Σημερα μπηκανε στις αποθηκες της πολυκατοικιας και τις κλεψανε ΟΛΕΣ!!!
Εμενα μου πηρανε ενα μινι μοτο απο τους αλλους λαδια παπουτσια μαχαιροπηρουνα...οτι εβρισκαν μπροστα τους δλδ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!δεν εχω κατι αλλο να πω!!!
Εμενα μου πηρανε ενα μινι μοτο απο τους αλλους λαδια παπουτσια μαχαιροπηρουνα...οτι εβρισκαν μπροστα τους δλδ.
George no brakes
Αυτό είχε πριν απο λίγο στις ειδήσεις. Από εσάς πήραν τα στέφανα;
Κατσε τωρα γιατι θα μας κουφανεις.. οταν λες ΟΛΕΣ εννοεις οτι σηκωσανε ολα τα μηχανακια που ειχε εκει στην πολυκατοικια?
Νταξ δηλαδη ΕΛΕΟΣ παμε για μαζικη αυτοκτονια.
**edit σορυ τωρα ειδα οτι μιλαμε για τις αποθηκες. Καλα το εχει χασει ο κοσμος μιλαμε ε
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
ΜΟΝΟ για τις αποθηκες μιλαμε που ειναι στο υπογειο της πολυκατοικιας!!Εκει ειχα και το μινι μοτο!!
Στεφανα οχι δεν ειχαμε!
ΠΡΟΣΟΧΗ κλεβουν τα ΠΑΝΤΑ πλεον!!!
George no brakes
Τί είπες τώρα!!!![]()
Και έχω λάδι ολόκληρης χρονιάς κάτω,θα βάλω συναγερμό και στην αποθήκη!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δε μας λες και μια διεύθυνση...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τί είπες τώρα!!!![]()
![]()
Να ξερεται επειδη ρωτησα και τον κλειδαρα μου ειπε οτι αυτες η κλειδαριες που βαζουν στις αποθηκες ειναι πολυ απλες και σπανε στην τρυπουλα της βιδας με μια απλη γκαζοταναλια!!
George no brakes
Πουθενόπουλου Απείρου στον Παράδεισό (όχι Αμαρουσίου)Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δε μας λες και μια διεύθυνση...![]()
![]()
![]()
Πάντως όντως στις αποθήκες έχουν απλές κλειδαριές και παραβιάζονται πανεύκολα,ειδικά αν δεν είναι κλειδωμένες με μια ταυτότητα ή κάποιο πλαστικοποιημένο χαρτί ανοίγουν για πλάκα.(έχω ανοίξει πολλές φορές το παλιό μου σπίτι πρίν βάλουμε ασφαλείας,αφού ξέχναγα τα κλειδιά από μέσα ο μλκς.)
Οι ασφαλείας αν δεν είναι κλειδωμένες να δεις πως ανοίγουν με ταυτότητα...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Πουθενόπουλου Απείρου στον Παράδεισό (όχι Αμαρουσίου)![]()
![]()
Πάντως όντως στις αποθήκες έχουν απλές κλειδαριές και παραβιάζονται πανεύκολα,ειδικά αν δεν είναι κλειδωμένες με μια ταυτότητα ή κάποιο πλαστικοποιημένο χαρτί ανοίγουν για πλάκα.(έχω ανοίξει πολλές φορές το παλιό μου σπίτι πρίν βάλουμε ασφαλείας,αφού ξέχναγα τα κλειδιά από μέσα ο μλκς.)
Μπουκάρανε προχθές στη Καλλιθέα σε ένα διαμέρισμα φίλης και πήρανε παλτά, κουβέρτες, κουλουράκια και αφήσαν βέρες, χρυσαφικά και νομίσματα.....![]()
Run, rabbit run
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τί είπες τώρα!!!![]()
Φουλ συνθετικα ? Ιξωδη ?
Ημίσυνθετικό πάντα και 0-10W για να μήν αλλοιώνει την γεύση ρε φίλε....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Φουλ συνθετικα ? Ιξωδη ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα ρε πούστηδες μπαίνει ο άνθρωπος να πει τον πόνο του και να προειδοποιήσει κι εσείς καταλήξατε στο "αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε".
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικά είναι μοναδικό αυτό το φόρουμ
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
Καλησπέρα ,
για δες εδώ:
http://www.zougla.gr/greece/article/...ton-stin-atiki
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Εγω ειμαι Νεα Ιωνια....και απο τις φωτο δεν ειδα κατι....ευχαριστω παντος
George no brakes