'Ηθελα να μάθω αν μπορώ να κάνω τέτοια μετατροπή στο μηχανάκι μου! Και αν ναι που μπορώ να βρω την εξάτμηση?
'Ηθελα να μάθω αν μπορώ να κάνω τέτοια μετατροπή στο μηχανάκι μου! Και αν ναι που μπορώ να βρω την εξάτμηση?
το θεμα δεν ειναι αν μπορεις να την κανεις...
το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ να την κανεις??
Εχω ακούσει ότι η ακράπα ειναι σαν την FMF στα τετράχρονα! Μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι να κάνω? Να σημειωθεί ότι το μηχανάκι είναι μαμά! Τι άλλη σχετικά φθηνή βελτίωση θα μπορουσα να κάνω?
Το μηχανάκι μόλις το πήρα... Γενικά ρωτάω... Τα καυστικά σχόλια δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τα γράφει το παλικαρι από πάνω...
Θα σου εξηγήσω εγώ τον λόγο. Το μόνο που θα καταφέρεις με την εξάτμιση είναι να σπας τα νεύρα των γύρω σου ακόμη περισσότερο απ'ότι τα σπας ήδη. Αν θες επιδόσεις, πάρε μοτοσυκλέτα. Αν θες θόρυβο, πάρε μοτοσυκλέτα. Αν δε μπορείς να πάρεις μοτοσυκλέτα, κράτα τα λεφτά σου και υπομονή μέχρι να μπορείς.
Life begins at 45°.
Δεν θέλω να σπάσω νεύρα... θέλω να κάνει ωραίο θόρυβο... έχει να μου προτείνει κανείς κάτι?
Πρώτον δεν νομίζω να υπάρχει ακραποβιτς για το μηχανάκι σου..
Δεύτερον.. έχεις κατα νου που περίπου παίζουν οι τιμές στις ακραποβιτς συγκεκριμένα ??
Τρίτον δεν θα κερδίσεις τίποτα..
Η εξάτμιση σε σκούτερ ακούγετε μ@λ@κι@ (εκτός του T Max που κανει σαν GS)
Αν θες ντε και καλά εξάτμιση στο σκούτερ σου δεν προς Gianelli η Malossi (που εξειδικεύονταν στα σκουτερ)
Εγω θα σου έλεγα να μη κάνεις τίποτα. Άλλα επιδη δεν θα ακούσεις κανέναν (όπως είχα κάνει και εγω με το παπί) βάλε μπίλιες, variator κτλ. και κανα πιο ελεύθερο φίλτρο και είσαι κομπλέ!!
οτι σου ειπε ο χορχοδειλος (ακα BLiTzER), παλικαρε...
ακυρο μηχανακι...
κριμα λεφτα...
αδικος κοπος γενικοτερα...
![]()
Και εγώ σκεφτόμουν να του βάλω πιο ελαφριές μπίλιες... δεν θέλω πολλά πολλά... κάποια βασικά μόνο!
1)Υπάρχει και παραυπάρχει εξάτμιση ακράποβιτς για το συγκεκριμένο σκούτερ.Ψάξε στους καταλόγους να την βρείς.Τι είναι μπουρδελόπαπο?
3)Θα κερδίσει σε επιτάχυνση και τελική λόγω πολύ πνιγμένου τελικού.
Συμφωνώ στις μπίλιες όχι στο βαριατόρ σε 125 κυβικά,από 200cc και πάνω βαριατόρ.
Nομίζω ότι κάποιοι εδω μέσα λένε μλκίες και χοντρές μάλιστα.....ο χορχόδειλος αν δεν κάνω λάθος κάνει πραπραπρά με το ΚΤΜ και σύ ακόμα χειρότερο ήχο με το XR και μάλιστα με πολλά λεφτά χαμένα πάνω του.
Είδες που υπάρχει και η άλλη πλευρά Σταυρή?
Πιτσιρικάς είναι χαλαρώστε λίγο μερικοί λές και δεν τα έχετε κάνει και σείς.![]()
Keep spamming!!!:a13:
εισαι ακυρος Γιαννιο...
οσο για το αν ειναι χαμενα τα λεφτα πανω στο XR, το εξακριβωνουμε με μια "βολτιτσα" στον Αγιο...εσυ με το 1000 και εγω με τα "χαμενα λεφτα"...
αυτο που του λεμε ειναι οτι δεν αξιζει σε ενα μικρο μηχανακι να ριξεις χρημα το οποιο θα βρεθει κατι με περισσοτερα cc να το περασει απο πανω...
ειχα και το Xr250 πριν το 650 και ηθελα να το βελτιωσω αλλα τοτε (οπως και τωρα) καποιοι απο εδω μεσα μου ειπαν οτι δεν αξιζε γιατι ειναι μικρο κλπ κλπ...και ειχαν δικιο...
ειναι σαν να σου λεει καποιος να βελτιωσει το ss600 του...
δεν εχει νοημα γιατι παντα θα υπαρχει το 1000 που θα τον παταει. μπορει να πηγαινει ιδια με ενα 750 αλλα το 1000 ΠΑΝΤΑ θα τον παταει...
αρα τι κανουμε? παιρνουμε ενα 1000...
αν φτασεις στο ανωτερο επιπεδο που φτανει το μηχανακι και θες να το βελτιωσεις γουστο σου, καπελο σου και μαγκια σου...
ο Τακης πχ που εχει βελτιωσει το busa δεν του εχει πει κανεις τιποτα...
αν παρεις ενα 650 μονοκυλινδρο και το βελτιωσεις, δεν θα σου πει κανεις τιποτα (μεχρι τωρα τουλαχιστον) γιατι δεν εχει αλλο πιο πανω...'
τελος και εγω και ο χροχοδειλος κανουμε πραπραπρα, αλλα τα μηχανακια πανε...
να βαλει ο πιτσιρικος acrapovic στο 125αρακι του για να παρει 0,5 ιππο και 2χλμ τελικης, δεν νομιζω οτι ειναι καλο deal...(ισως για τον πωλητη της εξατμισης να ειναι το κα(υ)λυτερο, αλλα για τον πιτσιρικο οχι)
πιο απλα δεν μπορουσα να τα γραψω..
φιλια στα μουτρα..
![]()