Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Πετρελαιο η Φυσικο αεριο ?

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer

Πετρελαιο η Φυσικο αεριο ?

Μετα τις τελευταιες εξαγγελιες της κυβερνησης οτι το πετρελαιο θα το προμηθευεται ο διαχειριστης με το προσωπικο του ΑΦΜ προετοιμαζομαι για ενα βαρυ χειμωνα και εξεταζω εναλλακτικους τροπους θερμανσης διοτι ουτε ο διαχειριστης ουτε εγω ουτε και κανενας αλλος δεχεται να μπλεξει το ΑΦΜ του σε αυτην την ιστορια.

Θα ηθελα λοιπον να μου πει καποιος που εχει αεριο εαν τελικα συμφερει η οχι.

Θα ηθελα επισης να μου πειτε εαν υπαρχει καποιος που εχει δικο του καυστηρα στο μπαλκονι του με αεριο.
    Keep on rocking in a free world !!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    προσωπικα εγω δεν εχω αλλα πριν λιγες μερες μιλαγα με το ξαδερφο μου που εχουν βαλει απο περυση ....μου ειπε για 30% περυπου πιο κατω σε κοστος απο αυτα που πληρωνε σε πετρελαιο και με περισσοτερες ωρες λειτουργειας και λογω και του ζεστου νερου νομιζω οτι το κερδος ειναι μεγαλυτερο....ολα αυτα με εξωτερικη εγκατασταση ...εντελως ακινδυνο μου ειπε ....νταξ δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα εμπιστευομε τα λογια του....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    δεν πιστεύω οτι το φυσικό αέριο είναι η πραγματική λύση μακροπρόθεσμα.
    Τωρα είναι κατά 20% φτηνότερο απο το πετρέλαιο βέβαια συν τα κόστη αρχικής εγκατάστασης θα βγεί μια καλή πίτα στην αγορά..

Η λύση για μένα θα ήταν να γίνει ενας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός και να αρχίσουν να κατασκευάζονται σπίτια κτήρια με διαφορετικό τρόπο που να συγκρατοπύν την θερμότητα και να μην έχουν τόσες ανάγκες για κατανάλωση πρώτων υλών.

Το φυσικό αέριο το εχω δεί σε εγκαταστάσεις μια και ενας πολύ καλός φίλος κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά εδω και πολλά χρόνια .
    Ειδικά η παροχή του ζεστού νερού είναι απο τα προτερήματα αλλά και η άμεση χρονικά θέρμανση ενός χώρου μέσα σε ενα πεντάλεπτο συντελεί στην οικονομία.
    μιλάω για μονοκατοικία όπου είχα την ευκαιρία να επεξεργαστώ την εγκατάσταση...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Μην το ψαχνετε,το φυσικο αεριο συμφερει!

-Αμεση θερμανση, το μονο κακο ειναι οτι μολις κλεισεις το φυσ.αεριο, τα σωματα κρυωνουν αμεσως.
    -Αμεση χρηση ζεστου νερου,το νερο θερμαινεται ελαχιστα δευτερολεπτα μετα το ανοιγμα του ρουμπινετου(ξεχαστε/πεταξτε τους θερμοσιφωνες)
    -Κουζινες ηλεκτρικες τελος, το μαγειρεμα θα ειναι πιο οικονομικο, πιο γρηγορο(βραστε μακαρονια και θα καταλαβετε), και πιο νοστιμο(φατε πατατες φουρνου σε φωτια...)

Εγω με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω παντως, το χρησιμοποιουσα 6 χρονια στην Ιταλια

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Πετρελαιο η Φυσικο αεριο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Μετα τις τελευταιες εξαγγελιες της κυβερνησης οτι το πετρελαιο θα το προμηθευεται ο διαχειριστης με το προσωπικο του ΑΦΜ
    .............................
    διοτι ουτε ο διαχειριστης ουτε εγω ουτε και κανενας αλλος δεχεται να μπλεξει το ΑΦΜ του σε αυτην την ιστορια.

Αν δεν κανω τραγικο λαθος, νομιζω οτι ο διαχειριστης, απλως παει στην εφορια και παιρνει το ΑΦΜ της πολυκατοικιας!

Μονο στις μονοκατοικιες ισχυει το προσωπικο ΑΦΜ!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

.
    Kαι εγω σε λιγο τα ξηλωνω ολα και βαζω φυσικο αεριο, με 3.000 ευρω εχεις καθαρισει για ολα (λεβητας, τελη συνδεσης, σωληνωσεις).

Τα πλεονεκτηματα πολλα, μειονεκτημα κανενα......

