Γεια χαρά σε όλους παλικάρια... μέσα στον μήνα θα αγοράσω ένα YZF R1 2003 μοντέλο... πήγα να κάνω έτσι μια ερώτηση σε εξιδυκευμενο της yamaha του λέω θα σου φέρω ένα μηχανάκι από δω να το δεις... γιατί θέλω να το αγοράσω.. και τον ρώτησα και τι προβλήματα συνήθως βγάζουν δλδ τι πρέπει να προσέξω.. και μου λέει ο τύπος ότι τα κυλυνδρα άμα του έπινε το αίμα ο άλλος κάνουνε ρωγμές και ότι θέλει πολύ προσοχή δεν φαίνεται στο check άμα του το πάω.. πρέπει λέει να ζεσταθεί για να ξεχειλώσει κτλπ... η να δεις αν χάνει λάδια εκεί γύρω κτλπ... ότι δεν φτιάχνονται αυτά πάει για άχρηστο.. Με παρότρυνε στο να πάρω 04'' μοντέλο αλλά του λέω φίλε είναι 1000 με 1500 πάνω πολλά τα λεφτά.. άσε του λέω που είμαι ερωτευμένος με το 03'''
Αυτά τα ολίγα ρε παλικάρια όποιος το είχε όποιος το έχει ας μου πει εντυπώσεις από το εν λόγο μηχανάκι η όποιος ξέρει κάτι τέλος πάντων !!! τι πρέπει να προσέξω πάνω κάτω...
Το μηχανάκι έχει περίπου 45.000 χιλιόμετρα φοράει μανιτάρια συναγερμό ολόσωμη HARRIS και σε εξωτερική εμφάνιση είναι άψογο !!! που λέει ο λόγος αγραντζούνιστο !!! και η τιμή είναι 4700?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά...![]()