Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Τα μαθατε τα νεα ?

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Τα μαθατε τα νεα ?

Η κυβερνηση μελετα σχεδιο για καταργηση του βασικου μισθου καθως και καταργηση των συλλογικων συμβασεων. Θα γινονται ατομικες συμβασεις εργασιας συμφωνα με τις κ@υλες του εργοδοτη υποθετω.

Αντε ρε σεις μαγκες , σιγα σιγα να νομιμοποιησετε και τον βουρδουλα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Τα μαθατε τα νεα ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Η κυβερνηση μελετα σχεδιο για καταργηση του βασικου μισθου καθως και καταργηση των συλλογικων συμβασεων. Θα γινονται ατομικες συμβασεις εργασιας συμφωνα με τις κ@υλες του εργοδοτη υποθετω.

Αντε ρε σεις μαγκες , σιγα σιγα να νομιμοποιησετε και τον βουρδουλα.

Ετσι και αλλιως ο βασικος μισθος και οι κλαδικες/συλλογικες συμβασεις ειναι λεπτομερειες δυστυχως, το γνωριζω πολυ καλα και απο την δουλεια μου, οπου πχ τα επιδοματα που δικαιουμαστε (και τα οποια ειναι πολλα κανονικα) ειναι ενα πολυ καλο ανεκδοτο.
    Και η κυβερνηση το γνωριζει πολυ καλα.
    Οποτε ας το επισημοποιησουμε πλεον
    Να δουμε τι θα γινει στο τελος
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Τα μαθατε τα νεα ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    den mas ipane tis kapotes 8a tis ferni o ergazomenos?
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Re: Re: Τα μαθατε τα νεα ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

Μπαααα...

Θα μας χορηγούν αντισυλληπτικα. Σεξουαλική απελευθέρωση κύριοι.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman

Re: Re: Τα μαθατε τα νεα ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

merikoi mporei na theloun me ravdoseis ektos kai an mas kanoun ti xari kai mas rotane!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Pantos kai tora poly liga isxyoun apo ayta pou lene oi nomoi.px,oi oikodomoi de pairnoun pote ola ta ensima mono an einai dimosia erga opote einai ypoxreotika,diaforetika sou leei o ergolavos"ego vazo 12 to mina thes.....????"

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εδω τα εχουν καταργησει αυτα απο καιρο !

Υπαρχουν μονο συμφωνιες που κανουν οι διαφοροι κλαδοι και λεγονται CAO. Δηλαδη συλλογικες εργασιακες συμφωνιες που καθε χρονο αναπροσαρμοζονται στα γουστα των εργοδοτων.

Τι γκρινιαζετε ; Παρτε το αποφαση ο οικονομικος θανατος ειναι προβλεπομενος. Ευτυχως δηλαδη ! Σκεφτειτε να καταργουσανε τους μισθους μια και καλη.

Και στο κατω κατω εχουν δικηο ! Οι εργαζομενοι παραπαχυνανε και εχουν αποχτησει κακες συνηθειες ! Ακου κει αργιες και διακοπες πληρωμενες ! Ρε ουρτ ! Εκει στη μπριζα !
    Θελουνε και δικαιωματα !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pierce.gif 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	4,4 KB 
ID:	24229

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Ακουστε και τα δικα μου νεα.

Ακουστε και τα δικα μου νεα.

Οπως πιθανον να γνωριζετε αυτον τον καιρο ειμαι ανεργος και ψαχνω γενικα γαι δουλεια.

Με τηλεφωνουν την Παρασκευη 16/09/2005 και ωρα 18:00 απο τα Village Metropolis τα οποια για οπιους δεν γνωριζουν ειναι το καινουργιο που ανοιγει στην Θεσσαλονικη με της 11 αιθουσες.

Για να παω σημερα δευτερα 19/09/2005 10:30 για συντευξη.

Παω και εγω 10:30 και τι να δω καμια 100 αρια ατομα να περιμενουν εκει.

Σκεψεις που κανω.

Α. Τελικα ειναι πολυ λιγοι αυτοι που ειναι ανεργοι (ειρωνικα).

Β. Μα ολους τους κλεισαν ραντεβου 10:30?

Γ. Τι κανω εγω εδω?

Τελοσπαντων περνω νουμερακι και τυχαινει να ειμαι το νουμερο 42.

Εντωμεταξυ ρωταω κατι παιδια εκει και τους λεω απο τι ωρα ειστε εδω?

Απο της 08:30 μου απανταει.

Γιατι τοσο νωρις αφου 10:30 δεν ανοιγει ο κινηματογραφος?

Μου λεει, Ναι για να παρουμε σειρα προτεραιοτητας.

Α! ωραια.

Τελος παντων η σειρα μου ηρθε και η ωρα ηταν 13:30 υπηρχαν απο εμενα και μετα αλλα εκατο ατομα τα οποια δεν προλαβαινουνε τα δουνε ολα και θα τους δουνε πληροφοριακα και αυριο 20/09/2005.