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ούτε συζήτηση

το φυσικό αέριο είναι καλύτερο από κάθε άποψη

τώρα για το ΑΦΜ θεωρητικά είναι μάλλον απλή διαδικασία, μέχρι να μπλέξεις με τις εφορίες, πανικός θα γίνεται μέχρι να μάθουν όλοι (και οι υπάληλλοι) τι θα ισχύει άλλα θα σου λέει ο ένας και άλλα ο άλλος, ετοιμάζεται μπάχαλο

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer

Re: Re: Πετρελαιο η Φυσικο αεριο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αν δεν κανω τραγικο λαθος, νομιζω οτι ο διαχειριστης, απλως παει στην εφορια και παιρνει το ΑΦΜ της πολυκατοικιας!

Κανεις ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος

Επειδη η εφορια ειναι αδυνατον να βγαλει 1000000 ΑΦΜ σε δυο μηνες προχωρησανε την παραπανω λυση. Μετα τα τιμολογια θα τα βαζει ο Δ. στην προσωπικη του δηλωση , θα εισπρατει την επιστροφη του φορου και θα την αποδιδει στους υπολοιπους.

Περα απο τη διαδικασια που απο μονη της ειναι αποτρεπτικη , ο Δ. θα ειναι υπο ελεγχο ανα πασα στιγμη απο τα λαγωνικα του ΣΔΟΕ και εαν καποιος εξυπνος του "κλεψει" το ΑΦΜ και βγαζει τιμολογια θα τρεχει και για λαθρεμπορια.

Ρε πανε καλα ;
    Keep on rocking in a free world !!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Re: Re: Πετρελαιο η Φυσικο αεριο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Κανεις ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος
    Ρε πανε καλα ;

Χανω τευχη με το τρεξιμο ...

Ειναι μαμακες παντως, αν σκεφτηκαν κατι τετοιο ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance

Re: Re: Πετρελαιο η Φυσικο αεριο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ Ή ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ) ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ........ΤΣΑΜΠΑ ΤΡΕΞΙΜΟ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΦΜ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    το σκέφτηκαν????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα το σκέφτηκαν κιόλας
    για να κάνουν
    αυτή την πατάτα,μάματα!!!:hypnotize

συμφωνώ με τον after,πολύ πιο νόστιμο το φαγητό στο "γκάζι"
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Re: Re: Πετρελαιο η Φυσικο αεριο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    [B]ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ......
    ε άμα το πε ο μέγας ρεγκούζας τότε να ηρεμήσουμε ο άνθρωπος λέει σπουδαία και ξεκάθαρα πράγματα

όπως τις προάλες που, προκειμένου να εισπράξουν περισσότερα από τους φόρους ακίνητης περιουσίας έβγαινε και έλεγε δηλώστε τους ημιυπαίθριους χώρους (που προφανώς έχετε κλείσει) κανονικά να σας φορολογήσουμε και νόμιζαν οι περισσότεροι ότι άμα τους δηλώσεις τους νομιμοποιείς, και μετά ήρθε η πολεοδομία και είπε ότι πληρώσετε δεν πληρώσετε φόρο γι αυτούς εμείς αν σας πιάσουμε θα σας βάλουμε πρόστιμο

δηλαδή τι μας έλεγε, αυτοκαρφωθήτε κορόιδα, πληρώστε και φόρο και θα σας βάλουμε και πρόστιμο αργότερα

βρε ουστ

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance

Re: Re: Re: Re: Πετρελαιο η Φυσικο αεριο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ε άμα το πε ο μέγας ρεγκούζας τότε να ηρεμήσουμε ο άνθρωπος λέει σπουδαία και ξεκάθαρα πράγματα

όπως τις προάλες που, προκειμένου να εισπράξουν περισσότερα από τους φόρους ακίνητης περιουσίας έβγαινε και έλεγε δηλώστε τους ημιυπαίθριους χώρους (που προφανώς έχετε κλείσει) κανονικά να σας φορολογήσουμε και νόμιζαν οι περισσότεροι ότι άμα τους δηλώσεις τους νομιμοποιείς, και μετά ήρθε η πολεοδομία και είπε ότι πληρώσετε δεν πληρώσετε φόρο γι αυτούς εμείς αν σας πιάσουμε θα σας βάλουμε πρόστιμο

δηλαδή τι μας έλεγε, αυτοκαρφωθήτε κορόιδα, πληρώστε και φόρο και θα σας βάλουμε και πρόστιμο αργότερα

βρε ουστ

"ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ"

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ....

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...............ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Παρόμοια θέματα

1. Φωτιστικό Πετρέλαιο
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 13:55
  2. ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 09:52
  3. Απαντήσεις: 31