καλησπερα εχω ενα v strom 650 και ηθελ να ρωτησω την δηλωνουμε στηνφορολογικη δηλωση δεν το εχω κανει ακομα γιατι μου λενε δεν χρειαζεται........τα τελη τα πληρωνω κανονικα ...και τι γινετε στην περιπτωση που παρω αλλο ενα 600αρι
καλησπερα εχω ενα v strom 650 και ηθελ να ρωτησω την δηλωνουμε στηνφορολογικη δηλωση δεν το εχω κανει ακομα γιατι μου λενε δεν χρειαζεται........τα τελη τα πληρωνω κανονικα ...και τι γινετε στην περιπτωση που παρω αλλο ενα 600αρι
ζησε το ονειρο
Δεν εχεις ξανακανει φορολογικη δηλωση????Ολα τα δηλωνεις,οτι υπαρχει στην ιδιοκτησια σου!!!!!!!!!!!!!![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Kι εμενα το ΧΤΧ 660 δεν μου το γραφει ο λογιστης.Μονο το αυτοκινητο.Αρχικά δημιουργήθηκε από spiraleon
Μέχρι πρότινος απλά δήλωνες την αγορά μόνο, ουσιαστικά βέβαια δήλωνες την δαπάνη.... και όχι το μοτοσακό (δηλαδή όπως στ'αμάξια) καθώς τα μηχανάκια δεν είχαν, μέχρι πρότινος, τεκμίριο.
Κι αυτό γίνοταν μόνο μια φορά την χρονιά που την αγόρασες δηλαδή, μετά δε χρειάζονταν! Αν συμπληρώνεις ηλεκτρονικά την δήλωση σου θα δεις ότι δε σε αφήνει το σύστημα να βάλεις την μηχανή στο πεδίο που είναι για τα οχήματα, βγάζει και σχετικό μήνυμα!
Όλα αυτά βέβαια εύκολα αλλάζουν.....απο φέτος ποιός ξέρει.....
![]()
ΤΕΛΟΣ
δεν δηλωνεις τη μοτο.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν δηλωνεις τη μοτο.![]()
+1![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Για V-Strom μιλάει ο άνθρωπος ρε....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν δηλωνεις τη μοτο.![]()
Το δηλώνεις φιλαράκι και - δυστυχώς - φορολογείσαι σύμφωνα με τις λίμπρες ώ(θη)σης που δηλώνει η Suzuki..
(είναι γύρω στα 200 € για καθε λίμπρα αλλά εσύ είσαι εμβολοφόρος στα χαρτιά, οπότε δεν ξερω ακριβώς να σου πω..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εγω παντως την εβαζα κανονικα στην φορολογικη δηλωση
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ειμαι καλος πολιτης!!Θελω να με φορολογουν σε ολα!!!
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
η μοτο δεν θεωρηται τεκμηριο(ακομα)οποτε δεν υπαρχει λογος δηλωσης..![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Γιατί απαντάς έτσι και γιατί απορείς????Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δεν εχεις ξανακανει φορολογικη δηλωση????Ολα τα δηλωνεις,οτι υπαρχει στην ιδιοκτησια σου!!!!!!!!!!!!!![]()
Η συγκεκριμένη μηχανή δεν υπάρχει λόγος να δηλωθει.
Αν ήταν 1200 ίσως να δηλωνόταν, αυτή όμως όχι.
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
ΔΕν ηταν ειρωνικο,εγω απλως τα δηλωνα και νομιζα οτι ηταν υποχρεωτικοΑρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Γιατί απαντάς έτσι και γιατί απορείς????
Η συγκεκριμένη μηχανή δεν υπάρχει λόγος να δηλωθει.
Αν ήταν 1200 ίσως να δηλωνόταν, αυτή όμως όχι.
![]()
2 CB 1300 σε 2 χρονια δεν δηλωσα καννενα![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Το δήλωσες στο μοτο τΣι αρ τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
2 CB 1300 σε 2 χρονια δεν δηλωσα καννενα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Το δήλωσες στο μοτο τΣι αρ τώρα.![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire