Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: trackbike και αλλα πολλα εμπριμε.

μπραβο παιδια
    να περνατε παντα πολυ καλα σε ολα τα τρακ ντει που ακολουθητε
    καλη παρεα και παντου

*αλλα ενα μου κανει μεγαλη εντυπωση
    που ατομα της διοργανοσης εγραψαν ξαφνικα στο φορουμ μας
    στερεψαν οι συμετοχες και ξαμολυθηκατε για νεο αιμα....?
    τοσο καιρο δεν γραφατε στο φορουμ μας γιατι το βλεπατε γ και απαξιοτικα...?
    ο κοσμος βλεπει δεν κοιμαται....νιαου γατακια

ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
    γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια

Πρασινογαμόσαυρος Το avatar του/της ninja9r
    Αρχικά δημιουργήθηκε από slipper

*αλλα ενα μου κανει μεγαλη εντυπωση
    που ατομα της διοργανοσης εγραψαν ξαφνικα στο φορουμ μας
    .....................................................................
    τοσο καιρο δεν γραφατε στο φορουμ μας γιατι το βλεπατε γ και απαξιοτικα...?

Επειδή "άτομο της διοργάνωσης" από όσα είδα να γράφουν εδώ είμαι μόνον εγώ, ας πω κατ΄αρχήν το εξής: Είμαι εγγεγραμμένος στο moto.gr από το 2002, αλλά κάνω σπανιότατες εμφανίσεις - σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Δεν θα προσπαθήσω να δικαιολογηθώ ιδιαίτερα, παρά μόνο να πω ότι και στο Βikenet, από το οποίο "ξεπήδηξε" το Τrackbike (στην αρχή ως Ανεμος - Bikenet trackdays), είμαι ακριβοθώρητος και η συμμετοχή μου περιορίζεται αποκλειστικά σχεδόν στις συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα Trackdays που διοργανώνουμε. Η γενικά ισχνή συμμετοχή μου στα μοτοσυκλετιστικά forum οφείλεται στον ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο. Απαξιωτικά δεν βλέπω κανέναν.

Ο λόγος που με προσέλκυσε αυτήν την φορά στο Moto.gr ήταν ότι κάποιο παιδί που γράφει και εδώ, ανέφερε στο αντίστοιχο θέμα του Bikenet την συζήτηση που γίνεται εδώ. Μπήκα, διάβασα, έγραψα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

..........................................................................
    στερεψαν οι συμετοχες και ξαμολυθηκατε για νεο αιμα....?
    ..................................................................................................
    ο κοσμος βλεπει δεν κοιμαται....νιαου γατακια

Ενα γεγονός που απαντάει και στις δύο παραπάνω παρατηρήσεις σου, είναι ότι εν έτη 2011, μέσα στην σημερινή οικονομική πραγματικότητα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια εκ μέρους μας, τα trackday που διοργανώνουμε σημείωσαν ρεκόρ συμμετοχών.

Τα γατάκια σε χαιρετούν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kitten.jpg 
Προβολές:	981 
Μέγεθος:	25,7 KB 
ID:	240340
    THE MASTURBATION GOES CLOUD...

...
    φιλαρακι δε μιλας ομορφα και στην τελικη ας μην γραφουν ποτε εσενα τι σε κοφτει??

PR στο φορουμ σε βαλανε???

η μπας και εχεις παρει και εσει απο αυτες τις μετοχες που κυκλοφοραγανε...???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Mελος απο γειτονικο φορουμ εγραψε το παρακατω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ****
    γράψτε ρε σεις τίποτα.
    βάΝετε καμιά φωτογραφία λέμεεεεεεεε :bb:
    (επιτρέπεται στο moto gr να έχουνε γράψει περισσότερες σελίδες για το εβέντ?) :g:
    και βρηκα την ευκαιρια να πω ενα απλο "τζα" . Το οτι δε μπαινω καθε μερα αυτο οφειλεται καθαρα σε ελλειψη χρονου (μπαινω μονο στο γειτονικο φορουμ, ουτε φεισμπουκ, ουτε τουιτερ ουτε γιουπορν κτλ κτλ)

Βεβαια, ευτυχως που ο φιλος καταλαβε τη "πουστια" μου. Ναι, το παραδεχομαι.... ειχα κανει εγγραφη 6 χρονια πριν, για να κανω τωρα διαφημηση τα trackdays του trackbike.gr

Του ποιου?

