Βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματα απο χρήστες που μόλις έχουν κάνει εγγραφή και ρωτάνε τι μηχανή να πάρουν που να ταιριάζει στο σωματότυπό τους και στο θεληματικό τους πηγούνι.
Και βαρέθηκα να βλέπω και τους άλλους να απαντάνε σε κάτι τέτοια.
Βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματα απο χρήστες που μόλις έχουν κάνει εγγραφή και ρωτάνε τι μηχανή να πάρουν που να ταιριάζει στο σωματότυπό τους και στο θεληματικό τους πηγούνι.
Και βαρέθηκα να βλέπω και τους άλλους να απαντάνε σε κάτι τέτοια.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
γ@μαει ο νεος!
Χωσεεεεεεεεεεε
![]()
όχι ότι με καίει και πολύ να απαντήσω, αλλά φίλε μου, επειδή προφανώς αναφέρεσαι εμμέσως σε εμένα, θα σου εξηγήσω ακριβώς με ποια λογική κάνω το θέμα:
όπως ξέρεις οι μηχανές είναι ένα μέσο που δε χρησιμοποιείται ευρέως (πολλώ δε μάλλον ως κύριο μεταφορικό μέσον)
όταν λοιπόν θες να πάρεις γνώμες, θα μιλήσεις με 2 φίλους (γιατί τουλάχιστον προσωπικά εμένα, μόνο 2 έχουν)
Επειδή δε πρόκειται όμως περί ιατρικού θέματος, μπορείς εύκολα να πάρεις κι άλλες 10 γνώμες, και ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνεις, είναι σε ένα σχετικό φόρουμ.
Γκέγκε ?
Εχεις ενα point. Kαι το πιο προφανες ερωτημα ειναι¨: Γιατι δεν ριχνουν μια ματια στο φορουμ να δουν τις αμετριτες ιδιες ερωτησεις
To θεμα ομως ειναι οτι ολοι θελουμε απαντησεις οσο πιο γρηγορα και οσο το δυνατον πιο σωστες. Σε ενα φορουμ που ειναι τοσο ενεργο και που σιγουρα υπαρχουν εμπειροι με διαθεση να βοηθησουν (και να κανουν και τη πλακα τους, παντα το χιουμορ ειναι δεκτο). Κ εγω οταν γραφτηκα το ιδιο ρωτουσα. Ε και; Πριν κανα μηνα παλι ρωτουσα...
Αλλα κ οταν εβλεπα καποιον να ρωταει κατι που ηξερα την απαντηση, χαρα μου να του απαντησω.
![]()
One with everything
Αν βαρεθήκατε τις ερωτήσεις,φανταστείτε πόσο βαρετές είναι οι ίδιες και οι ίδιες απαντήσεις κάθε φορά....σαν την "Ημέρα της Μαρμότας" ένα πράμα....
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Δεν σταματάτε να γράφετε τ' αυτονόητα γιατί βαριέμαι να τα σβήνω;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
η πιο σωστη λυση: ενα στικυ θρεντ με αναλυση για το ποιες θεωρουνται καταλληλες μηχανες ανα κατηγορια αναβατη!! αλλα ποιος καθεται να το γραψει!!!!!