Kawasaki ZX 130.. διάβασε ένα δυο τεστ που κυκλοφορούν και δεν θα χρειάζεται να ξαναρωτήσεις.. Από ότι διαβάζω και έχω δει από κοντά μακράν το ποιοτικότερο. Χώρος κάτω απ τη σέλα, δυνατό, καλή ακαμψία, στροφόμετρο, 3 χρόνια εγγύηση..Αρχικά δημιουργήθηκε από sidiklah
Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Kymco Straight 150. Ακόμα όμως δεν έχω αποφασίσει. Είμαι ανάμεσα στο Kymco και στο Kawasaki ZX130. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για το Kymco (αξιοπιστία, κατανάλωση κ.α.) να με ενημερώσει.
Ρώτα το μέλος makis206..
Έχω ακούσει οτι ο σβούρος το στήνει στα φανάρια στη Σκαλίδη..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Για το Kymco γνωρίζει κανείς τίποτα;
Den mporw twra na brw to thread alla tin perasmeni ebdomada se analogo thema, katoxos kymco 150 elege oti to eixe metaniwsei. Den tou ebgaze problhmata, ta kymco aloste einai arketa aksiopista.. apla htan pio argo apo ton antagwnismo kai eixe yperbolika makria metadosi..Αρχικά δημιουργήθηκε από sidiklah
Για το Kymco γνωρίζει κανείς τίποτα;
Sygnwmi gia ta greeklish.. kathomai sto netbok poy exei linuxaki
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Kai to linuxaki den exei ellinika?????Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Sygnwmi gia ta greeklish.. kathomai sto netbok poy exei linuxaki![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
barethhka na katebasw to paketo..Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Kai to linuxaki den exei ellinika?????![]()
![]()
einai xfc kai meta prepei na psaksw kai gia allagi glwssas... xesto.. :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Den mporw twra na brw to thread alla tin perasmeni ebdomada se analogo thema, katoxos kymco 150 elege oti to eixe metaniwsei. Den tou ebgaze problhmata, ta kymco aloste einai arketa aksiopista.. apla htan pio argo apo ton antagwnismo kai eixe yperbolika makria metadosi..
Sygnwmi gia ta greeklish.. kathomai sto netbok poy exei linuxaki
Μαλλον εμενα εννοεις......![]()
Παμε παλι στα γρηγορα τα θετικα του και τα αρνητικα του
+ Καλα φωτα
στιβαρο
συμπεριφορα με αλλαγη λαστιχα
Φρενα
ροπατο
- Αργο στις επιταχυνσεις απο σταση εχω μονο 4500χλμ και δε ξερω αν ανοιξει το μοτερ τι μπορει να αλλαξει ισως με γραναζωμα
Περιπου ιδιες τελικες με παπιες με 4αρι σασμαν
Μικρο ντεποζιτο
Σκληρες αναρτησεις και συνεπως μετρια ανεση
Η 5η δινει μονο λιγα παραπανω χλμ τελικης στην εθνικη
Γενικα δεν ειχα προβληματα μονο μια ρυθμιση στο καρμπυρατερ οταν το πηρα γιατι μου εσβηνε στο ανοιγμα του γκαζιου
Δε μπορω να πω οτι το εχω μετανιωσει αφου κανω μια χαρα τη δουλεια μου αλλα θεωρω οτι με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις ιαπωνα οποιος πλεον φτιαχνεται οπουδηποτε αλλου αλλα δε παυει να κερδιζει στις λεπτομερειες
Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι τεστ ραιντ αυτα που σε ενδιαφερουν......εκει θα τα δεις ολα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Μαλλον εμενα εννοεις......![]()
