Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: pc guruδες τα φωτα σας...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

pc guruδες τα φωτα σας...

Μπαινω στο internet με wifi συνδεση.

οταν μπαινω σε σελιδα με φωτογραφιες π.χ σε ενα ταξιδιωτικο του φορουμ μας με πολλες φωτο ,τις περισσοτερες φορες κοβεται η συνδεση μου με το ιντερνετ ,ενω παραμενω συνδεδεμενος τοπικα...

επισης το ιδιο μπορει να συμβει και σε σελιδα με βιντεο π.χ youtube...

μου εχει σπασει τα νευρα γιατι ανοιγοκλεινω τον διακοπτη συνεχεια...

μια βοηθεια καλοι μου ανθρωποι...

Αυτο μου εκανε το δικο μου router οταν καηκε. Μεχρι να τα φτυσει τελειως, απλα εχανε τη συνδεση στο ιντερνετ οταν ειχε μεγαλο ογκο δεδομενων να διαχειριστει. Βασικα, το προβλημα σου βρισκεται απο το ρουτερ και περα. Δλδ φιλτρο γραμμης, ρουτερ και μετα τηλεφωνο στον παροχο σου. Η καλυτερα, πρωτα τηλεφωνο στον παροχο, γλιτωνεις και λεφτα ετσι. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

ευχαριστω...

ευτυχως που εχω και εφεδρικο...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Αυτο μου εκανε το δικο μου router οταν καηκε. Μεχρι να τα φτυσει τελειως, απλα εχανε τη συνδεση στο ιντερνετ οταν ειχε μεγαλο ογκο δεδομενων να διαχειριστει. Βασικα, το προβλημα σου βρισκεται απο το ρουτερ και περα. Δλδ φιλτρο γραμμης, ρουτερ και μετα τηλεφωνο στον παροχο σου. Η καλυτερα, πρωτα τηλεφωνο στον παροχο, γλιτωνεις και λεφτα ετσι. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη...
    Ειλικρινά τι θα κερδίσει αμα καλέσει τον πάροχο ο οποίος θα του πει να κάνει ότι λέμε πάντα όλοι σε αυτές τις περιπτώσεις;;! Θα περιμένει στην καλύτερη κανά δυο μέρες να ρθει τεχνικός και κάμποσες μέρες να του έρθει καινούριο ρούτερ αν τελικά φταίει το ρούτερ άρα χάνει χρόνο και πιθανόν και χρήμα και ταλαιπωρείται κι από πάνω!! Καλύτερα να δοκιμάσει δεύτερο ρούτερ αν έχει ή αν μπορεί να βρει δανεικό από κάποιο φίλο και να ελέγξει βασική συνδεσμολογια με αλλαγη φίλτρου κλπ μονος. Αν όντως είναι θέμα ρούτερ απλά πέρνει τηλέφωνο τον πάροχο και το λέει γίνεται αντικατάσταση και ταλαιπωρία 0 για τον Allst@rf. Μην κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη όταν μια απλή δοκιμή είναι θέμα λεπτών.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινά τι θα κερδίσει αμα καλέσει τον πάροχο ο οποίος θα του πει να κάνει ότι λέμε πάντα όλοι σε αυτές τις περιπτώσεις;;! Θα περιμένει στην καλύτερη κανά δυο μέρες να ρθει τεχνικός και κάμποσες μέρες να του έρθει καινούριο ρούτερ αν τελικά φταίει το ρούτερ άρα χάνει χρόνο και πιθανόν και χρήμα και ταλαιπωρείται κι από πάνω!! Καλύτερα να δοκιμάσει δεύτερο ρούτερ αν έχει ή αν μπορεί να βρει δανεικό από κάποιο φίλο και να ελέγξει βασική συνδεσμολογια με αλλαγη φίλτρου κλπ μονος. Αν όντως είναι θέμα ρούτερ απλά πέρνει τηλέφωνο τον πάροχο και το λέει γίνεται αντικατάσταση και ταλαιπωρία 0 για τον Allst@rf. Μην κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη όταν μια απλή δοκιμή είναι θέμα λεπτών.

το προβλημα λυθηκε με αλλαγη του ρουτερ με το εφεδρικο Thomson...

Παρόμοια θέματα

1. computer gurus τα φώτα σας για σύνθεση PC
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2013, 18:47
  2. Τα φώτα σας
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 15:46
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 15:12
  4. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)