Και για αλλη μια φορα στις 6 Μαϊου θα αποδειξουμε ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειμαστε!!!![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Από τη μία μαλακία στην άλλη κατά τη γνώμη μου.... χώρια που το στυλ-ελληνάρας που έχει ο τυπάς δεν ταιριάζει το ντεμέκ αριστερό λογίδριο αγανακτισμένου αγωνιστή.
Η αφέλεια της Μουτσάτσου είναι πιο υποφερτή.
να το προσέξεις το στυλιστικό...
Έτσι είναι, ποιο πολυ βλέπουμε παρά ακούμε...δυστυχώς...![]()
Εγώ για να είμαι σίγουρος θα τα πω ραδιοφωνικά....χωρίς εικόνα..ελπίζω μόνο να μην μου βγει η προφορά και με πουν βλάχο ή βλαχαδερό...
Όπως και να έχει νομίζω ότι τουλάχιστον τα παλιάρι τα είπε από μόνος του και δεν του τα έγραψαν άλλοι...λίγο αυθεντικότερος μου φαίνετε...μέχρι εκεί...
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Δεν είναι τι φοράς, είναι πώς το φοράς αγάπη μου... και με τι ασσσεσσσουάγγγ. :lakisgavalas:
Μια κουβέντα είπαμε κι εμείς ότι δε δουστάρουμε το βίνΔεο κι εσυ το γ@μησες... την άλλη φορά πιάσε απ'ευθείας τον Αδόλφο να καλύψουμε και το νόμο του Godwin. Πάντως αν τώρα ο Breivik είδε τίποτα τέτοιο ή τέτοιο (including βράκα), δε λες ότι είχε και άδικο.... η μαλακία είναι ότι τους άφησε.Είναι κάτι σαν το "αυτόν δεν τον σκότωσα γιατί φαινόταν δεξίος" του δολοφόνου στη Νορβηγία;
Μπαδεγουέι: το youtube έχει κατεβάσει τους συνδέσμους για το βίντεο του "μαλάκα". Η Μουτσάτσου είναι τόσο άκυρη που το μπλόκαρε λόγω πνευματικής ιδιοκτησίας (είχε μέσα αποσπάσματα). EPIC FAIL που λένε και στο χωριό του πατέρα μου.
και αν βάλουμε οτι το παλληκάρι μιλάει καλά αγγλικά, μάλλον φαίνεται και σπουδαγμένος εκτός ελλάδος οπότε το έχει το χρήμα....
Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!