ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ?
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ?
ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
Το έχω πεί και εγώ σε παλιότερο ποστ.''Λέει'' να μαζευτούμε καμμιά μέρα,αλλά απο Σεπτέμβριο 1ον γιατί οι περισσότεροι λείπουν και 2ον για να έρθω και εγώ με το εργαλείο μου το οποίο είναι μέσα για επισκευή.Δεν ''λέει''να έρθω στο πρώτο μιτινγκ με το κουτί!!!!
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
μήπως είσαι ο τύπος με ένα κόκκινο Ζ?![]()
Οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές. Αν θέλετε όμως μπορούμε να κάνουμε ένα mini meeting. Ρίξτε προτάσεις.
![]()
ΟΧΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ Ζ750S ΜΕ ΚΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΡΙΞΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ.
Ε βαλε καμια φωτο ρε συναδελφεΑρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
ΟΧΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ Ζ750S ΜΕ ΚΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΡΙΞΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ.![]()
ΔΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
Γειά σας συμπολίται...Λοιπόν μέσα στην εβδομάδα είναι καλά;Τετάρτη-Πέμπτη ας πουμ' ;;;
Να το κανονίσουμε από εδώ να ρίξω και ένα σύρμα στο παραδίπλα για να γίνουμε πολλές...
CBF600S
και εγώ μέσα αλλά τη μηχανή θα την έχω μάλλον την παρασκευή.Και να το πάρουμε ζεστά το θέμα.Μην λέμε πάλι ότι να'ναι!Για μέρος τι λέτε?
![]()
βαλτε και εμενα μεσα........μονο πεστε κανα 2 μερες πριν γιατι εχει πεσει πολυ δουλεια.....
![]()
![]()
![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΕ 6 Η ΩΡΑ ΣΤΑ CAREFOYR STON ΤΕΡΖΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ.ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΕΙ ΙΣΧΥΕΙ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑΜΑΙ ΕΚΕΙ.
Μέσα και εγώ!Παρασκευή 17:00 στα carefour.Και μάλλον με την μηχανή(ελπίζω!)
θα προσπαθησω να ερθω και εγω οποια μερα πειτε (αν εχει και μπυρα το προγραμμα)![]()
![]()
Γιαννης
http://www.geocities.com/jsalcon33/