ειμαι σε σκεψη για αγορα ενως ΑΧ1 λογω δουλειας κινουμαι εθνικη οδο για 10 χιλιομετρα γιατι το crypton 105 ειναι αργο και κινδυνευω να με μαζεψει καμια νταλικα
ειμαι σε σκεψη για αγορα ενως ΑΧ1 λογω δουλειας κινουμαι εθνικη οδο για 10 χιλιομετρα γιατι το crypton 105 ειναι αργο και κινδυνευω να με μαζεψει καμια νταλικα
απιστευτα καλό και αξιοπιστο μηχανάκι με τα θεματάκια του όμως στην πίσω ανάρτηση η οποία δεν έχει καμία ρύθμιση....
αλλά για 10 χλμ εθνική πραγματικά χρειάζεσαι άλλο μηχανάκι??? δλδ πόσο πιο γρήγορα να πας???
το παπι ειναι πολυ αργο και οι νταλικες πανε 100+ ασε που απο σεπτεμβριο μπορει να παρω μεταθεση για μια πολη που ειναι 30 χιλιομετρα απο το σπιτι μου
Είχα ένα 10 χρόνια και του ήπια το αίμα. Ποτέ δεν με άφησε, είναι οικονομικό και ιδιαίτερα σβέλτο. Το μόνο που του είχα αλλάξει είναι η ανάρτηση πίσω με μία WP και ήταν ασταμάτητο.
οταν ηταν το κρυπτονακι μου στα καλά του(τωρα γερασε το καψερο)σε σχεση με την ax δεν ειχαν τρελες διαφορες σε επιδοσεις.αξιοπιστο φουλ και σκληρη αναρτηση οπως ειπαν και τα παιδια.γιατι δεν περιμενεις να δεις τι θα γινει με την δουλεια σου και αποφασιζεις?μηχανακια θα βρεις με το κιλο!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από akistrevor
οταν ηταν το κρυπτονακι μου στα καλά του(τωρα γερασε το καψερο)σε σχεση με την ax δεν ειχαν τρελες διαφορες σε επιδοσεις.![]()
Εγω εχω Δυο (2) ΑΧ και η αληθεια ειναι οτι δεν στεκεται καποιο αλλο 250αρι διπλα τους... Πόσο γρήγορο ηταν το crypton?
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...