Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Kymco Straight 150

Kymco Straight 150

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Kymco Straight 150. Ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει. Είμαι ανάμεσα στο Kymco και στο Kawasaki ZX130. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για το Kymco (αξιοπιστία, κατανάλωση κ.α.) να με ενημερώσει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kymco.jpg 
Προβολές:	3573 
Μέγεθος:	21,8 KB 
ID:	198221

Μανιβελάτο μέλος

Re: Kymco Straight 150

Αρχικά δημιουργήθηκε από sidiklah
    Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Kymco Straight 150. Ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει. Είμαι ανάμεσα στο Kymco και στο Kawasaki ZX130. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για το Kymco (αξιοπιστία, κατανάλωση κ.α.) να με ενημερώσει.
    Kawasaki ZX 130.. διάβασε ένα δυο τεστ που κυκλοφορούν και δεν θα χρειάζεται να ξαναρωτήσεις.. Από ότι διαβάζω και έχω δει από κοντά μακράν το ποιοτικότερο. Χώρος κάτω απ τη σέλα, δυνατό, καλή ακαμψία, στροφόμετρο, 3 χρόνια εγγύηση..

Ρώτα το μέλος makis206..

Έχω ακούσει οτι ο σβούρος το στήνει στα φανάρια στη Σκαλίδη..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Για το Kymco γνωρίζει κανείς τίποτα;

Μανιβελάτο μέλος
    Για το Kymco γνωρίζει κανείς τίποτα;
    Den mporw twra na brw to thread alla tin perasmeni ebdomada se analogo thema, katoxos kymco 150 elege oti to eixe metaniwsei. Den tou ebgaze problhmata, ta kymco aloste einai arketa aksiopista.. apla htan pio argo apo ton antagwnismo kai eixe yperbolika makria metadosi..

Sygnwmi gia ta greeklish.. kathomai sto netbok poy exei linuxaki
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Kai to linuxaki den exei ellinika?????
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Kai to linuxaki den exei ellinika?????
    barethhka na katebasw to paketo.. einai xfc kai meta prepei na psaksw kai gia allagi glwssas... xesto.. :rotflmao:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Den mporw twra na brw to thread alla tin perasmeni ebdomada se analogo thema, katoxos kymco 150 elege oti to eixe metaniwsei. Den tou ebgaze problhmata, ta kymco aloste einai arketa aksiopista.. apla htan pio argo apo ton antagwnismo kai eixe yperbolika makria metadosi..

Μαλλον εμενα εννοεις......

Παμε παλι στα γρηγορα τα θετικα του και τα αρνητικα του

+ Καλα φωτα
    στιβαρο
    συμπεριφορα με αλλαγη λαστιχα
    Φρενα
    ροπατο

- Αργο στις επιταχυνσεις απο σταση εχω μονο 4500χλμ και δε ξερω αν ανοιξει το μοτερ τι μπορει να αλλαξει ισως με γραναζωμα
    Περιπου ιδιες τελικες με παπιες με 4αρι σασμαν
    Μικρο ντεποζιτο
    Σκληρες αναρτησεις και συνεπως μετρια ανεση
    Η 5η δινει μονο λιγα παραπανω χλμ τελικης στην εθνικη

Γενικα δεν ειχα προβληματα μονο μια ρυθμιση στο καρμπυρατερ οταν το πηρα γιατι μου εσβηνε στο ανοιγμα του γκαζιου

Δε μπορω να πω οτι το εχω μετανιωσει αφου κανω μια χαρα τη δουλεια μου αλλα θεωρω οτι με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις ιαπωνα οποιος πλεον φτιαχνεται οπουδηποτε αλλου αλλα δε παυει να κερδιζει στις λεπτομερειες

Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι τεστ ραιντ αυτα που σε ενδιαφερουν......εκει θα τα δεις ολα

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Μαλλον εμενα εννοεις......

