Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: HJC RPHA10

Life Less Serious Το avatar του/της IPL

HJC RPHA10

Γεια σας,

Βγήκα για κράνος σήμερα και ένας πωλητής μου έδειξε το HJC RPHA10. Το έχει φορέσει κανείς; Εντυπώσεις; Το σκέφτομαι αντί του Shoei XR1100 για Vstrom 650. Γενικά την HJC δεν την ξέρω καθόλου καλα και το συγκεκριμένο δεν μπορω να το βρω στο site της HJC.
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IPL Προβολή μηνύματος
    Γεια σας,

Βγήκα για κράνος σήμερα και ένας πωλητής μου έδειξε το HJC RPHA10. Το έχει φορέσει κανείς; Εντυπώσεις; Το σκέφτομαι αντί του Shoei XR1100 για Vstrom 650. Γενικά την HJC δεν την ξέρω καθόλου καλα και το συγκεκριμένο δεν μπορω να το βρω στο site της HJC.

αν εχεις φορεσει και τα 2 , διαλεξε αυτο που σου καθεται καλυτερα στο κεφαλι
    Accipere quam facere praestat injuriam

Και τα 2 καλα μου κάθονται. Ρωτάω να δω αν έχει κανείς γνώμη για το HJC
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μια χαρά κρανάκι είναι το HJC. Αρκετά ποιοτική εταιρεία. Αν & η τιμή είναι δελεαστική τότε πάρτο.

http://www.youtube.com/watch?v=2x6DygAvjsY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    καλο το hlc .εγω εχω το zf-10 που ειναι κατοτερο και παρολαυτα ειναι ακετα ποιοτικο και ελαφρυ.τα μαξιλαρακια του δεν εχουν κατσει καθολου.σε τι τιμη το βρηκες?
    KLE 400-XT 250.

400 euro με έκπτωση. Ίντερνετ 340 περιπου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    το έχω περίπου 1,5 χρόνο.Πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του, και απίστευτα ελαφρύ (πιο ελαφρύ από xr1100.Στα σύν του΄το ότι παραδίδεται με όλα τα έξτρα (υποσιαγώνιο,επιρήνιο, pin - lock, kit καθαρισμου.Επίσης έχει και 5 χρόνια εγγύηση!!!κα πραγματικά στην colori ισχύει με τα χίλια!!!Για την τιμή που λες, νομίζω ότι είναι απο τα πιο αξιολογα κρανη.Κοιτα μία και αυτό το review
    http://www.webbikeworld.com/r2/motor...et/hjc/rps-10/
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peter86 Προβολή μηνύματος
    τ Στα σύν του΄το ότι παραδίδεται με όλα τα έξτρα (υποσιαγώνιο,επιρήνιο, pin - lock, kit καθαρισμου.Επίσης έχει και 5 χρόνια εγγύηση!!!κα πραγματικά στην colori ισχύει με τα χίλια!!! [/url]

ολα εκτος απο το κιτ καθαρισμου , ισχυουν & για το Shoei
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    οκ, δεκτό!!!
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Το RPHA 10 είναι αυτό που υποτίθεται φοράει ο Spies. Οπότε θα είναι αρκετά πιο σπορ από το 1100. Πιο πολύ σαν X-spirit

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Αν φορας κ μεγαλο νουμερο τσεκαρισε στο lidsdirect.co.uk γιατι εχει κατι τρελες προσφερες σε κανα δυο χρωματισμους στο μοντελο.
    Οσο για το κρανος εγω εχω το fg-15 το trophy του Spies και οταν περασα colori και δοκιμασα το καινουριο επαθα πλακα!!Μου φανηκε χαωτικη η διαφορα μεταξυ τους!!
    Παρτο με κλειστα ματια...
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peter86 Προβολή μηνύματος
    το έχω περίπου 1,5 χρόνο.Πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του, και απίστευτα ελαφρύ (πιο ελαφρύ από xr1100.Στα σύν του΄το ότι παραδίδεται με όλα τα έξτρα (υποσιαγώνιο,επιρήνιο, pin - lock, kit καθαρισμου.Επίσης έχει και 5 χρόνια εγγύηση!!!κα πραγματικά στην colori ισχύει με τα χίλια!!!Για την τιμή που λες, νομίζω ότι είναι απο τα πιο αξιολογα κρανη.
    Ξέχασες τη 2η ζελατίνα (φιμέ).

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    δεν το βρίσκεις γιατί στην Αμερική λέγεται RPS-10.

οι πρώτες εντυπώσεις μου: πανάλαφρο (αν και DOT/Snell γιατί το πήρα από Αμερική), πολύ αεροδυναμικό, όμορφο, με καλή ποιότητα κατασκευής.

το εσωτερικό έχει ωραία και μαλακή αίσθηση και δεν δείχνει να παραμορφώνεται εύκολα. πιάνει σαν αγωνιστικό κράνος στο μέτωπο και χαμηλά στα μάγουλα και αφήνει κενό στα αυτιά (οπότε μπορείς να βάλεις ακουστικά ή γυαλιά πιο εύκολα). στις μεγάλες ταχύτητες δεν κουνιέται καθόλου και είναι πολύ ξεκούραστο. ακόμη και με naked μηχανή μπορείς να πας πιο γρήγορα με αυτό και για περισσότερη ώρα γιατί δεν κουράζεσαι. ο θόρυβος είναι αρκετός αλλά ανεκτός για μικρά ταξίδια.

από μειονεκτήματα μέχρι στιγμής το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν φαίνεται πολύ στιβαρό το double-d ring και τα λουριά, αν και δεν νομίζω να κόβονται εύκολα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Το RPHA 10 είναι αυτό που υποτίθεται φοράει ο Spies. Οπότε θα είναι αρκετά πιο σπορ από το 1100. Πιο πολύ σαν X-spirit
    Συμφωνώ και αυτό με προβληματίζει λίγο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    δεν το βρίσκεις γιατί στην Αμερική λέγεται RPS-10.

οι πρώτες εντυπώσεις μου: πανάλαφρο (αν και DOT/Snell γιατί το πήρα από Αμερική), πολύ αεροδυναμικό, όμορφο, με καλή ποιότητα κατασκευής.

το εσωτερικό έχει ωραία και μαλακή αίσθηση και δεν δείχνει να παραμορφώνεται εύκολα. πιάνει σαν αγωνιστικό κράνος στο μέτωπο και χαμηλά στα μάγουλα και αφήνει κενό στα αυτιά (οπότε μπορείς να βάλεις ακουστικά ή γυαλιά πιο εύκολα). στις μεγάλες ταχύτητες δεν κουνιέται καθόλου και είναι πολύ ξεκούραστο. ακόμη και με naked μηχανή μπορείς να πας πιο γρήγορα με αυτό και για περισσότερη ώρα γιατί δεν κουράζεσαι. ο θόρυβος είναι αρκετός αλλά ανεκτός για μικρά ταξίδια.

από μειονεκτήματα μέχρι στιγμής το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν φαίνεται πολύ στιβαρό το double-d ring και τα λουριά, αν και δεν νομίζω να κόβονται εύκολα.
    Είναι 200γρ πιο ελαφρύ από το XR1100. 1300 το ένα, 1500 το άλλο

Επίσης βρήκα πως έχει 3 αστέρια το HJC και 5 το Shoei.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF