καλημερα γρηγορα τιμονια.ψαχνω ασφαλιστη γιατι ο δικος μου ασφα-ληστης μουκανε αφαλια 4μηνη αντι για 6μηνη κ χτες μεγραψαν .540 γιουρια να πληρωσω.τι μπορω να κανω να τα γλυτωσω ?καμια ιδεα?ειμαι κ ανεργος ανθρωπος γμτ.βοηθεια χριστιανοι.!![]()
καλημερα γρηγορα τιμονια.ψαχνω ασφαλιστη γιατι ο δικος μου ασφα-ληστης μουκανε αφαλια 4μηνη αντι για 6μηνη κ χτες μεγραψαν .540 γιουρια να πληρωσω.τι μπορω να κανω να τα γλυτωσω ?καμια ιδεα?ειμαι κ ανεργος ανθρωπος γμτ.βοηθεια χριστιανοι.!![]()
γεροξεκουτης
η γυναικα μου δουλευει σε ασφαλιστικο γραφειο και σε ερωτηση που εκανα για το θεμα σου μου ειπε τα εξης.
1.4μηνη ασφαλιση δεν υπαρχει πλεον,μονο 6μηνη και ετος.
2.παλια καποιες εταιρειες εκαναν 3μηνη(πχ intersalonica),αλλα τωρα δεν ισχυει.
3.καποια πατατα του ασφαλιστη ειναι αυτη η κατι δεν εχεις καταλαβει εσυ(πχ αργησες να παρεις την ασφαλεια 2 μηνες,την κρατησε ο πρακτορας και για να μην την χρεωθει ξεκινησε απο τον 2ο μηνα)![]()
οχι ρε παιδια.4μηνη εκανε ο μαλακας.κ γω ετσι νομιζα οτι ηταν 6μηνη κ πηγα κ σταματισα καμαρωτος στο μπλοκο με το κουτι ο μαλακας κ εμεινα μαλακας οταν μεγραφαν.τωρα τι κανουμε?κανα κολπο?η γυναικα σου τι μπορει να κανει επι τουτου?
γεροξεκουτης
να γελαει ισως?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
οχι ρε παιδια.4μηνη εκανε ο μαλακας.κ γω ετσι νομιζα οτι ηταν 6μηνη κ πηγα κ σταματισα καμαρωτος στο μπλοκο με το κουτι ο μαλακας κ εμεινα μαλακας οταν μεγραφαν.τωρα τι κανουμε?κανα κολπο?η γυναικα σου τι μπορει να κανει επι τουτου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις πμ...
διορθωση...
υπαρχουν καποιες εταιρειες που κανουν και 4μηνη ασφαλιση![]()
Η ιντερσαλονικα κανει ακομα τετραμηνες..... την εκανα αρχες του μηνα
ναι ρε σεις .τωρα μαλλον τσαγακι θα πιω<!δεν γινεται τιποτα!μλκ εγινε!
γεροξεκουτης
Συνήθως οι ανανεώσεις των συμβολαίων βγαίνουν αυτόματα...Στο 4μηνο(!?!) της Ιντερσαλόνικα δεν γνωρίζω..Ίσως να είναι χωρίς ανανέωση το τετράμηνο...Μίλα με τον ασφαλιστή σου μπας και,αλλιώς....
Καλά, στο χαρτί πάνω δεν είχες δει τι λέει; Το πότε λήγει;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
ναι ρε σεις .τωρα μαλλον τσαγακι θα πιω<!δεν γινεται τιποτα!μλκ εγινε!![]()
Give me fuel, Give me fire
οχι δεν κοιταξα!δεν πολυμπαινω στο κουτι!απλα ξερω οτι λειγη σε 6 μηνες
γεροξεκουτης
Το χειροτερο θα ηταν να παρεις σβαρνα κανεναν δικυκλο.. και να σε πηγαινει πιπα κωλο εμπλοκη για καμια δεκαρα χρονια, τωρα εισαι οκ![]()