η ουρα απο ταριφες που ειναι αραγμενοι και απραγοι στις πιάτσες όλο και μεγαλώνει...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγω ξέρω οτι η ουρα απο ταριφες που ειναι αραγμενοι και απραγοι στις πιάτσες όλο και μεγαλώνει...
    Όσο και αν ακουστώ κακός σε μια τέτοια εποχή...Αλλά το λέω αυτό μόνο για τους ταρίφες γιατί μου έχουν κάνει πολλά. Αλλά ρε παιδιά, το χαίρομαι που τους βλέπω και κάθονται σε κάτι ουρες που φτάνουν το χιλιόμετρο Βλεπε Μοναστηράκι , που γαμώ το κερατό τους κλείνουν το ένα ρεύμα του δρόμου παρανόμως και δε χωράμε να περάσουμε...βλεπε ΚΤΕΛ κηφισσού.

Αλλά και πάλι μη νομίζετε ότι έχουν πειραχτεί τόσο πολύ. Μην ξεχνάτε πριν από λίγο καιρό είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κλάδος που πήρε 100% ΑΥΞΗΣΗ. Την εποχή που σε όλους μας τα έσοδα έχουν πέσει πάνω από 50%, αυτοί πήραν 100% ΑΥΞΗΣΗ. Οπότε με τις μισές διαδρομές βγάζουν τα ίδια χρήματα. Και δεν υπολογίζω τις λιγότερες φθορές που έχει το αμάξι κάνοντας τα μισά χιλιόμετρα. Δε λέω ότι τώρα βγάζουν τα ίδια με παλιά...Αλλά 100% αύξηση είναι εξωφρενικό. Και μην ακούσω για αύξηση του πετρελαίου κτλ, γιατί και για εμάς που πάμε με δικό μας μέσο αυξήθηκε η βενζίνη, αλλά τα έσοδα μειώνονται, δεν αυξάνονται.
    Yamaha FZS 600

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

Re: Ρε φιλε μου δινεις λιγη μπαταρια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro

Εχει εκει κοντα πιατσα ταξι.
    Πηγαινει στον πρωτο του εξηγει την κατασταση και η απαντηση ειναι "Φιλε αυτο κοστιζει 10 Ευρω"

Ο δευτερος φανηκε πιο διαλλακτικος αρχιζοντας την τιμη απο τα "15 Ευρω"

Εντάξει....

Τέλος, το χάσαμε το παιγνίδι τελικά...
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    για το οτι πρεπει να ζητησει λεφτα δεν το συζηταω...η ελαχιστη αποζημιωση ειναι 3.39 ,οποτε αυτα πρεπει να παρει...αν το ακινητοποιημενο αυτοκινητο ειναι σε μεγαλη αποσταση, μακρυα ,δε νομιζετε οτι πρεπει να αποζημιωθει για τα χιλιομετρα που θα κανει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    για το οτι πρεπει να ζητησει λεφτα δεν το συζηταω...η ελαχιστη αποζημιωση ειναι 3.39 ,οποτε αυτα πρεπει να παρει...αν το ακινητοποιημενο αυτοκινητο ειναι σε μεγαλη αποσταση, μακρυα ,δε νομιζετε οτι πρεπει να αποζημιωθει για τα χιλιομετρα που θα κανει?

Εξαρτάται

Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro
    [...]Εχει εκει κοντα πιατσα ταξι.[...]
    Να διευκρινιστεί το "εκει κοντα"

Αν και, οταν καποιος σου ζητάει τη βοήθειά σου, ειθισται να μην τον χρεώνεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επρεπε να καλεσει μια τροχαια και να τους ξεκωλιασει...

μονο ετσι καταλαβαινουν...
    αν δεν τους τσουξει στην τσεπη, δεν καταλαβαινουν...:a015: :a015: :a015:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Ο άνθρωπος έμεινε από μπαταρία. Οπότε φαντάζομαι στην πιάτσα θα πήγε με τα πόδια, οπότε δε νομίζω να ήταν μακρυα για να περάσει την ελάχιστη διαδρομή
    Yamaha FZS 600

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    ετοιμάσου ... εγώ πήρα popcorn μεγάλο πακέτο !!!
    Respect mah authoritah!!!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Όσο και αν ακουστώ κακός σε μια τέτοια εποχή...Αλλά το λέω αυτό μόνο για τους ταρίφες γιατί μου έχουν κάνει πολλά. Αλλά ρε παιδιά, το χαίρομαι που τους βλέπω και κάθονται σε κάτι ουρες που φτάνουν το χιλιόμετρο Βλεπε Μοναστηράκι , που γαμώ το κερατό τους κλείνουν το ένα ρεύμα του δρόμου παρανόμως και δε χωράμε να περάσουμε...βλεπε ΚΤΕΛ κηφισσού.

.

Και που να δεις στον Εσταυρωμένο στο Αιγάλεω, που περνάω κάθε μέρα για να πάω και να γυρίσω απο την δουλειά, εκει να δεις έμφραγμα που προκαλούν κάθε μέρα, όλη μέρα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εξαρτάται

Να διευκρινιστεί το "εκει κοντα"

Αν και, οταν καποιος σου ζητάει τη βοήθειά σου, ειθισται να μην τον χρεώνεις
    τι εξαρταται ρε ηλια?

εσυ μονος σου ειπες οτι οι ουρες ολο και μεγαλωνουν απο σταθμευμενα ταξι στις πιατσες...

αν εχουν/εχουμε κανα δυο-τρεις ωρες να παρουν/παρουμε εστω και την ελαχιστη αποζημιωση,δεν εχουν/εχουμε και την καλυτερη ψυχολογια...

αυτο που μπορει να γινει ειναι να συννενοηθουμε ολοι μαζι στην πιατσα να παει ενας απο το τελος να κανει το καλο ΧΩΡΙΣ αποζημιωση (αν ειναι κοντα το συμβαν) και να επιστρεψει στη θεση του...

αλλα αντε να πεις μετα στον απο πισω συναδελφο που ηρθε στην πιατσα και που μωλις πηρε κουρσα υστερα απο 2-3 ωρες οτι εισαι εσυ στη θεση του...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ξεφευγετε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ε μα πεστο ρε φιλε .....
    από el_hymador στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2006, 01:05
  2. Ε ρε μαγκα μου
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 21:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα