Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Επειδη το μοτερ μου εξωτερικα εχει αρχισει να πιανει βρωμα απο διαφορα λαδια,αναθυμιασεις κλπ κλπ θελω να του κανω ενα καλο καθαρισμα.
    Κ επειδη στο μηχανακι δεν χρησιμοποιω πιεστικα και γενικα αποφευγω το νερο θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει κανενα ειδικο προιον που να ειναι για αυτη την δουλεια.
    Δλδ να ψεκασω ολο το μοτερ,να το αφησω να δρασει και μετα με λιγο νερακι να ξεπλυνω και να φυγουν ολα... Παραφινελεια κλπ αποκλειονται γτ μετα θελει σαπουναδες κλπ αλλιως μενει λιπαροτητα και κολανε ολα τα σκατα...

ΥΓ:Εννοειται οτι πρεπει να ειναι ακινδυνο για πλαστικα,βαμενα μερη καθως και για την επιφανεια του ιδιου του μοτερ...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Re: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Επειδη το μοτερ μου εξωτερικα εχει αρχισει να πιανει βρωμα απο διαφορα λαδια,αναθυμιασεις κλπ κλπ θελω να του κανω ενα καλο καθαρισμα.
    Κ επειδη στο μηχανακι δεν χρησιμοποιω πιεστικα και γενικα αποφευγω το νερο θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει κανενα ειδικο προιον που να ειναι για αυτη την δουλεια.
    Δλδ να ψεκασω ολο το μοτερ,να το αφησω να δρασει και μετα με λιγο νερακι να ξεπλυνω και να φυγουν ολα... Παραφινελεια κλπ αποκλειονται γτ μετα θελει σαπουναδες κλπ αλλιως μενει λιπαροτητα και κολανε ολα τα σκατα...

ΥΓ:Εννοειται οτι πρεπει να ειναι ακινδυνο για πλαστικα,βαμενα μερη καθως και για την επιφανεια του ιδιου του μοτερ...

Καθαριστικό κινητήρα θα χρησιμοποιήσεις

Πάντως καλά κάνεις και το αποφεύγεις το νερό. Ευρωπαϊκό είναι δε μπορεί όλο και κάτι θα βραχυκυκλώσει! :wacko:
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Re: Re: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Καθαριστικό κινητήρα θα χρησιμοποιήσεις

Πάντως καλά κάνεις και το αποφεύγεις το νερό. Ιταλικό είναι δε μπορεί όλο και κάτι θα βραχυκυκλώσει! :wacko:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μα για αυτο το αποφευγω,λες να μην το ξερω?!

Ψαχνω κατι συγκεκριμενο ομως...Γενικα ξερω τι θελω...

Μεχρι στιγμης εχω βρει αυτο: http://bioteck-gk.gr/images/files/T111.pdf
    Αλλα δε ξερω τιμη...Το θεμα ειναι να μην παρω ενα μικρο σπρει ας πουμε αν μπορω να προμηθευτω κατι σε μπετονι που να κανει επαγγελματικη δουλεια.Γτ υπαρχουν σπρει απο διαφορες εταιριες αλλα δεν νομιζω να συμφερουν...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Re: Re: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo

Πάντως καλά κάνεις και το αποφεύγεις το νερό. Ευρωπαϊκό είναι δε μπορεί όλο και κάτι θα βραχυκυκλώσει! :wacko:

+1200 +650 +500 +130

δεν πάει ο νους σου πόσο δίκιο έχεις. Ένα χαμηλό βαρομετρικό και τσουπ έμεινε ο ματρακάς.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Re: Re: Re: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    +500
    Αυτο που το εχεις κ δεν το εχω δει?!

Λοιπον το ανωθεν προιον που ανεφερα ειναι σε μπετονι 10λιτρων με συμπυκνωση.Απο οτι μου ειπε ο ανθρωπος που το δουλευει αυτο σημαινει οτι βγαζει καπου 250 λιτρα σε αραιωση. Αρχικα στην πρωτη εφαρμογη χρησιμοποιειται με αραιβση 1:10 και στις επομενες 1:20. Η τιμη του με ΦΠΑ ειναι 100Ε. Τσουζει λιγο η αληθεια ειναι απλα το περνεις και το εχεις για πολλα χρονια να καθαριζεις και να ξεβρωμιζεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Γιατί δεν παίρνεις μια οδοντόβουρτσα, ένα πινέλο και πετρέλαιο και κάτσε με κανά χαρτόνι ή πολλές εφημερίδες από κάτω και τρίβε. Μια χαρά δουλειά κάνει απλά θέλει χρόνο. Έχε και καμιά παλιά μπλούζα για πατσαβούρι και σκούπιζε μετά το καθάρισμα να μην μείνει επάνω πετρέλαιο.

Α, πάρε και μπόλικα γάντια χειρουργικά για να μην γίνεις κ0λ0ς και βρωμάς κιόλας μετά. Αλλά πάρε πολλά γιατί το πετρέλαιο τα διαλύει.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Γιατί δεν παίρνεις μια οδοντόβουρτσα, ένα πινέλο και πετρέλαιο και κάτσε με κανά χαρτόνι ή πολλές εφημερίδες από κάτω και τρίβε. Μια χαρά δουλειά κάνει απλά θέλει χρόνο. Έχε και καμιά παλιά μπλούζα για πατσαβούρι και σκούπιζε μετά το καθάρισμα να μην μείνει επάνω πετρέλαιο.

Α, πάρε και μπόλικα γάντια χειρουργικά για να μην γίνεις κ0λ0ς και βρωμάς κιόλας μετά. Αλλά πάρε πολλά γιατί το πετρέλαιο τα διαλύει.
    Ε το θεμα ειναι να μην κανω αυτο το πραγμα καθε φορα...Ασε που οσο και να τριψεις ειναι καποια σημεια που δεν θα τα φτασεις ποτε...Ενω αμα ψεκασεις μοτερ,σωματα ψεκασμου κλπ και μετα με νερακι ξεπλυνεις εισαι αρχοντας...
    Το συγκεκριμενο κανει ακομη και για πλαστικα κλπ...Μεχρι και σαλονια αυτοκινητου μου ειπε καθαριζουν με δαυτο...Οποτε ψεκαζεις και ζαντες και ψαλιδια ανετα...

Αμα θελει κανεις παντως να το μοιραστουμε στα 2-3-4 μερη και να το πληρωσουμε μαζι το ψηνω...2-3 λιτρα φτανουν για αρκετο καιρο...

Re: Re: Re: Re: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Αυτο που το εχεις κ δεν το εχω δει?!

Ναι, ΙΤ 490 αλλά ρε φίλε έβαλα και το ΦΠΑ και γίνηκε 500 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αφού σε είπα ρε θα σε δώσω από το δικό μου που και αυτό με αραίωση είναι, θα πάω στο ΜΠούστη να τον πιέσω να μου πει ή να μας παραγγείλει. Τι διάολο λυσσάς με το καφόμπρικο που έχεις???

Έτσι κι αλλιώς πάντα βρόμικο από λάδια θα είναι

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγώ δε μπορώ να καταλαβω γιατί φοβάσαι το κλασικό πλύσιμο ...

Re: Re: Re: Re: Re: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

θα πάω στο ΜΠούστη να τον πιέσω να μου πει ή να μας παραγγείλει.
    Aυτη την χρονια ή την επομενη, για να ξερω...:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Aυτη την χρονια ή την επομενη, για να ξερω...:wacko:
    Όταν πας εσύ στη Yamaha να διορθώσεις το πισι τους και ν' απαλλάξεις εμένα από αυτό, σου υπόσχομαι θα πάω στο Πλυντήριο που σου είπα να ρωτήσω, παρακαλέσω, πιέσω, βαρέσω.

ΟΚ????

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εγώ χρησιμοποιώ και για τα πλαστικά και για τον κινητήρα εξωτερικά, το MOTO CLEAN 900 της ΜΟTOREX, μπορείς να το ψεκάσεις απευθείας πάνω στον κινητήρα, αλλά εγώ προτιμώ να ψεκάζω σε ένα κουβά και να κάνω αφρό, καθάρισμα με ένα πανί και μετά ξέβγαλμα με άφθονο νερό. Για τις δύσκολες γωνίες και περιοχές οδοντόβουρτσα. Αν και ευρωπαϊκών καταβολών το μοτέρ (Rotex γάρ...) το νερό δεν το φοβάμαι, ποτέ υπό πίεση αλλά με λάστιχο ή ακόμα και με τον κουβά και δεν έχει βγάλει κίχ 6 χρόνια...
    Το προϊόν είναι αυτό:
    http://www.xikis.gr/html/details.asp...t=0&specialID=

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εγώ δε μπορώ να καταλαβω γιατί φοβάσαι το κλασικό πλύσιμο ...

Ποτε κανενα μηχανακι μου δεν το επλενα με πιεστικα κ τετοια...Δεν τα συμπαθω...
    Προτειμω ναι μεν πιο κουραστικους τροπους αλλα και πιο απολαυστικους παραλληλα.
    Απλα το μοτερ κ καποια αλλα σημεια ειναι δυσπροσιτα και πρεπει να βρω μια αποτελεσματικη λυση...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Καθαρισμος μοτερ εξωτερικα...

Όταν πας εσύ στη Yamaha να διορθώσεις το πισι τους και ν' απαλλάξεις εμένα από αυτό, σου υπόσχομαι θα πάω στο Πλυντήριο που σου είπα να ρωτήσω, παρακαλέσω, πιέσω, βαρέσω.

ΟΚ????
    Εγω δεν εχω yamaha ομως φιλε και αμα σκασω εκει με το Ντουκατι φοβαμαι μηπως παρεξηγηθουν...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καθαρισμος εξατμισης(εξωτερικα)
    από ilias s.m. στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 22:23
  2. ΜΟΤΕΡ rmx 250?
    από NERGAL στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 12:29
  3. Μοτερ 90cc
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2004, 13:01
  4. Ξέρετε που μπορώ να κάνω υπέρυθρη σε μοτέρ???
    από Wizard13 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 20:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF