Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Άρση παρακράτησης

Νέο μέλος

Άρση παρακράτησης

Καλησπέρα !!!
    Το πρόβλημα που έχει προκύψει έχει ως εξής :
    Έχω αγοράσει μηχανή TDM 850 πολλά χρόνια τώρα και μιας και είχε αγοραστεί μέσω γραμματίων ο έμπορος International Moto ένα κατάστημα που βρισκόταν στην Μιχαλακοπούλου είχε βάλει παρακράτηση κυριότητας στην μηχανή και ως εδώ όλα καλά...
    Το πρόβλημα προκύπτει όταν εγώ πλέον θέλω λόγω σοβαρής βλάβης της μηχανής που την καθιστά μη επισκευάσιμη είτε να την αποσύρω (διαγραφή) είτε να την πουλήσω σαν ανταλλακτικά...
    Για να κάνω οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει απ'ότι γνωρίζω να μην αναφέρεται πουθενά στην άδεια η παρακράτηση και ώς εδώ καλά..
    Εξυπακούεται ότι η μηχανή έχει εξοφληθεί και μάλιστα σε δρχ... τόσο παλιά έχει αγοραστεί ...
    Έλα όμως που το κατάστημα έχει κλείσει και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμη...
    Αποτάνθηκα σε ΚΕΠ και μου ζήτησαν υπέυθυνη δήλωση και ένα ΦΕΚ (το οποίο δεν γνωρίζω τι είναι) απο τον έμπορο..ο οποίος αγνοείται φυσικά αφού το κατάστημα έχει κλείσει..
    Επιπλέον να ληφθεί υπόψιν ότι η τράπεζα στην οποία πλήρωνα τα γραμμάτια ήταν η Εργασίας όταν ακόμα υπήρχε και δεν συγχωνεύθηκε με την Eurobank, δηλαδή τρέχα γύρευε..
    Υπάρχει τρόπος και αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας απαντήσει παρακαλώ..

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel

Re: Άρση παρακράτησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από noevle
    Αποτάνθηκα σε ΚΕΠ και μου ζήτησαν υπέυθυνη δήλωση και ένα ΦΕΚ
    Το ΦΕΚ είναι τα αρχικά Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως.Στην οδό Σολωμού όπου εδρεύει το εθνικό Τυπογραφείο μπορείς να αναζητήσεις το σχετικό Φύλλο μεταβολής της συγκεκριμένης εταιρίας που σε ενδιαφέρει...Απο κει και πέρα για να βρείς περαιτέρω στοιχεία για τον συγκεκριμένο εμπορο πρέπει να δείς από τα παλιά χαρτιά αν τα έχεις (τιμολόγια κλπ) την ΔΟΥ που ανήκει και εκεί να απευθυνθείς στον Εφορο να σου δώσει ό,τι πληροφορίες θές για να τον εντοπίσεις...Χλωμό βέβαια η Εφορία έτσι απλά να σου δώσει στοιχεία που εμπίπτουν στο φορολογικό απόρρητο,που σημαίνει φιλαράκο ότι πρέπει να στηθείς ένα πρωινό έξω από το Γραφείο του Εισαγγελέα Υπηρεσίας στην Ευελπίδων για να πάρεις "εισαγγελική διαταγή" ώστε με αυτή στο χέρι να "ξεκλειδώσεις" τα όποια γραφειοκρατικά καμώματα της Εφορίας.
    Απο κεί και πέρα με πολύυυυυυ υπομονή και ακόμη περισσότερο τύχη σου εύχομαι να ξεμπλέξεις

Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Μία ερώτηση μόνο. Αφού η μηχανή ''εξοφλήθει'', η παρακράτηση στην άδεια γιατί συνέχισε να υπάρχει ?

γιατι δεν πηγε μολις την ξοφλησε να κανει την γραφειοκρατικη διαδικασια.............μονη της δεν γινεται στα κρατη-μπανανιες

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μία ερώτηση μόνο. Αφού η μηχανή ''εξοφλήθει'', η παρακράτηση στην άδεια γιατί συνέχισε να υπάρχει ?
    Γιατί απλά ποτέ δεν έκανε τη σχετική διαδικασία για να αρθεί

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Πριν ξεκινήσεις τις ιστορίες με τους εισαγγελείς και την εφορία, δε ψάχνεις να τον βρεις πρώτα από τον ιδιοκτήτη του χώρου που ήταν το κατάστημα;
    Να σου πει ονοματεπώνυμο, μήπως έχει κρατήσει κάποια διεύθυνση κλπ.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αφου θες να τη σπασεις σε κομματια τι σε νοιαζει η αποσυρση (εχει καταργηθει βεβαια)

Σπαστην σε κομματια και πουλα οτι μπορεις, κανενας δεν θα σου ζητησει αν εχει η οχι παρακρατηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    γιατι δεν πηγε μολις την ξοφλησε να κανει την γραφειοκρατικη διαδικασια.............μονη της δεν γινεται στα κρατη-μπανανιες

sergiosm Γιατί απλά ποτέ δεν έκανε τη σχετική διαδικασία για να αρθεί

:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    :hypnotize
    τι σου φάινεται περίεργο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές απ'όλους...
    Απο κει και πέρα μάλλον θα αποτανθώ στο Εθνικό Τυπογραφείο και ο θεός βοηθός...
    Η εταιρία παρεπιμπτόντως είχε έδρα στην Κέρκυρα ( ξέχασα να το τονίσω πριν )οπότε υποθέτωντας ότι εγώ θα πρέπει να κάνω ταξίδι μέχρι εκεί , να βρώ οποιονδήποτε γραφειοκράτη , να ακούσω τίποτα άκυρο και να με γράψουν ενδεχομένως την επομένη οι εφημερίδες δεν νομίζω να συμβεί....
    Το ζήτημα απο κει και πέρα είναι ότι μιας και ήταν προγραμματισμένο να αλλαχθεί κάποια στιγμή εξαιτίας συνεχών προβλημάτων και επειδή χωρίς μεταφορικό δεν γίνεται, αυτό θα συμβεί νωρίτερα μεν αλλά μέχρι να βρω μια λύση θα φαίνεται ότι είμαι κάτοχος δύο μηχανών και δεν ξέρω αν αυτό θα αρέσει στην "καλή" μας εφορία...
    Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Περίμενε μέχρι αύριο να ρωτήσω έναν πελάτη μου που είχε το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω ότι το έλυσε πιο εύκολα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ και πάλι ... φυσικά και θα περιμένω.Αν πρόκειται για παρόμοιο περιστατικό , που ελπίζω να είναι, θα λυθούν τα πράγματα γρηγορότερα και με σωστά βήματα...

Λοιπόν....που κατέληξε μετά από τρέξιμο.

Είχε πάει αρχικά στο Υπ. Μεταφορών (Αγ.Παρασκευή) τμήμα άρσης παρακρατήσεων οπου του είπαν να πάει στο Πρωτοδικείο να πάρει βεβαίωση ότι η επιχείρηση δεν λειτουργεί (δεν είναι δουλειά τους όμως να δώσουν τέτοια βεβαίωση).

Αφού πήγε και ήρθε 2-3 φορές και τσακώθηκε μαζί τους, αυτό που του είπαν στο τέλος ήταν να πάει εκεί με 2 μάρτυρες του και σε υπέυθυνη δήλωση να δηλώσουν ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν λειτουργεί. Είχε φροντίσει να τραβήξει και 1-2 φωτογραφίες του μαγαζιού που φαινόταν ότι δεν υφίσταται πλέον.

Την άρση την έκαναν επιτόπου μετά την βεβαίωση των μαρτύρων. Κάνε μια βόλτα πριν πάς τους ανθρώπους να σιγουρευτείς τι θα σου πουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση και την λύση που μου δίνεις…πραγματικά δεν θα υπήρχε περίπτωση ούτε καν να το φανταστώ..
    Και πάλι ευχαριστώ

Τίποτα φίλε. Καλά ξεμπερδέματα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Άρση Βουλευτικής Ασυλίας...
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 16:21
  2. Γνωμοδότηση Εισαγγελέα ΑΠ - Άρση απορρήτου επικοινωνιών
    από georgio στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 11:17
  3. Άρση παρακράτησης κυριότητας
    από 916 στο forum Off topic