Μπαινω μεσα και ειναι 3 ατομα.

Μια γκομενα στα αριστερα μου, ενας μ@λ@κ@ς μπροστα μου και μια αλλη γκομενα στα δεξια μου.

Με βλεπει η γκομενα στα δεξια μου και με κοβει απο επανω μεχρι κατω συνεχεια και σημειωνει.

Με ρωταει αυτη που ειναι στα αριστερα μου τι τελειωσα,με τι ασχολουμαι, αν τελειωσα το στρατιωτικο μου και διαφορα αλλα τετοια.

Ως εδω ολα καλα.

Ηρθε και η σειρα του Μ@λ@κ@ να με ρωτησει.

Τι μου λεει ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδες?
    Ποιοι ηθοποιοι παιζαν?
    Ποια ειναι η υποθεση της ταινιας?
    Αν μου αρεσε?

"Και τωρα ξεκινανε τα κουφα ακουστε τι μου λεει παρακατω".

Α. Για ποιον λογο ηρθες εδω? (Περαστικος ημουν και ειπα να μπω για ενα γεια. Εσυ τι λες ρε μεγαλε για να δουλεψω ηρθα οπως και ολα τα υπολοιπα ατομα που περιμενουν απεξω και να κανω οποια δουλεια και αν ειναι αυτη)

Β. Τι ξερεις για τα Village? ( Που ειμαι? Τι ειναι εδω? Πουλανε παπουτσια? Τι περιμενεις ρε μεγαλε να σου πω το ιστορικο της ετιαρειας σου? Ποτε ιδρυθηκε? Σε ποιες χωρες εχει αιθουσες και δεν ξερω τι αλλο θελεις να μαθεις?)

Γ. Ξερεις εμεις δουλευουμε και της αργιες,της γιορτες,τα σαββατοκυριακα. (Για νεο μου το λες ή για αρχαιο? Λες και τα σινεμα τωρα θα ανοιξουν τοσα χρονια δεν υπηρχαν για να το γνωριζουμε. Ασε το αλλο εμεις δεν δουλευαμε πριν ερθουμε σε εσενα και δεν ξερουμε πως ειναι τα πραγματα).

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καποιοι ανθρωποι κανουν την δουλεια τους και καποιοι αλλοι την παρα γ@μ@νε την δουλεια τους οπως αυτος για να δειξει οτι "καποιοι ειναι" και οτι ειναι ανωτεροι απο τους αλλους.

Παραδειγμα η κοπελια οτι με ρωτησε τα θεωρω φυσιολογικα και χρησιμα για να τα γνωριζει μια εταιρεια αλλα οτι με ρωτησε αυτος και οτι μου ειπε με το αντιστοιχο υφακι που ειχε μου χαλασε ολη την διαθεση.

Το ωραιο ειναι οτι τωρα 17/10/05 οπως ειπανε θα γινει και αλλη μια συνεντευξη για να γινει το ξεκαθαρισμα.

Ωραια θα περναμε καμια δεκαρια συνεντευξεις για να προσλαβουν "10 ατομα" τα οπια θα ειναι PART TIME και για 400-450 ευρο τον μηνα και με συμβαση διμηνη.

Δηλαδη τσαμπα φασαρια για ψωροδεκαρες.

Εγω νοιωθω οπως ειμαι σημερα οτι δεν προκειται να καταφερω να ζησω τα επομενα δεκα χρονια αν τα πραγματα χειροτερευσουν και δεν βελτιωθουν αισθητα.

Το λεω αυτο γιατι πεθανε ενας φιλος μου την Παρασκευη 16/09/2005 απο εγκεφαλικο και ο λογος ειναι δουλευε παρα πολλες ωρες, ειχε προβληματα με τον εργοδοτη του, τον εκραζε η γυναικα του ολη την ημερα και δεν αντεξε για εμενα.

Δεν θα ξεχασω μια φορα που ειχε γινει πριν απο πολυ καιρο επειδη ηταν και παλιος μου συναδερφος οταν δουλευαμε μαζι τον εκραζε το αφεντικο μας και μετα απο λιγο εμπαινε η γυναικα του μεσα στο καταστημα και αρχιζε την γκρινια και οταν τον ρωτησα πως τα αντεχεις αυτα μου λεει οτι δεν θα τα αντεξω για πολυ και νοιωθω οτι θα τρελαθω.

Τελικα δεν εγινε αυτο που φοβοταν αλλα εγινε κατι χειροτερο εφυγε μια και καλη απο την ζωη δυστηχως.

Γ@μημενη ζωη

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: Ακουστε και τα δικα μου νεα.

Δεν ειναι η ζωη @αμημενη !

Η ζωη ειναι μια χαρα . . .

Για σκεψου να χρωστας για τα επομενα 150 χρονια καθε μισθο που βγαζεις . . .

Νέο μέλος
    Asxeta pou to lew twra, alla san na exw tin entupwsi oti o allos se rwtage malakies gia na tsekarei tin upomoni sou.. upothetw twra...

Oso gia ton filo sou.. krima..

Kali mas tuxi kai na ksefugoume apo auta ta skata...

Αγαπητε φιλε διολου απιθανο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ipnotistis
    Asxeta pou to lew twra, alla san na exw tin entupwsi oti o allos se rwtage malakies gia na tsekarei tin upomoni sou.. upothetw twra...

Oso gia ton filo sou.. krima..

Kali mas tuxi kai na ksefugoume apo auta ta skata...
    Αγαπητε φιλε διολου απιθανο.

Ειναι πολυ πιθανο να με δοκιμαζε οπως λες και εσυ.

Πιστευω οτι θα δειξει με την παροδο του χρονου.

Σε λιγες μερες ητε ευχαριστα ητε αρνητικα θα ειναι τα γεγονοτα θα σας ενημερωσω.

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι χρειαζομαστε σιγουρα ή τουλαχιστον την τυχη μαζι μας για να ξεφυγουμε απο εδω που εχουμε μπλεξει.

Καλη συνεχεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman

Mages xalaroste

To pan einai i YGEIA!!!!An exoume tin ygeia mas ta ypolipa tha erthounftanei na kontrolaroume ti psixologia mas kai na mi mas pernei apo kato,douleies yparxoun,px ego teleiosa ilktronikos douleva sto nosokomei me programma stage gia 400 euro kai tora doulevo oikodomes,pernao mia xara kai to psaxno akomi kai gia to epagelma mou,thelo na katalikso kai pali oti an exoume ygeia ola ginontai an den exoume de ginete tipota!!!!File mou pragmatika lypamai gia to filo sou alla ayto prepei na sou dosei dynami gia na mi to valis kato!!!!

YG:I zoi einai oraia alla prepei na ti flertareis epidi einai thylikou genous tha sou bgalei ligo to ladi alla kapoia stigmi tha sou katsei

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Ακουστε και τα δικα μου νεα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1

Ωραια θα περναμε καμια δεκαρια συνεντευξεις για να προσλαβουν "10 ατομα" τα οπια θα ειναι PART TIME και για 400-450 ευρο τον μηνα και με συμβαση διμηνη.

Δηλαδη τσαμπα φασαρια για ψωροδεκαρες.

δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά αν παίρνεις 400-450 ευρώ σε ημιαπασχόληση (και εφόσον οι ώρες είναι οι σωστές και δεν σε κρατάνες παραπάνω) εμένα δεν μου φαίνονται καθόλου ψωροδεκάρες
    ο βασικός μισθός (για την ώρα) στο οκτάωρο του ανειδίκευτου δεν πάει πάνα από 520 - 550 ευρώ

και έχεις και το χρόνο να κάνεις και κάτι αλλο αν θες

Δεν ξερω ποσα ειναι πραγματικα τα λεφτα αν εργαζεσαι Part Time και βραδυνες ωρες και

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά αν παίρνεις 400-450 ευρώ σε ημιαπασχόληση (και εφόσον οι ώρες είναι οι σωστές και δεν σε κρατάνες παραπάνω) εμένα δεν μου φαίνονται καθόλου ψωροδεκάρες
    ο βασικός μισθός (για την ώρα) στο οκτάωρο του ανειδίκευτου δεν πάει πάνα από 520 - 550 ευρώ

και έχεις και το χρόνο να κάνεις και κάτι αλλο αν θες
    Δεν ξερω ποσα ειναι πραγματικα τα λεφτα αν εργαζεσαι Part Time και βραδυνες ωρες και εκτος κεντρου.

Απλα αναφερα ενα ποσο που μπορει να πληρωναν για part time.

Μιας και ο βασικος αν δεν κανω λαθος ειναι 570 ή 590 σημερα.

Αν δουλευεις μετα της 21:00-03:00 δεν πρεπει να πληρωνεσαι κατι παρα πανω σε σχεση με το το κανονικο ωραριο που ειναι 08:00-20:00?

Επισης αν η δουλεια σου ειναι καμια 20 χιλιομετρα απο το σπιτι σου δεν πρεπει να σε πληρωνουν κατι παρα πανω για τα εξοδα μεταφορας?

Λεω τωρα αλλα μπορει και να κανω και λαθος.

Παρόμοια θέματα

1. Αγορινες τα μαθατε τα νεα?
    από Pan (dvs) στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2013, 22:54
  2. Ήρθαν τα στραβά τα νέα.... :(
    από panagath στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2012, 17:14
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2007, 09:46
  4. Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 13:57
  5. να τα σηκωσω τα καλαμια 5μμ??
    από alfa156 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 22:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας