Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 57

Θέμα: σουζοαπορία

σουζοαπορία

μετα τα απειρα endo( αγαπημενη μου ασχολια εδω και χρονια στα μηχανακια) ειπα να εξασκηθω περισσοτερο στη σουζα μιας κ το Ζ750 μου το σηκωνα μονο με πρωτη(με και χωρις συμπλεκτη) πηγα να δοκιμασω με δευτερα ειτε με συμπλεκτη ειτε με τραβηγμα-αποτομο γκαζι και τιποτα. ισα που σηκωνεται απο το εδαφος.και ρωταω εγω: υπαρχει καποιος ιδιοκτητης Ζ750 του 2008 που το σηκωνει με δευτερα και αν ναι πως στο καλο γινεται???

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: σουζοαπορία

Αρχικά δημιουργήθηκε από endo teacher
    μετα τα απειρα endo( αγαπημενη μου ασχολια εδω και χρονια στα μηχανακια) ειπα να εξασκηθω περισσοτερο στη σουζα μιας κ το Ζ750 μου το σηκωνα μονο με πρωτη(με και χωρις συμπλεκτη) πηγα να δοκιμασω με δευτερα ειτε με συμπλεκτη ειτε με τραβηγμα-αποτομο γκαζι και τιποτα. ισα που σηκωνεται απο το εδαφος.και ρωταω εγω: υπαρχει καποιος ιδιοκτητης Ζ750 του 2008 που το σηκωνει με δευτερα και αν ναι πως στο καλο γινεται???
    Περίμενε να ερθει ο souza teacher να σου πεί.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

endo teacher καλει souza teacher , οβερ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    file ama mas balis ena video me to endo soy na doyme ti ennoeis endo 8a soy poyme pos 8a kanis ke zoyza meta

αμε!! θα βαλω φωτο μου που κανω endo στη φωτο του προφιλ μου, αλλα τωρα μπηκα στο forum, ειμαι κ λιγο ασχετος απο pc, υπομονη.

file foto de metrane to endo gia na legete endo prepi na krataei ke metra ama ine sikonoyme tin oyra ston aera apo ta 5 xao

ama ine bale video allios mi balis tpt

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Προβλεπεται μεγαλο spamoflamothread. Αναμεινατε.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Επίσης ο badiliki teacher θα ήθελε να γνωρίζει..

καλα ρε αγορινα, μη βαρας, θα σου βαλω βιντεο, μα καλα τι απιστος θωμας εισαι?? αλλα απο την αλλη εχεις και δικιο, τοσα κουλαδια εδω μεσα που δεν εχουν ουτε καν παπι βγαινουν κ λενε οτι να ναι.

α και κατι αλλο.δε μιλαω για stoppie με 5 χλμ, μιλαω για μετρα.,.....

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    ..τοσα κουλαδια εδω μεσα...
    σαν του λόγου σου, που προσπαθούν να μάθουν σούζα απο το πληκτρολόγιο..

http://www.moto.gr/forums/showthread...F3%EF%F5%E6%E1

http://www.moto.gr/forums/showthread...F3%EF%F5%E6%E1

καλα ρε αγορινα, μη βαρας, θα σου βαλω βιντεο, μα καλα τι απιστος θωμας εισαι?? αλλα απο την αλλη εχεις και δικιο, τοσα κουλαδια εδω μεσα που δεν εχουν ουτε καν παπι βγαινουν κ λενε οτι να ναι.

akribos file gi afto to logo prepi na apodiksis tin aksia soy ke na ksexorisis apo ti sinomotaksia twn metriwn edo mesa....

you've got the powa

φιλε, σουζα ΞΕΡΩ να κανω, δεν μου χρησιμευει το link που μου εστειλες, τα ξερω αυτα και με αλλα μηχανακια κανω κ με τριτες.δεν ειμαι ειδημων βεβαια στη σουζα, αλλα με το εντουρακι το παλιο εκανα μπολικες και με το Ζ με πρωτη ταχυτητα ευκολα.
    ρωτησα κατι συγκεκριμενο: αν καποιος μπορει να σηκωσει με 2ρα το Ζ750 γιατι εγω δεν μπορω και υποψιαζομαι οτι το Ζ δεν ειναι κ το πιο ευκολο για σουζα τελικα.

πανος θα ανεβασω βιντεο, man, don't worry.

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Επειδη αυτο το προβλημα με τη 2α το συναντω και στο r1 και στο xt, αν μπορουσαν οι συμβουλες σας να ειναι πιο γενικες και οχι εξειδικευμενες για το Ζ, ετσι ωστε να παρουμε μια ιδεα και οι υπολοιποι θα σας ημουν κ εγω ευγνωμων. Γιατι τα δυνατα συμπλεκταρισματα τα φοβαμαι μην φαω κανα καπακι και πλερΩνω πλαστικουρες μετα.

Thx boyz

αργει αυτο το flame,τι θα γινει, τοση δουλεια εχετε ολοι εν μεσω κρισης? Για ελα σας παρακαλω.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF