Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
ξερη κανενας που μπορω να βρω το ηλεκτρικο σχεδιο γι αυτο το σκουτερακι(suzuki zillion 50 lc),εχω ενα θεμα με τα φωτα του,ειναι σαν καντηλακια,ευχαριστω.![]()
![]()
:a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ξέρω ξέρω..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
:a17: :a17:
balakia ψάξε να βρεις και να κατεβάσεις το service manual. Έχει όλο το cable routing.
To service manual όχι το owners manual! Κάνε και μια "αναζήτηση" στο forum μήπως βρεις κανένα θεματάκι στο οποίο αναφέρονται πιθανοί ιστότοποι για download.![]()
Sent from me using a computer.
Oldman μην χαίρεσαι! Όταν καταφέρει να το βρει θα ξεκινήσουν τα δύσκολα για 'σένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:a5: :a5:![]()
Νομίζω πως στην ελληνική αγορά πουλιόταν ως Katana R. Ψάξε το έτσι, ίσως βρείς τπτ παραπάνω...
φχαριστω πολυ παπουληΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:a5: :a5:![]()
![]()
![]()
εψαξα ρε παληκαρια και σαν κατανα,δεν βρηκα τιποτα.
μην φοβασαι παπουλη πες μου πως θα το βρω και δεν θα σε ενοχλησω.
Τι μονΔέλο είναι ο πύραυλος balakia?
Πω πω πολύ μ' αρέσει ο Νικ σου λεμε!![]()
edit. Πες επίσης το πλήρες όνομα. SUZUKI UX50WX zillion? Αy 50 katana?
ειναι 99,ναι και ετσι το βρηκα στο νετ και στην σουζουκι οταν επερνα κατα καιρους διαφορα ανταλακτικα τους ελεγα zillion lc και μου λεγαν το ιδιο ειναι απλα το δικο μου ειναι υδροψυκτο.
Τώρα τι να καταλάβω εγώ? Σου βάζω 2 ονομασίες και εσύ μου λες ένα ναι και μου ρίχνεις και μια τρίτη. Το 99 τι είναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
ειναι 99,ναι και ετσι το βρηκα στο νετ και στην σουζουκι οταν επερνα κατα καιρους διαφορα ανταλακτικα τους ελεγα zillion lc και μου λεγαν το ιδιο ειναι απλα το δικο μου ειναι υδροψυκτο.
Προσπαθώ να σε βοηθήσω αλλά δεν με βοηθάς. Το africa είναι xrv750. To tenere xtz660. To varadero xlv1000. To Vstrom dl 650.
To δικό σου πως λέγεται? Από σκουτερ έχω άγρια μεσάνυχτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()