Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Kαγκουριλικια,ασφαλιτικα και νομοθεσια

Kαγκουριλικια,ασφαλιτικα και νομοθεσια

Σταματαω στο φαναρι για να στριψω δεξια μετα απο σουζα σκαει μπροστα μου ασφαλιτικο μπλε οκταβια με χειροφρενο,κατεβαινει επιτοπου μου παιρνει κλειδια και μου λεει να το σπρωξω παραπερα.Χιλια το συνολο,απλα θελω να σταθω νομικα,αν επιτρεπεται αυτο.Μου ειπαν παθοντες οτι δεν,ισχυει?Υπεγραψα βεβαια οτι συμφωνω,αλλα ηταν καθαρα για αυτα που εκανα,αυτα εγραφε η κληση.Επισης,αρχικα δεν σκοπευα να υπογραψω απλα μου ειπαν οτι τοτε δεν υπαρχει το περιθωριο των 10 ημερων και τα πληρωνω ολα.Τελος,αν ΔΕΝ πληρωσω,αυξανεται το προστιμο οταν παει στην εφορια η μενει τοσο?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrated Προβολή μηνύματος
    Σταματαω στο φαναρι για να στριψω δεξια μετα απο σουζα σκαει μπροστα μου ασφαλιτικο μπλε οκταβια με χειροφρενο,κατεβαινει επιτοπου μου παιρνει κλειδια και μου λεει να το σπρωξω παραπερα.Χιλια το συνολο,απλα θελω να σταθω νομικα,αν επιτρεπεται αυτο.Μου ειπαν παθοντες οτι δεν,ισχυει?Υπεγραψα βεβαια οτι συμφωνω,αλλα ηταν καθαρα για αυτα που εκανα,αυτα εγραφε η κληση.Επισης,αρχικα δεν σκοπευα να υπογραψω απλα μου ειπαν οτι τοτε δεν υπαρχει το περιθωριο των 10 ημερων και τα πληρωνω ολα.Τελος,αν ΔΕΝ πληρωσω,αυξανεται το προστιμο οταν παει στην εφορια η μενει τοσο?
    Mipos den ekanes kali soyza?toys eipes na xanaprospathiseis?gia des mpas grafei i klisi...

Ρωτα δικηγόρο (θα τριβουν τα χέρια τους)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ρωτα δικηγόρο (θα τριβουν τα χέρια τους)
    giati ayto???

Apo afta zoune re BBko
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

diladi zoyne oi dikigoroi apo ayta poy kano ego kai ypografo kiolas oti ta ekana...malista..

Oxi re, den eipa afto.

Tespa

Kala kseberdemata synadelfe
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τα κλειδια ειναι Παλια μαγκια για να μην φυγεις και δεν σε προλαβουν με το αυτοκινητο.
    Δεν σε ρωταει κανεις αν συμφωνεις, την κληση την βεβαιωνει το οργανο εφόσον σε εχει δει ο ιδιος.Η υπογραφη ειναι απλα οτι ελαβες γνωση σχετικα με την κληση..
    Για επιδειξη ικανοτητων σε εγραψαν? Τι μηχανακι εχεις?
    Επισης δεν καταλαβαινω σε τι θελεις να εναντιωθεις..Στο οτι σε εγραψαν? στο οτι πηραν τα κλειδια?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    τα κλειδια ειναι Παλια μαγκια για να μην φυγεις και δεν σε προλαβουν με το αυτοκινητο.
    Δεν σε ρωταει κανεις αν συμφωνεις, την κληση την βεβαιωνει το οργανο εφόσον σε εχει δει ο ιδιος.Η υπογραφη ειναι απλα οτι ελαβες γνωση σχετικα με την κληση..
    Για επιδειξη ικανοτητων σε εγραψαν? Τι μηχανακι εχεις?
    Επισης δεν καταλαβαινω σε τι θελεις να εναντιωθεις..Στο οτι σε εγραψαν? στο οτι πηραν τα κλειδια?
    Ενα repsol 1000 7αρι.Ξερω γιατι το κανουν,μου εχει ξανασυμβει.Στα κλειδια θελω να να εναντιωθω γιατι μου τα πηραν με τη βια.Δεν μου εγινε σημα να σταματησω,εγω το αγνοησα,εγινε κυνηγητο και με επιασαν.Απλα εσκασαν μπροστα μου και τα αρπαξαν.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Ενα repsol 1000 7αρι.Ξερω γιατι το κανουν,μου εχει ξανασυμβει.Στα κλειδια θελω να να εναντιωθω γιατι μου τα πηραν με τη βια.Δεν μου εγινε σημα να σταματησω,εγω το αγνοησα,εγινε κυνηγητο και με επιασαν.Απλα εσκασαν μπροστα μου και τα αρπαξαν.
    Στα πήραν ακριβώς για να μην το σκάσεις.
    Από μόνο του, αν δεν σου έκαναν κάτι άλλο (να σε βρίσουν, να σε σπρώξουν κλπ) δεν νομίζω ότι είναι μεμπτό.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μου έχουν τραβήξει και μένα τα κλειδιά και, αφού σιγουρεύτηκα ότι όλα καλά και σταμάτησαν να μου παίζουν τους τσαμπουκάδες, τους την είπα διακριτικά. Η απάντηση ήταν "ε αν δε στα παίρναμε, θα έφευγες". Ήθελα να του απαντήσω "αν ήθελα να φύγω, δε θα τα έπαιρνες ποτέ", αλλά κρατήθηκα.