Παμε παλι στα γρηγορα τα θετικα του και τα αρνητικα του
+ Καλα φωτα
στιβαρο
συμπεριφορα με αλλαγη λαστιχα
Φρενα
ροπατο
- Αργο στις επιταχυνσεις απο σταση εχω μονο 4500χλμ και δε ξερω αν ανοιξει το μοτερ τι μπορει να αλλαξει ισως με γραναζωμα
Περιπου ιδιες τελικες με παπιες με 4αρι σασμαν
Μικρο ντεποζιτο
Σκληρες αναρτησεις και συνεπως μετρια ανεση
Η 5η δινει μονο λιγα παραπανω χλμ τελικης στην εθνικη
Γενικα δεν ειχα προβληματα μονο μια ρυθμιση στο καρμπυρατερ οταν το πηρα γιατι μου εσβηνε στο ανοιγμα του γκαζιου
Δε μπορω να πω οτι το εχω μετανιωσει αφου κανω μια χαρα τη δουλεια μου αλλα θεωρω οτι με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις ιαπωνα οποιος πλεον φτιαχνεται οπουδηποτε αλλου αλλα δε παυει να κερδιζει στις λεπτομερειες
Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι τεστ ραιντ αυτα που σε ενδιαφερουν......εκει θα τα δεις ολα![]()
ναι
Πόσο κοστίζει? Γιατί αποφεύγεις τα ιαπωνικά τα οποία παίζουν στα ίδια χρήματα?Αρχικά δημιουργήθηκε από sidiklah
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Και μία τελευταία ερώτηση. Το Kymco Jetix έχει έρθει στην Ελλάδα στα 150 κυβικά???
Το είδα στο φυλλάδιο της Kymco και λέει ότι υπάρχει και με 150 κυβικά.
1650 ευρώ παίζει το suzuki address 125
1990 το ZX 130
1890 το innova
Αρχικά δημιουργήθηκε από sidiklah
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Και μία τελευταία ερώτηση. Το Kymco Jetix έχει έρθει στην Ελλάδα στα 150 κυβικά???
Το είδα στο φυλλάδιο της Kymco και λέει ότι υπάρχει και με 150 κυβικά.
Δε νομιζω να εχει ερθει...... καλυτερα να τηλεφωνησεις στην επισημη αντιπροσωπεια να σου πουν ποτε θα ερθει
Καλησπέρα. Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στο Modenas. Το yamaha καλό αλλά πολύ ακριβό. Το kawasaki μου το είπαν 2300 με το κλειδί στο χέρι. Άρα και αυτό αρκετά ακριβό. Για το Suzuki με έβαλαν σε σκέψεις ότι διάβασα για το σασμαν και τα προβλήματα του μιας και το θέλω μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Πράγμα που συνεπάγεται όχι πολλά χιλιόμετρα και υπάρχει περίπτωση να μου το παρουσιάσει εκτός εγγύησης. Θέλω αν μπορείτε να μου πείτε αν συμφωνητε με την λογική μου και την απόφαση μου. Αν μπορείτε αναφέρεται θέματα αξιοπιστίας για το modenas.
Kawasaki - Yamaha - Honda
Άκου τι σου λένε οι προλαλήσαντες σύντροφοι, κάτι ξέρουν!
Διαχρονικότερα, καλύτερη ποιότητα, υψηλότερη μεταπώληση.
![]()
![]()
Ψάξε καλά και θα βρείς και καλυτερες τιμές.
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
symfono... ase poy moy fainontai polla ta 2300... des kai to psekasto innova.. 1890 kai exoun diorthwthei polla problhmata poy eixe to prohgoymeno montelo...Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
Kawasaki - Yamaha - Honda
Άκου τι σου λένε οι προλαλήσαντες σύντροφοι, κάτι ξέρουν!
Διαχρονικότερα, καλύτερη ποιότητα, υψηλότερη μεταπώληση.
![]()
![]()
Ψάξε καλά και θα βρείς και καλυτερες τιμές.
http://www.youtube.com/watch?v=Dxk1w6Abp4I
Να συμπληρώσω και αυτό το videaki..(λίγο cult)