Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Λαρισσα δουλεια

Λαρισσα δουλεια

Μιλησα με μια φιλη ελληνοαμερικανα οπου εχει στην κατοχη της ενα ετοιμο τυροπιταδικο/σαντουτσαδικο/καφετερια σε καποια κεντρικη πλατεια στην Λαρισα (κατι μου ειπε για πιατσα ταξι εκει μπροστα)...για δικους της προσωπικους λογους δεν θελει να το κλεισει...αρα ψαχνει για καποιον που να μπορει και να θελει να το αναλαβει εξ'ολοκληρου μαζι με ολες τις υποχρεωσεις (εσοδα-εξοδα)...δεν ξερω αν μπορει να παρεχει εκπεδευση και ισως λογικα ζητητε καποιος που εχει καποια γνωση στον συγκεκριμενο τομεα...

ακομα πολλες λεπτομεριες δεν εχω προλαβει να μαθω (αλλα απο οσο ρωτησα δεν εχει ενοικιο) αλλα το γραφω εδω για να το εχετε υποψη σας για οποιον θα τον ενδιεφερε σοβαρα και να βολιδοσκοπισω αποψης...

συντομοτατα θα εχετε νεα με τι πως που....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Λαρισσα δουλεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Μιλησα με μια φιλη ελληνοαμερικανα οπου εχει στην κατοχη της ενα ετοιμο τυροπιταδικο/σαντουτσαδικο/καφετερια σε καποια κεντρικη πλατεια στην Λαρισα (κατι μου ειπε για πιατσα ταξι εκει μπροστα)...για δικους της προσωπικους λογους δεν θελει να το κλεισει...αρα ψαχνει για καποιον που να μπορει και να θελει να το αναλαβει εξ'ολοκληρου μαζι με ολες τις υποχρεωσεις (εσοδα-εξοδα)...δεν ξερω αν μπορει να παρεχει εκπεδευση και ισως λογικα ζητητε καποιος που εχει καποια γνωση στον συγκεκριμενο τομεα...

ακομα πολλες λεπτομεριες δεν εχω προλαβει να μαθω (αλλα απο οσο ρωτησα δεν εχει ενοικιο) αλλα το γραφω εδω για να το εχετε υποψη σας για οποιον θα τον ενδιεφερε σοβαρα και να βολιδοσκοπισω αποψης...

συντομοτατα θα εχετε νεα με τι πως που....

ακομα και πριν την κριση... οταν ακουγα για τετοιες "ευκαιριες" κρατουσα μικρο καλαθι....

τωρα ειμαι ακομα πιο καχυποπτος
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    το χαριζει δλδ?
    KLE 400-XT 250.

Re: Re: Λαρισσα δουλεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ακομα και πριν την κριση... οταν ακουγα για τετοιες "ευκαιριες" κρατουσα μικρο καλαθι....

τωρα ειμαι ακομα πιο καχυποπτος
    ευχαριστω που με λες λαμογιο...δεν ειπα οτι ειναι ''ευκαρια'' με την εννοια που λες εσυ...ειναι μαλλον μια προοπτικη...συντομα που θα εχω ολα τα δεδομενα θα τα γραψω...οποιος και αν ενδιαφερετε καλως...αλλιως μπορειτε να σβησετε απο τωρα το ποστακι να μην χανουμε ολοι μας αδικα τον χρονο μας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Re: Λαρισσα δουλεια

ευχαριστω που με λες λαμογιο...δεν ειπα οτι ειναι ''ευκαρια'' με την εννοια που λες εσυ...ειναι μαλλον μια προοπτικη...συντομα που θα εχω ολα τα δεδομενα θα τα γραψω...οποιος και αν ενδιαφερετε καλως...αλλιως μπορειτε να σβησετε απο τωρα το ποστακι να μην χανουμε ολοι μας αδικα τον χρονο μας....

Δε νομιζω οτι σε ειπε λαμογιο Πανο!
    Μαλλον δεν καταλαβες το σκεπτικο του!

Φιλικα

(προσωπικα, αν δεν ειχα το μαγαζι θα σε ειχα ηδη παρει τηλεφωνο)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Re: Re: Λαρισσα δουλεια

τι σχεση εχεις εσυ να εισαι λαμογιο? αλλος "χαριζει" μαγαζι.

απλα σου το λεω γιατι σε τετοιες εποχες πουστιες παιζονται κι απο αδερφο σε αδερφο...

κατα τα αλλα ειμαι ασχετος και επιφυλακτικος......
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: Re: Re: Re: Λαρισσα δουλεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    τι σχεση εχεις εσυ να εισαι λαμογιο? αλλος "χαριζει" μαγαζι.

απλα σου το λεω γιατι σε τετοιες εποχες πουστιες παιζονται κι απο αδερφο σε αδερφο...

κατα τα αλλα ειμαι ασχετος και επιφυλακτικος......
    διαβαζω ''χαρισμα'' 2 φορες...εγραψα ποτε αυτη την λεξη???ειπα αναλαβει...αντι ομως να ειναι απλος υπαλληλος να το τρεχει μονος του και για την παρτη του αρκει να ειναι σωστος στις υποχρεωσεις που θα προκειπτουν...τεσπα...οταν θα εχω λεπτομεριες επανερχομαι...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 18:33
  2. Ψαχνω δουλεια....
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 08:50
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2004, 14:45
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  5. Τι δουλειά κάνουμε;