Τουλάχιστον έφυγα κύριος, με όλα τα λεφτά στην τσέπη μου :P

Σου έσκασαν 1000ε κλήση επειδή έκανες μαλακία και θα τους κάνεις φασαρία επειδή σου πήραν τα κλειδιά? Γιατί? Και?
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    αφού δεν σε πλάκωσε στης σφαλιάρες κ μετά να σε παει και μεσα.........ετσι....για απλη εξακρίβωση!!!! καλα εισαι.....

εισαι τυχερος που εχουμε κρίση κ το πρώτο μέλημα τους ειναι να μαζεύουν κανα φραγκο.....ολοι.

οσο για το 1000αρικο πανε να πληρωσεις εντος 10ημερου γιατη ισως ισως λεω να βγαινει το μισο.500δλδ

αλλιώς τα χρέη σου πανε στην Δ.Ο.Υ......κ εκει δεν παιζουν,θα τα παρουν μαζι με τους τοκος....κ οσο δεν του πληρώνεις τοσο καλλίτερο για αυτούς
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

πιο παλια οι κλησεις πολλες φορες δεν εφταναν ποτε στις δου.
    Πλεον εχουν σφιξει τα πραγματα και λιγες ειναι αυτες που δεν φτανουν.

Λιγο ασυνηθιστο παντως να σταματησει ΙΧ χωρις διακριτικα και να σε γραψει.
    Το πιθανοτερο ειναι να ειναι ΟΕΠΤΑ η κατι αντιστοιχο και τους γυαλισες..
    κοινως ετυχες στην περιπτωση...
    Μπορεις παντα να κανεις ενσταση, αν πιστευεις οτι ηταν υπερβολικοι κτλπ εντος 5 ημερων..
    Σε ποια περιοχη περιπου εγινε αυτο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αυτο με τα κλειδια το κανουν αν δεν εχεις πινακιδα επανω.. μου εχει συμβει...
    γιατι αν εχεις πινακιδα επανω, απλα σε γραφουν χωρις να παρεις χαμπαρι και ουτε που καταλαβαινεις ποιος και ποτε σε εγραψε και σου ερχεται και ολοκληρο το προστιμο χωρις δικαιωμα του -50% αφου θα εχει περασει η διορια των 10 ημερων οταν σου ερθει η κληση...

αν καταλαβα καλα απο το προστιμο πρεπει να εφαγες 700 (επικινδυνη οδηγηση για εντυπωσιασμο) και 300 (αποκρυψη πινακιδας) =1000€

περνα απο το τμημα να κανεις μια ενσταση να πεις/κλαφτεις στον διοικητη για την μεταμελεια σου και ισως κερδισεις κατι..
    ειναι η τελευταια σου ελπιδα...

περαστικα..

ο χρόνος να τραβήξει χειρόφρενο, να κατέβει και να πάρει τα κλειδιά της μηχανής είναι υπερ-αρκετός για σένα να κάνεις αναστροφή, burnout και να extend the mindle finger...

θέλει practice.

δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ούτε για το πρόστιμο όυτε για τα κλειδιά.
    μόνο προπόνηση σ' αυτά που είπα παραπάνω.

περαστικά (όπως έιπαν και οι παραπάνω)

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη κινητηρα και νομοθεσια
    από KeLeYTiS στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2012, 21:36
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF