Καλημερα παιδια...Ο παπουδακος μου εχει ενα απο τα κλασικα "στρογγιλοφαναρα" και αντιμετοπιζει το εξης προβλημα:λαδωνει συχνα το μπουζι, με αποτελεσμα να μην παιρνει μπρος-εκτος αν το καθαρισω-και τον εχω λυπηθει γτ τον εχω κανει μαραθονοδρομο!!!!..Δοκιμασα να του αλλαξω και μπουζι,καθαρισα και το καρμπιρατερ οσο καλυτερα γινετε...αλλα αποτελεσμα μηδεν....Να σημειωσω οτι τα πρωτα φαινομενα ειχαν ξεκοινησει πριν κανα 2μηνο..οταν ειχε παει στο μαστορα να τ αλλαξει λαδια...3 μερες μετα τν αφησε...μετα τα πιανω εγω...και ειδα οτι η ενδειξη λαδιου ηταν στα υψη..Αυτο σταθηκε και αιτια τσακωμου με τν μαστορα..αλλα μ ειπε οτι κατεβηκε βενζινη στο καρτερ(πρωτη φορα τ ακουω)και γι' αυτο ανεβηκε η σταθμη..Επειτα ξανααλλαξα λαδια...αλλα παλι συνεχιζοταν τ ιδιο πραμα..καθαριζα τ μπουζι..επερνε..μετα απο κανα μερα παλι τ ιδια...Τελος να πω οτι το μηχανακι ειναι μανατο..τελευταια επισκευή εχει γινει τ 2002...φοραει 13ρι καρμπυρατερ..Α! και τον τελευταιο καιρο δεν τραβαει και τοσο καλα.Θελω να κανω και μια ερωτηση..αυτα εχουν αντλια λαδιου??Ευχαριστω!..Περιμενω απαντησεις