Καλησπέρα !!!
Το πρόβλημα που έχει προκύψει έχει ως εξής :
Έχω αγοράσει μηχανή TDM 850 πολλά χρόνια τώρα και μιας και είχε αγοραστεί μέσω γραμματίων ο έμπορος International Moto ένα κατάστημα που βρισκόταν στην Μιχαλακοπούλου είχε βάλει παρακράτηση κυριότητας στην μηχανή και ως εδώ όλα καλά...
Το πρόβλημα προκύπτει όταν εγώ πλέον θέλω λόγω σοβαρής βλάβης της μηχανής που την καθιστά μη επισκευάσιμη είτε να την αποσύρω (διαγραφή) είτε να την πουλήσω σαν ανταλλακτικά...
Για να κάνω οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει απ'ότι γνωρίζω να μην αναφέρεται πουθενά στην άδεια η παρακράτηση και ώς εδώ καλά..
Εξυπακούεται ότι η μηχανή έχει εξοφληθεί και μάλιστα σε δρχ... τόσο παλιά έχει αγοραστεί ...
Έλα όμως που το κατάστημα έχει κλείσει και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμη...
Αποτάνθηκα σε ΚΕΠ και μου ζήτησαν υπέυθυνη δήλωση και ένα ΦΕΚ (το οποίο δεν γνωρίζω τι είναι) απο τον έμπορο..ο οποίος αγνοείται φυσικά αφού το κατάστημα έχει κλείσει..
Επιπλέον να ληφθεί υπόψιν ότι η τράπεζα στην οποία πλήρωνα τα γραμμάτια ήταν η Εργασίας όταν ακόμα υπήρχε και δεν συγχωνεύθηκε με την Eurobank, δηλαδή τρέχα γύρευε..
Υπάρχει τρόπος και αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας απαντήσει παρακαλώ..