ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Koυτακηδες καραγκιοζηδες...
:a37:
![]()
...νταξ, το "μυνημα" βεβαια ειναι αλλο!
Ουτε εμενα μ αρεσει βεβαια το συγκεκριμενο!
Ενα σχολιο/ερωτηση απο κατω ομως περιμενει απαντηση:
"so how about rain?"
Πολυ θα γουσταρα ενα διαφημιστικο οπου εν ωρα κατακλυσμου σταματαει ενα μηχανακι διπλα στις κυριες, και με ενα τσεκουρι τους φτιαχνει μια ομορφη ηλιοροφη λεγοντας την ατακα: "it`s raining for everyone"
Περναει κι αυτο ενα μυνημα εεε...τι λετε?![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Ρε κοπέλια γιατί αρπάζεστε; Το μύνημα* δεν είναι σαφές;
Εγώ πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό και "δυνατό" κλιπάκι.
*βλέπε διόρθωση παρακάτω
Τελευταία τροποποίηση από Εχετλαίος; 26/04/2012 στις 10:09.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μΗνΥμα...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Και λεω γω τωρα...................εστω οτι για πλακα ....................βλεπει το βιντεακι ενας πιτσιρικας..................και το καλοκαιρι που εχει κολλησει στην κινηση για την παραλια..................σου την κανει την μαλακια .............γιατι εχει "πλακα" ..................και γιατι "η κινηση ειναι για ολους"
Καλο εεε?
Accipere quam facere praestat injuriam