τελικα το εχει (δει) κανει κανεις?
ποσο δυσκολο ειναι να το κανει κανεις?
τελικα το εχει (δει) κανει κανεις?
ποσο δυσκολο ειναι να το κανει κανεις?
χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι δεν μπαινει καθως το ινοβα εχει εντελως διαφορετικο σκελετο!
βαλε απο αστρα γκραντ με μεγαλομενο κυλινδρο!
το έχω δει στο συνεργείο που δούλευα μας το είχε φέρει ένα ποντίκι γιατί δεν είχε εξολκέα για το βολάν, δεν καθόταν κουτί, η αλυσίδα είχε φάει το ψαλίδι, αλλά δεν φαίνεται και δύσκολο να μπει, το δούλευε με τα ηλεκτρικά του innova, αλλά και πάλι τσιμπάς ένα μοτέρ μονστερ που και χαρτιά έχει και κάθετε και κουτί, δεν έχει την αξιοπιστία αλλά έχει γκάζι.
Δεν αξιζει.
πολυ δουλεια για το τιποτα!
ασε που δεν αξιζει σαν μοτερ.
θελει κ τα ηλεκτρικα απο innova
CBR 600F PC35 2004
VFR 400R NC21 1986
INNOVA 125 2006
KAZE R 112 2006
το ιννοβα εχει νομιζω 3 βασεις στον κινητηρα ενω το στρογγυλο,το τζ-ελ-εξ-το σουπρα και το αστρα γκραντ εχει δυο.
μπορεισ να κατσεις να φτιαξεις βασεις και να μπει(αφου το εχει δει και ομιχαλης πιο πανω) αλλα οπως ειπαν και πριν θελει και ολα τα ηλεκτρικα του..
ψαξε να βρεις απο τα αλλα δυο.
γιατι να αλλαξεις το μοτερακι σου???ειναι πολυ πιο ευκολο και στο δεσιμο-λυσιμο...
τι ακριβως θες να κανεις ρε τεο???
φιλικα παντα
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
εχω ενα GLX 50cc, αλλα το μοτερακι του ειναι χαλια, (βαραει η μπιελα, καιει λαδακια, θελει ρουλεμαν στροφαλου.. κλπ κλπ) απο την αλλη εχω και ενα innova τρακαρισμενο, και λεω να παρω το μοτερακι του και να το βαλω στο GLX που εχω.
με το θεμα της 3της βασης του innova δεν εχω προβλημα τελικα, ειναι σχετικα ευκολο να μπει στο GLX αφου "ραψω" μια εξτρα βαση στο σκελετο του GLX(η πανο και η μεσαια καθονται κουτι) η κατο θελει την κακγουρια της, περιστερι for ever
απο την αλλη βεβαια το innova ειχε βγει ολικη απο την ασφαλεια![]()