Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: γνωμες για σερβις (βιβλιαρακι) και μεταπωληση.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

γνωμες για σερβις (βιβλιαρακι) και μεταπωληση.

το πρωτο μου θεματακι:λοιπον,κατοχος ενος fazer 600 s2 του 07' που σημαινει εγγυησεις δεν παιζουν.εχω φιλαρακι-αδερφο- μηχανικο με τον οποιο μπορουμε να κανουμε τα σερβις κανονικοτατα και απο αποψη γνωσεων και εργαλειων κλπ.το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορει να σφραγιστει το βιβλιαρακι των σερβις.αυτο το σκεφτομαι μονο σε περιπτωση μεταπωλησης μηπως φρεναρει καποιον απο το να την αγορασει.αλλοι μου λενε οτι οντως ειναι ενα θεμα αλλοι λενε οτι προφανως οποιος την παρει (οταν την παρει) θα την παει σε ενα μαστορα να την τσεκαρει οποτε θα δει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα αρα δεν τον πειραζει το βιβλιαρακι.να πω οτι στον μαστορα που την παω τωρα,εχω εμπιστοσυνη οτι δεν θα κανει καποια μαλακια αλλα οχι οτι θα την προσεξει παρα πολυ.θα ηθελα τις γνωμες σας παιδακια γιατι ειναι ενα θεμα που με βασανιζει εδω και λιγο καιρο...thankssss youuuu !!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Eδώ είναι ο άνθρωπός σου..!

Ποσα χιλιομετρα εχεις ?

Εφ οσον δεν παιζει εγγυηση δεν θα εχεις θεμα με τις σφραγιδες, οποιαδηποτε στιγμη κ να πας για service (στις 48 πχ) θα σου σφραγισουν οτι γουσταρεις αρκει να κανεις το σερβις.
    Απατη θεωρειται αλλα τι να κανεις.

Αλλα ακομα κ χωρις σφραγιδες, οταν θα θελεις να την πουλησεις, δεν μπορεις να το συζητησεις με τον αγοραστη οτι εχεις αδερφο μηχανικο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Eδώ είναι ο άνθρωπός σου..!
    Ρε Μακη, στολισε το με ενα ωραιο σχολιο ομως, μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι κακεντρεχης

το διαβασα το ποστ και τις αντιπαραθεσεις χτες βραδυ με τον συμφορουμιτη που λες.δεν ειπα οτι θα τα κανω μονος μου,απλα εγω θα ειμαι ο κουβαλητης,το παιδι για τα θεληματα κλπ.ο φιλος μου δουλευει σε αντιπροσωπεια και για αυτον λεω οτι υπαρχουν γνωσεις και εργαλεια,οχι για μενα.εγω μονο κανα λαδι στο κρυπτονακι αλλαζω μονος μου,τπτ παραπανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Ρε Μακη, στολισε το με ενα ωραιο σχολιο ομως, μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι κακεντρεχης
    Το φοβήθηκα ότι ο εμμότικος θα πέσει λίγος..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Λες και το βιβλιαράκι service είναι πανάκεια...αμα θέλω εγώ δεν φτιάχνω μια σφραγίδα με στοιχεία ενός συνεργείου και βάζω όσες σφραγίδες θέλω? Δεν είναι δα και κρατικές οι σφραγίδες.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

οκ,δεν ειπα οτι ειναι κατι τοσο τραγικο κ οπως ειπε κ παραπανω ο φιλος μπορεις να το πας για ενα μεγαλο σερβις κ να σου πατησουν κ τις υπολοιπες.απλα ρωταω και λιγο γενικοτερα τις αποψεις σας για το θεμα.

κανεις αλλος καμια αποψη????

εχουν πουληθει εδω περα μηχανες με βιβλιαρακια και κολλημενα πλαισια...οποτε για μενα προσωπικα δεν λεει τιποτα το βιβλιαρακι.το παιρνεις και πας να το κοιταξεις οσο πιο προσεκτικα μπορεις.αποψη μου παντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akistrevor
    κανεις αλλος καμια αποψη????
    Οτιδήποτε αγοράζεις από αναλώσιμα(λάδια φίλτρα αλυσίδα κλπ κλπ)κράτα τις αποδείξεις.
    Συμπλήρωνε μόνος σου το βιβλίο,όταν κάνεις το σερβις,και επισύναψε τις αποδείξεις για του λόγου το αληθές...

Εγώ προσωπικά κρατάω και τις αποδείξεις εκτός απο το book service,γιατί όπως είπε και ο φίλος παραπάνω,το βιβλίο πλαστογραφείται άνετα,οι αποδείξεις όμως δύσκολα..

σωστο κ αυτο,ομολογω πως δεν το ειχα σκεφτει.να σαι καλα φιλαρακι...

Παρόμοια θέματα

1. Γνώμες για την BMW K100 και για την δυνατότητα εύρεσης ενός καλού service και ανταλ.
    από Μιχάλης στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2012, 10:32
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2010, 14:00
  3. Μεγάλο σέρβις για cb400 (Που και πόσο)
    από manhunter στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2009, 17:02
  4. Ψάχνω γνώμες για HJC FS-10 και Schuberth R1.
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2009, 14:00
  5. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2007, 14:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