Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: 31η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

31η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

31/5 - 4/6/2012 λένε οι πρώτες πληροφορίες...

Σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια που οι συζητήσεις για τον τόπο διοργάνωσης της «Πανελλήνιας» έμεναν για το τελευταίο δίμηνο πρίν από την ημερομηνία διοργάνωσης, αυτή τη φορά ξεκίνησαν στις 18 Φεβρουαρίου. Όχι πολύ νωρίς, αλλά αρκετά καλύτερα. Η πρώτη συνάντηση της ΜΟΤΟΕ που έγινε με βασικό θέμα την 31η ΠΣΜ έγινε στην Θεσσαλονίκή.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα γύρω από την φετινή εκδήλωση. Προτάσεις, ενστάσεις, επιφυλάξεις, αλλαγές και δοκιμή νέων τρόπων λειτουργίας. Το σημαντικότερο όμως ήταν ένα.
    Που θα γίνει η επόμενη «Πανελλήνια»?.
    Η πρώτη συζήτηση δείχνει να υπερισχύει η πρόταση διοργάνωσης στη Θάσο, για μία ακόμη φορά. Δεν είναι τελειωτικό αλλά είναι η πρόταση που φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες μέχρι στιγμής.

http://www.motorsite.gr

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Μωρε η Πανελλήνια σάν Πανελλήνια είναι τελειωτικό .....Προσωπικά πιστεύω ότι δέν αφορά κανένα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ το πανυγυράκι τους , εμ που θα το κάναν κλασσικά ......μήν φεύγουμε απο το μενου
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Re: 31η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    31/5 - 4/6/2012 λένε οι πρώτες πληροφορίες...

Σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια που οι συζητήσεις για τον τόπο διοργάνωσης της «Πανελλήνιας» έμεναν για το τελευταίο δίμηνο πρίν από την ημερομηνία διοργάνωσης, αυτή τη φορά ξεκίνησαν στις 18 Φεβρουαρίου. Όχι πολύ νωρίς, αλλά αρκετά καλύτερα. Η πρώτη συνάντηση της ΜΟΤΟΕ που έγινε με βασικό θέμα την 31η ΠΣΜ έγινε στην Θεσσαλονίκή.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα γύρω από την φετινή εκδήλωση. Προτάσεις, ενστάσεις, επιφυλάξεις, αλλαγές και δοκιμή νέων τρόπων λειτουργίας. Το σημαντικότερο όμως ήταν ένα.
    Που θα γίνει η επόμενη «Πανελλήνια»?.
    Η πρώτη συζήτηση δείχνει να υπερισχύει η πρόταση διοργάνωσης στη Θάσο, για μία ακόμη φορά. Δεν είναι τελειωτικό αλλά είναι η πρόταση που φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες μέχρι στιγμής.

http://www.motorsite.gr
    ποια εκδρομή διαφημίζεις με ύφος ενημερωτικό φίλε μου?

την ακόλουθη?

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=118597

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Kαθε χρονο τα ιδια, δεν μπορω να καταλαβω τα ατομα που δεν εχουν περασει ουτε απεξω να εχουν αποψη τελος δεν το συνεχιζω !!!!
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzeronymo
    Kαθε χρονο τα ιδια, δεν μπορω να καταλαβω τα ατομα που δεν εχουν περασει ουτε απεξω να εχουν αποψη τελος δεν το συνεχιζω !!!!
    Διαφώτισε μας τότε εσύ ...που τα ξέρεις , ούτε μοτοσυγκέντρωση ΔΕΝ είναι , ούτε πανελλήνια την λές ........για πές μου πότε έγινε νότια πάτρα ας πούμε κλπ κλπ και ξέρεις ότι γίνεται για λόγους "οικονομικούς" , έχεις κάποια αντίρρηση στα λεγόμενα μου.....ή ότι και σάν λέσχη αλλά και σάν παννελήνια ίσος να έχουν κράτησή τήν έννοια του ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ 20 χρόνια πίσω
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Mενοοοοοοο!
    Εδω διοργανωνονται αυτα εκει που εισαι και ακομα σκεφτεσαι τι γινεται εδω στην Ψωροκωσταινα?Δεν βαρεθηκες τις πανελληνιες συγκεντρωσεις καγκουραιων με σαγιοναρες και τις παγκοσμιες πρωτοτυπιες με τα τρια διαφορετικα πρωταθληματα κλπ?
    Αντε παιδι μου,σε ωραια χωρα εισαι,μην ασχολεισαι με το καρακατσουλιο εδω...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Τα βλέπουμε και ζηλεύουμε εκει πάνω που είσαι έχουν άλλη παιδεία και γενικά το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι πόσο λειπάτε που σε μια χώρα σαν τήν ελλάδα , ΔΕΝ έχουμε μοτοσυκλετισμό , Παραδείγματα παραπλήσια με εμάς Ιταλία,Ισπανία Πορτογαλία ......οι βόριοι είναι άλλη φάση .....ακόμα ίσως πιο οργανωμένοι ( άν βάλεις το κλίμα που ΔΕΝ είναι και το καλύτερο για μοτοσυκλέτα ...απλά τους βλέπεις και τους παραδέχεσαι

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Mενοοοοοοο!
    Εδω διοργανωνονται αυτα εκει που εισαι και ακομα σκεφτεσαι τι γινεται εδω στην Ψωροκωσταινα?Δεν βαρεθηκες τις πανελληνιες συγκεντρωσεις καγκουραιων με σαγιοναρες και τις παγκοσμιες πρωτοτυπιες με τα τρια διαφορετικα πρωταθληματα κλπ?
    Αντε παιδι μου,σε ωραια χωρα εισαι,μην ασχολεισαι με το καρακατσουλιο εδω...
    Όπως τα λες φίλε μου είναι.

Όσο για το ενημερωτικό υφάκι που αναφέρεις spyro... απλή αναφορά σε κάτι που διάβασα έκανα και όχι διαφήμιση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Μωρε η Πανελλήνια σάν Πανελλήνια είναι τελειωτικό .....Προσωπικά πιστεύω ότι δέν αφορά κανένα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ το πανυγυράκι τους , εμ που θα το κάναν κλασσικά ......μήν φεύγουμε απο το μενου

αυτο.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    παλι εκει...?

αν το καναν πιο κεντρικα θα πηγαινα....

παντως μηχανη χωρις καγκουριλικια δεν γινεται...
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

ποια εκδρομή διαφημίζεις με ύφος ενημερωτικό φίλε μου?

την ακόλουθη?

http://www.moto.gr/forums/showthrea...threadid=118597
    +1255 τελευταια ηταν στην ηγουμενιτσα με το μοτοευρω οποιος ηταν θυμαται αν και εγω θελω να ξεχασω και δεν μπορω

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Είμαι σίγουρος ότι μέλη της διοργανώτριας αρχής της ΜΟΤΟΕ και κάθε ΜΟΤΟΕ που έχει στα χέρια της έναν θεσμό για τον οποίο δαπανούνται χρήματα, λειτουργεί ακριβώς (κατ’ ουσία), με όλους αυτούς που ενδεχομένως να βρίζει για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ένας αρχι-συνδικαλιστής του βαθύ ΠΑΣΟΚ για παράδειγμα, που με τη πάροδο του χρόνου έχει καταφέρει να πηγαίνει καθημερινά στην Συνομοσπονδία, αντι για τον εργασιακό χώρο και να μαζεύει όλες τις υπερωρίες, επιδόματα, επιμίσθια, εξαιρέσιμα, εκτός έδρας, συμμετοχές σε επιτροπές, και έξοδα παράστασης, μαζί με τα χαρτζηλίκια για διορισμούς, μεταθέσεις, αποσπάσεις, επιπροσθέτως των εκάστοτε προμηθειών για τα έργα μελετών που λόγω θέσης παίρνει το κατι της του, θα ήταν τρελός να πει τα κόβω όλα.

Αυτό που κάνει και αυτό που πιθανών έκαναν πάρα πολλοί από εμάς στη θέση του είναι να κοιτάξει να συντηρήσει όλο αυτή τη κατάσταση. Βρε δε πανε να πνιγούν όλοι που φωνάζουν για όλα τα δινά του κόσμου. Τη δικιά του κατάσταση θα συντηρήσει. Πώς θα πει όχι όταν του ρχεται ο σύντεκνος και του τα δίνει στο χέρι. Μ@λακας είναι?

Έτσι και οι εκάστοτε διοργανώσεις σαν τη ΜΟΤΟΕ. Την εκάστοτε βολή των χρημάτων τους θα συντηρήσουν. Εγώ δε λέω ότι τα λεφτά θα πάνε σε μαρμάρινες επενδύσεις των σπιτιών τους. Προσοχή. Μη χάνετε το δάσος. Ο σκοπός δεν είναι να φαγωθούν λεφτά. Αυτά είναι καλά παιδιά και θα τα βάλουν στο ταμείο της οργάνωσης να βοηθήσουν (όπως έχουν όντως κάνει στο παρελθόν).

Εγώ λέω ότι τελικά δε θα κοιτάξουν αν βουλιάζει ή ξεφτιλίζεται η εικόνα και η ιδέα του μοτοσυκλειτσμού. Θα κοιτάξει πώς να συντηρήσει μια κατάσταση που αιμοδοτεί κάποιες ανάγκες. Βρε δε πάνε να σκοτώσουν και κανέναν οι Βολιότες με τα Ninja ή τα παιδιά από το Μπραχάμι με τα SM την ώρα που το έχουν πλακώσει στα ανάποδα μέσα στα στενά της παραλιακής. Αυτή είναι δουλειά της Αστυνομίας. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να διοργανώνουμε Happenings.

Εν τέλει όταν το βράδυ καταλαγιάσει η λέρα, η ασχήμια και εμετική συμπεριφορά του μεγαλύτερου ποσοστού των συμμετεχόντων και κάτσουμε γύρω από τη φωτιά όλοι μαζί με κανα τσιγάρο (εμείς οι παλιοί ντε οι καλοί όχι σαν τους άλλους), θα κάτσουμε να βρίσουμε όλους αυτούς τους πολιτικούς που άφησαν να συντηρηθεί μια χάλια κατάσταση και στο τέλος κατέστρεψαν τη χώρα!!!!! Μεγαλεία....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris777
    Παιδια εγω απο Αλεξανδρουπολη ειμαι αλλα εχω ΒΑΡΕΘΕΙ να βλεπω τα ιδια και τα ιδια. Η πανελληνια εκτος των αλλων νομιζω οτι πρεπει να μας δινει την ευκαιρια να γνωριζουμε νεα ομορφα μερη και στην Ελλαδα μας υπαρχουν παρα πολλα, ειλικρινα εμενα προσωπικα δε θα με χαλουσε αν ηταν Πυργο ή Πατρα ή Κρητη αλλα τοσες πολλες φορες βορεια ειναι απιστευτα βαρετα!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris777
    Παιδια εγω απο Αλεξανδρουπολη ειμαι αλλα εχω ΒΑΡΕΘΕΙ να βλεπω τα ιδια και τα ιδια. Η πανελληνια εκτος των αλλων νομιζω οτι πρεπει να μας δινει την ευκαιρια να γνωριζουμε νεα ομορφα μερη και στην Ελλαδα μας υπαρχουν παρα πολλα, ειλικρινα εμενα προσωπικα δε θα με χαλουσε αν ηταν Πυργο ή Πατρα ή Κρητη αλλα τοσες πολλες φορες βορεια ειναι απιστευτα βαρετα!
    Η πανελλήνια (ο Θεός να την κάνει) πάει όπου τη δέχονται. Δεν νομίζω Πάτρα ή Πύργος να ανεχτούνε τόσους μαλάκες μαζεμένους.

Άποψή μου.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dxeavy
    Ποια συγκέντρωση μοτοσυκλέτας ρε παιδιά; Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει χαλάσει αυτός ο θεσμός. Δεν αξίζει πλέον, από μακριά και αγαπημένοι.
    They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 31η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
    από DIM.K30 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2012, 14:42
  2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2006 ΑΤ Club
    από mixanobio$ στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 13:43
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2005, 21:04