Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Ασφάλεια

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark

Ασφάλεια

Καλησπέρα σε όλους,

μέσα στο μήνα λήγουν τα συμβόλαια για την μηχανή και το αμάξι , εάν κάποιος από εδώ ασχολείται με ασφάλειες παρακαλώ να μου στείλει pm με προφορές όπως επίσης και καμία γνώμη για ασφαλιστικές .
    Μέχρι τώρα είχα σαν ενδιάμεσο την sinco αλλά η anytime βλέπω ότι έχει αρκετές καλύψεις και τιμή κάτω του μέσου όρου.

Ευχαριστώ
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Ερώτηση ...

Επειδή και εγώ βλέπω την σχετική διαφήμηση .

Mε την ένιτάιμ , αν εμπλακείς σε ατύχημα ,πού είναι ο ασφαλιστής σου ;

Έρχεται εκπρόσωπος, μου έτυχε πέρυσι το καλοκαίρι.

Και έχει και οδική βοήθεια στις μηχανές.

Καλησπέρα και από μένα!

Για αυτήν την anytime το πακέτο moto value που εμπεριέχει ασφάλεια κλοπής πυρκαγιάς και τα λοιπά ανέρχεται στο ποσό των 164 Ε το 6μηνο!!!

Το θέμα είναι όμως γνωρίζει κανένας αν είναι εντάξει αυτή η ασφαλιστική;;;

Καλή είναι (όσον αφορά στο αυτοκίνητο τουλάχιστον)

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Εγω εχω anytime και ψαξιμο στο ψαξιμο, ανακαλυψα οτι ουσιαστικα ειναι θυγατρικη της Interamerican.........ποτε καλη θα ειναι δεν μπορει!!!!
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    και εγω το ψαχνω για αυτοκινητο και μηχανη.
    Αυτη που ειναι πιο φτηνη απο αυτες που εχω βρει ειναι η myDirect (την εχω ακουστα απο την Ιταλια)
    Αυτη που θελω να δω γιατι ειχα ασφαλισμενο το αυτοκινητο στην Ιταλια ειναι η ΑΧΑ και ειναι πολυ καλη (απο εμπειρια στην Ιταλια)
    Interlife.gr Η καλητερη τιμη!!!
    Το μονο που δεν εχω βρει ακομα ειναι πως θα ασφαλησω την αλλη μηχανη με ξενες πινακιδες στην Ελλαδα
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Ερώτηση ...

Επειδή και εγώ βλέπω την σχετική διαφήμηση .

Mε την ένιτάιμ , αν εμπλακείς σε ατύχημα ,πού είναι ο ασφαλιστής σου ;
    ερωτηση: αν εμπλακείς σε ατύχημα , τι τον χρειάζεσαι τον ασφαλιστή σου?

Παιδιά επειδή έχω την Anytime να σας πω την γνώμη μου.Είναι πολύ φθηνή,είναι της Interamerican και το πρόβλημα που αντιμετώπισα είχε να κάνει με την έλλειψη ασφαλιστή (γι΄αυτό και είναι και φθηνή).Αν σου κάτσει η στραβή θα τρέχεις εσύ και όχι ασφαλιστής.Και μιλάω γιά περίπτωση που και ήρθε εκπρόσωπος της εταιρίας στο τόπο του τρακαρίσματος και ο άλλος μου έκανε δήλωση (φιλική) και ο εμπειρογνόμονας ήρθε μετά από 2 μέρες.Πήρα τα λεφτά μετά από 1,5 μήνα με πολλά τηλέφωνα από εμένα.Απ'ότι κατάλαβα μαζεύεις εσύ ότι χρειάζεται τα στέλνεις και από εκεί και πέρα πάνε σε έναν διεκπαιρεωτή που περιμένει να φτάσει η σειρά σου και φέξε μου.Φανταστείτε η επιταγή μου είχε βγει και δεν με έπαιρναν τηλέφωνο,ίσα που άκουσα και ένα συγνώμη.Σε 10 μέρες λήγει και τους ενημέρωσα πως τη κόβω

Αρχικά δημιουργήθηκε από supershitty
    Παιδιά επειδή έχω την Anytime να σας πω την γνώμη μου.Είναι πολύ φθηνή,είναι της Interamerican και το πρόβλημα που αντιμετώπισα είχε να κάνει με την έλλειψη ασφαλιστή (γι΄αυτό και είναι και φθηνή).Αν σου κάτσει η στραβή θα τρέχεις εσύ και όχι ασφαλιστής.Και μιλάω γιά περίπτωση που και ήρθε εκπρόσωπος της εταιρίας στο τόπο του τρακαρίσματος και ο άλλος μου έκανε δήλωση (φιλική) και ο εμπειρογνόμονας ήρθε μετά από 2 μέρες.Πήρα τα λεφτά μετά από 1,5 μήνα με πολλά τηλέφωνα από εμένα.Απ'ότι κατάλαβα μαζεύεις εσύ ότι χρειάζεται τα στέλνεις και από εκεί και πέρα πάνε σε έναν διεκπαιρεωτή που περιμένει να φτάσει η σειρά σου και φέξε μου.Φανταστείτε η επιταγή μου είχε βγει και δεν με έπαιρναν τηλέφωνο,ίσα που άκουσα και ένα συγνώμη.Σε 10 μέρες λήγει και τους ενημέρωσα πως τη κόβω

Ο χρονος που χρειαζεται για να συνεννοηθουν οι εταιριες, αφου δηλωθει η ζημια, ειναι 10 μερες max, (και αν δεν κανω λαθος υπαρχει σχετικος νομος), παιρνοντας 30 τηλεφωνα την ημερα δεν καταφερνεις κατι, και ασφαλιστη να ειχες το ιδιο θα ηταν.

Αφου ερθει ο εμπειρογνωμονας για φωτογραφιες, 1 τηλεφωνο κανεις κ σου δινουν τον αριθμο φακελου (πχ 1425), κ μεσα σε 10 μερες, εφ οσον υπαρχει θετικη δηλωση, ειναι υποχρεωμενη η εταιρια του αλλου οχηματος να απαντησει.
    Μετα απο καμια εβδομαδα εισαι ετοιμος να περασεις να παρεις την επιταγη, απλο.

(εσυ τα λεφτα γιατι τα πηρες υστερα απο μηνες... περιεργο...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
    Εγω εχω anytime και ψαξιμο στο ψαξιμο, ανακαλυψα οτι ουσιαστικα ειναι θυγατρικη της Interamerican.........ποτε καλη θα ειναι δεν μπορει!!!!
    δε θελει κ πολυ ψαξιμο αυτο....
    αν μπεις στη σελιδα το αναφερει ξεκαθαρα ...!
    By interamerican
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ο χρονος που χρειαζεται για να συνεννοηθουν οι εταιριες, αφου δηλωθει η ζημια, ειναι 10 μερες max, (και αν δεν κανω λαθος υπαρχει σχετικος νομος), παιρνοντας 30 τηλεφωνα την ημερα δεν καταφερνεις κατι, και ασφαλιστη να ειχες το ιδιο θα ηταν. Αφου ερθει ο εμπειρογνωμονας για φωτογραφιες, 1 τηλεφωνο κανεις κ σου δινουν τον αριθμο φακελου (πχ 1425), κ μεσα σε 10 μερες, εφ οσον υπαρχει θετικη δηλωση, ειναι υποχρεωμενη η εταιρια του αλλου οχηματος να απαντησει. Μετα απο καμια εβδομαδα εισαι ετοιμος να περασεις να παρεις την επιταγη, απλο. (εσυ τα λεφτα γιατι τα πηρες υστερα απο μηνες... περιεργο...)

Δίκιο έχεις αλλά τώρα τι να σου πω?Αλλά πάλι,Παρασκευή με τράκαραν,Δευτέρα μεσημέρι πήγε ο εμπειρογνώμονας στο συνεργείο,δεν υπήρχε θέμα υπαιτιότητας δικιάς μου και πήρα τα λεφτά ενάμισυ μήνα μετά.Απλώς επειδή το έψαξα λίγο μετά,αυτό που μου είπε άνθρωπος της εταιρίας ήταν αυτολεξεί ¨Anytime έχεις,έμπλεξες".Και γιά να πω και την αλήθεια επειδή όπως και όλοι μας,είμαι πολύ σφιγμένος οικονομικά,ψηνώμουν να τη συνεχίσω αλλά επειδή κάηκα,είπα όχι.Μακάρι να ήμουν από τις εξαιρέσεις γιατί όντως είναι πολύ φτηνή

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Τελικά ασφαλίστηκα στην anytime , 208 ετήσια για τη μηχανή και 216 εξάμηνο για το αμάξι , αγορά με πιστωτική και δώρο 2 εκτυπωτές hp1000 για να εκτυπώσω τα έντυπα τα οποία μου τα απέστειλαν με mail.
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Παιδια εγω που πηρα το διπλωμα πριν ενα μηνα μαλλον θα με σκισουν ε?

Προχειρα που εκανα ενα υπολογισμο στη σελιδα της anytime τα ασφαλιστρα εξαμηνου,

για το fazer 600 εβγαινε στα 100€.....

Τσεκαρισα επειτα ομως το κουτακι ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ και τα 100 γιναν 150€......

Οποτε λεω να μην το ασφαλισω μιας και χειμωνιασε και να το κανω μια εξαμηνη κατα τον Μαιο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73

Οποτε λεω να μην το ασφαλισω μιας και χειμωνιασε και να το κανω μια εξαμηνη κατα τον Μαιο.....
    Αν σκοπευεις να το κλειδωσεις καμια αποθηκη.. μην το ασφαλιζεις.

Καπου ακουσα οτι αν εισαι εντελως ανασφαλιστος πληρωνεις κατι παραπανω για ασφαλιση

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επειγον...ασφαλεια νεας μοτο
    από tiro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 16:47
  2. Σοσ Ασφαλεια
    από skous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 09:35
  3. Μέγαρα λοιπόν....πολλές σκέψεις για την ασφάλεια..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 06:10
  4. Για ποια ασφάλεια μιλάμε ?
    από Dodok edessa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2005, 07:16
  5. Επιδοσεις η ασφαλεια
    από CyBeRseXX στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 21:15

Κανόνες δημοσιεύσεων