ΤΟΥ TRACKBIKE.GRRRRRRRRRRRRRRRR

Αμ ο αλλος ο πρασινογαμοσαυρος? Απο το 2002 το ειχε προβλεψει. Τι νοστραδαμος και μαλακιες λεμε τωρα.... Το τυπος ειναι πολυ μπροστα

Α, μη το ξεχασω..... trackbike.gr με www μπροστα Τι σκατα διαφημηση κανουμε? Ακαιπουσαι, με καθε νεα συμμετοχη εγω παιρνω 254,12 ευρω.

Τωρα που ξεσκεπαστηκε το κυκλωμα μπορεις να κοιμασαι ησυχος τα βραδυα

Αληθεια, τα γατακια ειναι περσιας? :rotflmao:
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αντε να γραψω και εγω 2 πραματα.

ισως και να υπαρχουν παραφωνιες στο τρακμπαικ.κανεις δεν ειναι τελειος.αν κατι με χαλαει το λεω στους υπευθυνους προσωπο με προσωπο.μου απαντανε και αναλογα κανω.αν μου κανει συμμετεχω.αν με χαλαει δεν συμμετεχω.
    αν παλι θεωρω οτι υπαρχει κατι μεμπτο που πρεπει να το μαθει η μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα (π.χ. ειναι επικινδυνο γιατι δεν εχει ασθενοφορο στην πιστα) θα βγω και θα πω οτι ''παιδια το ταδε ιβεντ ειναι επικινδυνο γιατι δεν εχει σθενοφορο με αποτελεσμα να........''

το να βγαινω ομως και να λεω οτι ''μαλλον βγηκατε παγανια για να μαζεψετε πελατες γατακια'' το μονο που δειχνει σλιπερ ειναι εμπαθεια.και θα σου την δικαιολογουσαμε αν υπηρχε ενας λογος που να μας ενδιαφερει (και οχι κατι προσωπικο).υπαρχει?ειναι κατι που πρεπει να μαθουμε?η απλως σταζεις χολη χωρις λογο?

απλα αποριες εκφραζω γιατι δεν μπορω να καταλαβω την επιθεση σου και μιλαω παντελονατα!!!

αν λοιπον υπαρχει κατι που πρεπει να ξερουμε,ειμαστε ολο αυτια.αν παλι οχι,η συγγνωμη σου γινεται δεκτη και θεωρω αντρικιο το να παραδεχεται κανεις το λαθος του.

αυτα απο μενα.παρακαλω συνεχιστε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ... στο φορουμ μας
    ...
    Γνωριζόμαστε από παλιά;

Για τα υπόλοιπα.. θες να πας, πας. Δεν θες, δεν πας..

Σαν τα φόρα είναι.. γράφεις ή δεν γράφεις...

Τα υπόλοιπα "εμένα γιατί δεν με παίζετε" ακούγονται κάπως..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    "γράψτε ρε σεις τίποτα.

βάΝετε καμιά φωτογραφία λέμεεεεεεεε :bb:

(επιτρέπεται στο moto gr να έχουνε γράψει περισσότερες σελίδες για το εβέντ?)"

Ε λοιπόν, ναι, εγώ ήμΑνε η πέτρα του σκανδάλου.
    έγραψα τα παραπάνω στο bikenet, σε στύλ πλάκας, (για όσους δε μπορούν να το αντιληφθούν).

είδα στο μοτό ότι ως την ώρα εκείνη είχαν γραφτεί περισσότερες σελίδες απ' ότι στο μπάϊκνετ, & είπα να τσιγκλίσω λίγο τους συμμετέχοντες να βάλουν καμιά ανταπόκριση και καμιά φωτό για να γουστάρουμε κι εμείς που δεν μπορέσαμε αυτή τη φορά.

το ότι θα δημιουργούσα θέμα δεν το περίμενα ειλικρινά.

σόρρυ πάντως
    PFC

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chillipf

σόρρυ πάντως

Δεν δημιούργησες κανένα θέμα...

το θέμα φαίνεται ότι το έχει ο "slipper" και μόνον....
    Give me fuel, Give me fire

the masturbation goes cloud....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    http://www.youtube.com/watch?v=4VX6gMudhCU

http://www.youtube.com/watch?v=rhCM8...om=PL&index=45

nello specchio questa sera ho scoperto un altro volto la mia anima è più vera della maschera che porto finalmente te lo dico con la mia disperazione caro mio peggior nemico travestito da santone VAFFANCULOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO_OOOOOOOO!!!!!
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Καλά σας λέει γατάκια...που αφήνετε την κάθε μαλακία και προσβολή προς τα μέλη του moto.gr και των παιδιών του bikenet να ανεβαίνει στο forum εις το όνομα της «ελεύθερης έκφρασης».

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Καλά σας λέει γατάκια...που αφήνετε την κάθε μαλακία και προσβολή προς τα μέλη του moto.gr και των παιδιών του bikenet να ανεβαίνει στο forum εις το όνομα της «ελεύθερης έκφρασης».

Are you talking to me?

PS: Δεν χρειάζεται υπεράσπιση ή προστασία η αξιοπρέπεια των παιδιών εδώ ή στο bikenet. Είναι αρκετή και αντέχει στην χολή του κάθε πικραμένου..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Ε λοιπόν, ναι, εγώ ήμΑνε η πέτρα του σκανδάλου.
    Παλιοπαιδο....

έγραψα τα παραπάνω στο bikenet, σε στύλ πλάκας, (για όσους δε μπορούν να το αντιληφθούν).
    πιστευω, ολοι το καταλαβαμε οτι το εγραψες με χιουμοριστικη διαθεση

είδα στο μοτό ότι ως την ώρα εκείνη είχαν γραφτεί περισσότερες σελίδες απ' ότι στο μπάϊκνετ, & είπα να τσιγκλίσω λίγο τους συμμετέχοντες να βάλουν καμιά ανταπόκριση και καμιά φωτό για να γουστάρουμε κι εμείς που δεν μπορέσαμε αυτή τη φορά.
    Κατα πρωτον, η πιστα δε παει πουθενα. (ισως η ασφαλτος ) Οποτε, να σκεφτεσαι την επομενη φορα που θα ανεβεις. (εδω εμεις φευγαμε Δευτερα πρωι και αρχισαμε να μετραμε μερες για το επομενο :rotflmao: )

Κατα δευτερον, εσυ δε δημιουργησες κα-νε-να θεμα. Απεναντιας, καλα εκανες και το αναφερες. Ευκαιρια ηταν (για μενα τουλαχιστο) να πω μια καλημερα με τα παιδια που βλεπω πανω στις ΣεRRες και γραφουν εδω.
    Ευκαιρια ηταν να δουμε και μερικες φωτο απο αλλα παιδια γιατι εμεις που δε βγαλαμε περιμενουμε τον Κουριδη

Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Are you talking to me?

PS: Δεν χρειάζεται υπεράσπιση ή προστασία η αξιοπρέπεια των παιδιών εδώ ή στο bikenet. Είναι αρκετή και αντέχει στην χολή του κάθε πικραμένου..
    Η χολή του κάθε πικραμένου έχει κουράσει ρε μαν. Τη μία βγαίνει χολή επειδή δεν παίρνει sms, την άλλη επειδή δεν γουστάρει να παίρνουν οι άλλοι sms, την παράλλη επειδή γράφουν εδώ τα παιδιά του bikenet και πάει λέγοντας.
    Και η πλάκα είναι οτι η χολή βγαίνει από κάποιον που ούτε πηγαίνει ούτε θέλει να πάει στα trackbike.

Οπότε ποιός ο λόγος να διαβάζουμε τη μιζέρια μου λες?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Η χολή του κάθε πικραμένου έχει κουράσει ρε μαν. Τη μία βγαίνει χολή επειδή δεν παίρνει sms, την άλλη επειδή δεν γουστάρει να παίρνουν οι άλλοι sms, την παράλλη επειδή γράφουν εδώ τα παιδιά του bikenet και πάει λέγοντας.
    Και η πλάκα είναι οτι η χολή βγαίνει από κάποιον που ούτε πηγαίνει ούτε θέλει να πάει στα trackbike.

Οπότε ποιός ο λόγος να διαβάζουμε τη μιζέρια μου λες?

BYRON FOR ADMIN!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kαλημέρα και Χρόνια πολλά....
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 10:06
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2003, 15:44
  3. Καλημερα Σε Ολουσ Και Χρονια Πολλα!!
    από XTMPAM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6