Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Το μοτο-γονιδιο υπαρχει!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths

Το μοτο-γονιδιο υπαρχει!!!

Διαβαζοντας το τελευταιο τευχος του περιοδικου Μοτο (512) ειδα αυτο που πιστευα οτι υπαρχει.. να επαλιθευεται και επιστημονικα!!
    http://www.motomag.gr/moto/index.php...ι&Itemid=137

Βρήκαν γενετική προδιάθεση μέσω ερωτηματολογίου; Γίνεται αυτό; Όταν το 96% μάλιστα απάντησε ότι μυήθηκε στην μοτοσυκλέτα από τρίτους; Άρα πως είναι σίγουροι ότι είναι nature > nurture;

Παρακαλώ να γίνει παράθεση βιβλιογραφίας.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Άντε με το καλό το moto να ανακαλύψει και το γονίδιο που σε κάνει κάγκουρα, με σαγιονάρα λαστιχένια πάνω στο μοτόρι και για προστασία κεφαλής ζελεδάκι...

ti gelate re ke o pateras mou ixe 6 xalasmenes vespes ke ego to idio ala oxi vespes ego mazevo saravala apo 2 kilindri ke pano o pateras mou ixe 5 fotografikes mixanes ke ego to idio ego to proxorisa to ekana epagkelma o pateras mou ixe mourla me ta stereofonika ke ego to idio me tin mousiki ke ego to idio tou patera mou tou aresane i ginekes ektos apo tin mana mou ke ego to idio
    itane ligo asximi i mana mou
    o kolitos tou patera mou ixe karafla ke ego to idio
    to idio?
    o pateras mou den ixe karafla ke ola ta saravala ta agoraze apo ton kolito tou opos ke tis fotografikes ke ta stereofonika

atimi skilaaaaaaaaa
    mana na sou petixi
    ke ego ime mpastardo ke tin mixani mou tin onomasa bastard tipota den ine tixeo stin zoi

ke ola ksekinisan apo ena gonidiako test...

apokliete na exi sxesi me gonidia to apoklio den iparxi periptosi
    asto dialo:a12:

ke min masate apo tin pio pano istoria ine ola psemata
    etsi ke alios emena me genise i 8ia mou giati i mana mou ixe mpougada...
    opote...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ρε μη τον πιστεύετε το μασκαρά τον άφρο...πάμπλουτος εκκεντρικός Κωλονακιώτης είναι και μας το παίζει δήθεν βασάνης και παιδί του λαού....και εδώ μέσα γράφει γιατί απλά ο σέρβερ είναι εγκατεστημένος στην ιδιόκτητη πολυκατοικία του....
    Τελευταία τροποποίηση από nassosxlvbros; 20/09/2012 στις 09:34.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Ρε μη τον πιστεύετε το μασκαρά τον άφρο...πάμπλουτος εκκεντρικός Κωλονακιώτης είναι και μας το παίζει δήθεν βασάνης και παιδί του λαού....και εδώ μέσα γράφει γιατί απλά ο σέρβερ είναι εγκατεστημένος στην ιδιόκτητη πολυκατοικία του....
    tin xartosakoula sto kefali ksexases re...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    tin xartosakoula sto kefali ksexases re...
    Σωστόοοοοος μην ξεχνάμε που σε άλλο θρεντ είχαν πει ότι είσαι ο δοσίλογος και ρουφιάνος των admin και mods....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    εγώ λέω ότι πρέπει να γεννήθηκα με 2 ρόδες από κάτω μου, δεν εξηγείται αλλιώς..

κανένας συγγενής και κανένας φίλος μου δεν είχε σχέση με τη μοτοσυκλέτα (και τα μηχανοκίνητα σπορ), ως επί το πλείστον ήταν πεισματικά αντίθετοι. άρα είμαι μέσα στο μηδαμινό.. 4%

δεν μου καθορίζει η μοτοσυκλέτα την προσωπικότητα ή τον τρόπο ζωής..
    απλή αρρώστια...
    αυτή τι να κάνει από μόνη της;
    συνέχεια σκέφτομαι ταχύτητες, γκάζια, στροφές, πίστες, δρόμους, τις μηχανές μου, παίρνω τζούρες από τη ζέστη της μηχανής (τι θεϊκή μυρωδιά, να έβγαινε και σε κολώνια γμτ) και δεν χορταίνω. ξενυχτάω στην τιμονιέρα γράφοντας χρόνους (με αυτοκίνητα φυσικά), σετάροντας αναρτήσεις, σχέσεις ταχυτήτων, λάστιχα, κλπ., κάνοντας practice και αγώνες με άλλους, ανυπομονώ να βρεθώ σε πίστα ή σε κάποιο στροφιλίκι (μπορεί να πάω χαλαρά, αλλά με το που θα δω ωραίες στροφές μπαίνω αυτόματα σε banzai mode), παρακολουθώ συνεχώς αγώνες F1 και moto (x), έχω κολλήσει με μοτοσυκλετιστικά videos στο ιντερτέν σε φάση που ανοίγω youtube και το 90% των videos που εμφανίζονται είναι σχετικά με μηχανές. πονάω κανονικά όταν παθαίνει βλάβη, την προσέχω σαν τα μάτια μου, το νιώθω όταν κάτι δεν πάει καλά σαν να είναι δικό μου εσωτερικό όργανο..

τι γονίδια και μαλακίες, είμαι άρρωστος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    εγώ λέω ότι πρέπει να γεννήθηκα με 2 ρόδες από κάτω μου, δεν εξηγείται αλλιώς..

δεν μου καθορίζει η μοτοσυκλέτα την προσωπικότητα ή τον τρόπο ζωής..
    απλή αρρώστια...
    αυτή τι να κάνει από μόνη της;
    συνέχεια σκέφτομαι ταχύτητες, γκάζια, στροφές, πίστες, δρόμους, τις μηχανές μου, παίρνω τζούρες από τη ζέστη της μηχανής (τι θεϊκή μυρωδιά, να έβγαινε και σε κολώνια γμτ) και δεν χορταίνω. ξενυχτάω στην τιμονιέρα γράφοντας χρόνους (με αυτοκίνητα φυσικά), σετάροντας αναρτήσεις, σχέσεις ταχυτήτων, λάστιχα, κλπ., κάνοντας practice και αγώνες με άλλους, ανυπομονώ να βρεθώ σε πίστα ή σε κάποιο στροφιλίκι (μπορεί να πάω χαλαρά, αλλά με το που θα δω ωραίες στροφές μπαίνω αυτόματα σε banzai mode), παρακολουθώ συνεχώς αγώνες F1 και moto (x), έχω κολλήσει με μοτοσυκλετιστικά videos στο ιντερτέν σε φάση που ανοίγω youtube και το 90% των videos που εμφανίζονται είναι σχετικά με μηχανές. πονάω κανονικά όταν παθαίνει βλάβη, την προσέχω σαν τα μάτια μου, το νιώθω όταν κάτι δεν πάει καλά σαν να είναι δικό μου εσωτερικό όργανο..

τι γονίδια και μαλακίες, είμαι άρρωστος.
    Με φωτογράφησες !!!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF