Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Διευκρινηση

Διευκρινηση

Καλησπερα σας παρακαλω θελω να κανω μια ερωτηση
    Ειχα ενα πολυ μικρο ετυχημα πριν εναμηση μηνα περιπου αλλα υπαρχει ενα μπλεξιμο το οποιο ξεκινησε απο βλακεια που ειχε γραψει η φροντηδα του αλλου αυτοκινητου
    Εγω εφταιγα και το ειπα στην ασφαλιστικη αλλα ο αλλοσ στην φιλικη ειχε γραψει οτι το αλλο αμαξι ηταν διπλοπαρκαρισμενο ενω ηταν εν κινηση,με αποτελεσμα να εχουν βγαλει 50 50 συνηπετιωτητα απο βλακεια
    Πηγα εγω στον ασφαλιστη μου και του το ειπα και μου λεει θα κανουμε μια συμπληρωματικη
    Εγω λογο του οτι δεν μου ειχε ξανασυμβει κατι τετοιο και του εχω εμπιστοσυνη κακος βεβαια του λεω γραψτε οπως εγινε και εφυγα
    Μετα απο καμια βδομαδα με ξαναπερνει ο ανθρωπος και μου λεει οτι και η συμληρωματικη που ειχα κανει δεν ηταν σωστη γιατι ειχε γραψει αυτος οτι ηταν παρκαρισμενος και πηγα και τον βρηκα εγω απο πισω
    Εγω επειδη αυτον τον καιρο τρεχω να βρω δουλεια η μητερα μου ειναι στο Μεταξα ειχα και τον αλλον με τ αμαξι και αυτον απο το συνεργειο να μου λεει να παω στην ασφαλιστικη μου και να ξανακανω δηλωση οπως εγινε οτι ηταν εν κινηση οταν βγηκα απ το στοπ και δεν προλαβα να τον δω απο αριστερα και τον χτυπησα..
    Με αποτελεσμα εγω τωρα να τρεχω για μλκ αλλον ενω εγω ειχα κανει τα παντα και ημουν νομιμος σε ολα..
    Ξαναπηρα τον ασφαλιστη και του λεω ο ανθρωπος δεν ηταν παρκαρισμενος πως εγραψες οτι ηταν παρκαρισμενος???(Μετα εμαθα απο διαφορες ασφαλειεςς φιλων οτι ηξερε οτι αν εγραφε οτι ηταν παρκαρισμενος δεν θα επερνε τα λεφτα ο ανθρωπος για να μην επιβαρυνθη το πρακτωρειο απο αυτο,δεν ξερω αν ισχυει αυτο βεβαια)
    Ξανα καναμε δηλωση παλη οτι επειδη δεν ημουν στα καλα μου εκεινη την μερα πραγμα που ισχυει γιατι ετρεχα στο μεταξα και για δουλεια δεν καταλαβα τι επρεπε να γραψω με την καθοδηγηση βεβαια του ασφαλιστη και γραψαμε πως ακριβως εγινε το συμβαν οτι πηγα να βγω απ το στοπ ελεγχα σπο δεξια αλλα οταν εστριψα αριστερα δεν προλαβα και επεσα πανω στον αλλον που ηταν εν κινηση
    Εδω θελω λιγο την βοηθεια σας απο καποιον που γνωριζει θα τα παρει τα λεφτα ο ανθρωπος που εφτιαξε τ αμαξι????και να μην με ξαναπαρει κανεις???γιατι δεν μπορω να εγω απ την στιγμη που πληρωνω καθε εξαμηνο κανονηκα εχω ασφλαλιστη και πριζουν εμενα
    Σας ευχαρηστω πολυ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ~kurucrοwn~
    http://www.youtube.com/watch?v=8Ud2UhW6LIs
    ελα τωρα γινεσαι κακος, δεν ειναι το ιδιο...

εγω που καταλαβα:
    Φιλαρακι πανε πες στον ασφαλιστη να γραψει οτι ακριβως του πεις για το πως εγινε και να μην σε ξαναενοχλισει γιατι εχεις και τρεξιματα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

αφου εν τελει η τελευταια δηλωση σου ηταν η σωστη που ειναι το προβλημα σου???γιατι σε πρηζουν εσενα???να πεις στον αλλον οτι εσυ οτι μπορουσες να κανεις το εκανες...καταρχην την παπαρια την εκανε η δικη του πλευρα γραφοντας εξ'αρχης οτι ηταν παρκαρισμενος...

προσεχε μην βρεθεις μπλεγμενος για σκηνοθετημενο ατυχημα με την τοση σου επιμονη...

Παρόμοια θέματα

1. Μια διευκρίνηση
    από Yamaha maniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2008, 14:57
  2. Admins help.. (διευκρίνηση)
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 23:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε