ΜΠΥΡΑΛ "ΓΕΡΑΝΙ" κοπέλια....! Αφήστε καβάντζα καμιά "χοντροκόλα" για να ξεβιδώσει καμιά νταμαρωμένη βίδα !
τελικα οντως κλεινει?
κατι πηρε το αυτι μου οτι ανεσταλλει το κλεισιμο....
κ αυτο λογω φοβου για το χασιμο απο την μειωση της καταναλωσης στην χωρας μας.....
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
καλα σιγουρα...
η αληθεια παντως ειναι οτι σαν χωρα εχουμε τρομερα μεγαλη καταναλωση σε αυτο το αναψυκτικο....
κ αυτο οφειλεται κυριως στο γεγονος οτι χασαμε τον μεσογειακο τροπο διατροφης...
το νεο μοντελο ωραριου 9-5 δεν δινει το περιθωριο.....
κριμα εαν ισχυει κατι τετοιο τετοια στιγμη...
μαλλον οχι κριμα αλλα ντροπη κ για την εταιρια κ για το κρατος αν δε μπορει να την κρατησει......
Λίγη ψυχραιμία ρε παιδιά (κι είναι και λίγο μπαγιάτικη είδηση).
Δε λέω ότι δε θα χάσουν άνθρωποι τις δουλειές τους (μακάρι να είναι μόνο 30), αλλά παραμένουν ανοικτές τρεις στις πέντε μονάδες στην ίδια χώρα, γιατί τέτοια οργή; Η 3Ε μάλιστα αν δεν κάνω λάθος έχει επεκταθεί ως θυγατρική της Coca Cola σε πάνω από 20 άλλες χώρες, οπότε λογικά φέρνει πλούτο στη χώρα και θέλω να ελπίζω ότι προσφέρει δουλειές σε Έλληνες και έξω από την Ελλάδα.
Προσωπικά όταν έχω επιλογή διαλέγω αναψυκτικά μικρότερων παραγωγών ούτως ή άλλως, εκτός κι αν θέλω Coca Cola (καμία σχέση η γεύση).
Παιδες να λουξαρεται και λιγο μιας και ειναι Πατρινη επιχειρηση και παει και καλα.Οσο για κολα δεν πινω αρκετα χρονια![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Έχει 2-3 χρόνια η ιστορία αυτή με τα εμφιαλωτήρια σε Κρήτη και Αθήνα που κλείνουν και δεν κλείνουν . Κατά μία έννοια , δικαίωμα της Κολα να πάει τα εργοστάσια της στην Βουλγαρία με μισθούς 200 € . Να τα πουλάει στους Βούλγαρους μετά όμως . Προσωπικά από καιρό έχω αποκηρύξει όσες μπορώ εισαγόμενες μάρκες . Δυστυχώς στην Ελλάδα , και είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό , δεν υπήρχε ,αν και τώρα σιγά σιγά αναπτύσσεται , αυτό που λέμε καταναλωτική συνείδηση .Για παράδειγμα , εγώ που μένω Μύκονο , παρατήρησα σήμερα πως το σετ 2 ξαπλώστρες και μία ομπρελά σε γνώστη παραλία του νησιού από 12€ πέρυσι , πήγε 15 € εφέτος . 25 % αύξηση . Και όμως πάλι γεμάτες θα είναι , με τους μισούς να είναι Έλληνες και μάλιστα ντόπιοι ή εργαζόμενοι στο νησί δημ . υπάλληλοι και λοιπά .
Αλλά για να λέμε και στραβά , πόσοι από εδώ μέσα δεν παραγγέλνουν κράνη απ' απέξω για να γλιτώσουνε πολλές 40 -50 εβρώ ? Αν είναι να είμαστε πατριωτες καταναλωτές να είμαστε παντού και όχι όπου μας βολεύει ...
Και η Λουξ κόλα μια χαρά είναι , αν και πολύ γλυκιά πανάθεμα την![]()
Modenas Kriss 125
ποιος πινει κοκα κολα?![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
ΓΚΑΖΟΖΑ ΕΨΑ...... ΤΟ Νο 1 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ....
COCA COLES και αηδίες![]()
Τελευταία τροποποίηση από Shiatman; 23/05/2012 στις 23:54.
WHO RUNS THE SHOW