Παμε παλι στα γρηγορα τα θετικα του και τα αρνητικα του

+ Καλα φωτα
    στιβαρο
    συμπεριφορα με αλλαγη λαστιχα
    Φρενα
    ροπατο

- Αργο στις επιταχυνσεις απο σταση εχω μονο 4500χλμ και δε ξερω αν ανοιξει το μοτερ τι μπορει να αλλαξει ισως με γραναζωμα
    Περιπου ιδιες τελικες με παπιες με 4αρι σασμαν
    Μικρο ντεποζιτο
    Σκληρες αναρτησεις και συνεπως μετρια ανεση
    Η 5η δινει μονο λιγα παραπανω χλμ τελικης στην εθνικη

Γενικα δεν ειχα προβληματα μονο μια ρυθμιση στο καρμπυρατερ οταν το πηρα γιατι μου εσβηνε στο ανοιγμα του γκαζιου

Δε μπορω να πω οτι το εχω μετανιωσει αφου κανω μια χαρα τη δουλεια μου αλλα θεωρω οτι με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις ιαπωνα οποιος πλεον φτιαχνεται οπουδηποτε αλλου αλλα δε παυει να κερδιζει στις λεπτομερειες

Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι τεστ ραιντ αυτα που σε ενδιαφερουν......εκει θα τα δεις ολα
    ναι

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
    Και μία τελευταία ερώτηση. Το Kymco Jetix έχει έρθει στην Ελλάδα στα 150 κυβικά???
    Το είδα στο φυλλάδιο της Kymco και λέει ότι υπάρχει και με 150 κυβικά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kymcojetix150cc.jpg 
Προβολές:	3479 
Μέγεθος:	31,0 KB 
ID:	198331

Μανιβελάτο μέλος
    Και μία τελευταία ερώτηση. Το Kymco Jetix έχει έρθει στην Ελλάδα στα 150 κυβικά???
    Πόσο κοστίζει? Γιατί αποφεύγεις τα ιαπωνικά τα οποία παίζουν στα ίδια χρήματα?

1650 ευρώ παίζει το suzuki address 125

1990 το ZX 130

1890 το innova

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Δε νομιζω να εχει ερθει...... καλυτερα να τηλεφωνησεις στην επισημη αντιπροσωπεια να σου πουν ποτε θα ερθει

Καλησπέρα. Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στο Modenas. Το yamaha καλό αλλά πολύ ακριβό. Το kawasaki μου το είπαν 2300 με το κλειδί στο χέρι. Άρα και αυτό αρκετά ακριβό. Για το Suzuki με έβαλαν σε σκέψεις ότι διάβασα για το σασμαν και τα προβλήματα του μιας και το θέλω μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Πράγμα που συνεπάγεται όχι πολλά χιλιόμετρα και υπάρχει περίπτωση να μου το παρουσιάσει εκτός εγγύησης. Θέλω αν μπορείτε να μου πείτε αν συμφωνητε με την λογική μου και την απόφαση μου. Αν μπορείτε αναφέρεται θέματα αξιοπιστίας για το modenas.

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Kawasaki - Yamaha - Honda

Άκου τι σου λένε οι προλαλήσαντες σύντροφοι, κάτι ξέρουν!
    Διαχρονικότερα, καλύτερη ποιότητα, υψηλότερη μεταπώληση.

Ψάξε καλά και θα βρείς και καλυτερες τιμές.
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
    Kawasaki - Yamaha - Honda

Άκου τι σου λένε οι προλαλήσαντες σύντροφοι, κάτι ξέρουν!
    Διαχρονικότερα, καλύτερη ποιότητα, υψηλότερη μεταπώληση.

Ψάξε καλά και θα βρείς και καλυτερες τιμές.
    symfono... ase poy moy fainontai polla ta 2300... des kai to psekasto innova.. 1890 kai exoun diorthwthei polla problhmata poy eixe to prohgoymeno montelo...

Μανιβελάτο μέλος
    http://www.youtube.com/watch?v=Dxk1w6Abp4I

Να συμπληρώσω και αυτό το videaki.. (λίγο cult)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Modenas Kriss 125 η Kymco Straight 150
    από Lazio στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2007, 13:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