Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: ψάχνω μεταχειρισμένο

West Side Gangs

ψάχνω μεταχειρισμένο

Καλησπέρες φίλοι μου αναβάτες..
    λέγομαι γιώργος και ειμαι 21.. (χαίρω πολύ)

'Εχω στην κατοχή μου ενα υγειέστατο σκούτερ της γιαμάχα, το X-max 250..
    Με το οποίο έχω μείνει πλήρως ευχαριστημένος.. Με έχει πάει παντού με ασφάλεια και χωρίς να ζητήσει τίποτα και είναι ειλικρινά είναι το πιο τίμιο δίκυκλο που είχα ποτέ στην κατοχή μου..
    Εδώ και 6 μήνες έχω μετακομίσει (λόγω εργασίας) στο εξοχικό μου το οποίο τώρα πια παίζει το ρόλο μόνιμης κατοικίας..
    Έτσι λοιπόν ''άφησα'' τον δυομισάρη φιλαράκο μου πίσω στην πόλη και όλο αυτόν τον καιρό μετακινούμαι με αυτοκίνητο..
    Ο λόγος που δεν πήρα μαζι το σκούτερ ειναι γιατι δεν με συγκινεί η ιδέα να πηγαινοέρχομαι Αθήνα-Ωρωπό (60 λεπτά δρόμος)
    με το συγκεκριμένο δίκυκλο (το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν)
    Στο κυρίως θέμα μας λοιπόν.. Είμαι ένας βαρύς και ψηλός τυπάς (1.87ύψος-100+κιλά) που ψάχνει μοτοσυκλέτα πολλών χρήσεων καθώς θα χρησιμοποιείται και για τις καθημερινές μου μετακινήσεις-βόλτες αλλά και για μίνι-ταξιδάκια Αθήνα-Ωρωπό και ίσως Αθήνα-Κόρινθο ή Λουτράκι..
    Το budget μου είναι στα 1500ευρωπουλάκια cash +το scooter που μετά απο γρήγορο ψάξιμο υπολογίζω να το δώσω τουλάχιστον 2 χιλιαρικάκια. (xmax250 μοντ 08 με μόνο 9000χιλ) Άρα συνολο έχω 3500 με 4000 ευρώ διαθέσιμα για αντικαταστάτη του καλόκαρδου αλλα διστυχώς βαρετού πια για μένα σκούτερ..
    Έτσι λοιπόν βρίσκομαι στο φόρουμ για να ζητήσω τα φώτα των έμπειρων γιατι είμαι τρελά αναποφάσιστος (προφανώς) για το ποιό μοντέλο να επιλέξω.. Έχω αρκετή πείρα στην μοτοσυκλέτα για την ηλικία μου.. Δέν το παίζω έμπειρος χεράς, αλίμονο.. Αλλά δεν ήταν λίγες οι ''κούκλες'' του πατέρα μου με τις οποίες έχω γυρίσει όλο το λεκανοπέδιο (moto guzzi breva 750- kawa versys- cbf250- 883 sportster και πολλές αλλες δανεικές απο φίλους που θα ξημερώσω ώς που να τις θυμηθώ και να τις γράψω)..
    Τα μοντέλα που έχω στις τοπ επιλογές μου είναι μεταξύ τους διαφορετικά αλλά το καθένα έχει τα καλά του.. Τα αναφέρω σε φθίνουσα σειρά ενδιαφέροντος.. TDM 900, FAZER 600 (κατα προτιμηση S2), KTM SUPERDUKE, TRIUMPH 675 DAYTONA ή SPEED TRIPLE και ίσως κατι πολύ πιο σεμνό όπως varadero 1000..
    Όπως καταλαβαίνετε έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στον πολύπλευρο χαρακτήρα του τι-ντι-εμ λόγω άνεσης ταξιδίου, άριστη συμπεριφορά στα χαμηλά για την πόλη και παράλληλα ενός πανέμορφου συνόλου (για τα δικά μου γουστα βέβαια) αλλά παράλληλα δέν με αφήνουν ασυγκήνητο οι επιδόσεις του σούπερ-Δούκα και των τρικύλινδρων βρετανών χούλιγκαν, όπως και τα επιθετικά-πανέμορφα λούκ τους..
    Έτσι λοιπόν ζητώ τις γνώμες σας.. Τα φώτα σας.. Τις συμβουλές σας και γιατι όχι τις ενστάσεις σας.. σε σχέση με την καταστασή μου και το δίλλημα μου..

τι να επιλέξω λοιπόν σεβαστοί μου συνφορουμίτες??

λυπάμαι για τυχών ορθογραφικά λάθη.. και ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Γιώργης

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Δες το Vstorm.

West Side Gangs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δες το Vstorm.
    Έχω οδηγήσει το βιστρόμ φίλε μου mike και μπορώ να πω πως δεν είναι άσχημο αλλά θα προτιμούσα κατι πιο δυνατό και γιαυτό η πρώτη δικύλινδρη επιλογή μου ειναι το tdm..
    Χωρίς να θέλω να θίξω τους φιλους του συγκεκριμένου σουζούκι δεν μου πολυαρέσει και εμφανισιακά..
    Ευχαριστώ για την πρόταση αδερφέ, ήταν πραγματικά σωστή αν σκευτείς πως το βιστρομ αποδεικνείεται τόσο καλή επιλογή για την περιπτωσή μου που εχω προσπαθήσει να με κανω να το ερωτευτώ.. αλλά... τζίφος..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FKpros Προβολή μηνύματος
    Έχω οδηγήσει το βιστρόμ φίλε μου mike και μπορώ να πω πως δεν είναι άσχημο αλλά θα προτιμούσα κατι πιο δυνατό και γιαυτό η πρώτη δικύλινδρη επιλογή μου ειναι το tdm..
    Χωρίς να θέλω να θίξω τους φιλους του συγκεκριμένου σουζούκι δεν μου πολυαρέσει και εμφανισιακά..
    Ευχαριστώ για την πρόταση αδερφέ, ήταν πραγματικά σωστή αν σκευτείς πως το βιστρομ αποδεικνείεται τόσο καλή επιλογή για την περιπτωσή μου που εχω προσπαθήσει να με κανω να το ερωτευτώ.. αλλά... τζίφος..

Απλά είναι πιο άνετο και οικονομικό από TDM.

West Side Gangs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Απλά είναι πιο άνετο και οικονομικό από TDM.
    το γνωρίζω αυτό αλλά δεν θέλω να πάρω κατι σήμερα αδειάζοντας τον κουμπαρά και αύριο να θέλω κάτι άλλο λίγο διαφορετικό...

Τον υπερδουκα απλα τον ξεχνας λογω αυτονομιας και οικονομιας .Πολυ απολυτο μηχανακι και στα λεφτα που θες δεν θα βρεις κατι καλο ...νομιζω. Το ιδιο και τα 675.Ενα καλο παει. γυρω στο ταληρο.

...Η κατι σε β στρωμ η αλλαζεις δεδομενα στην αηορα σου και πας για τα αλλα.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    γιατί όχι CBR;

Μιας και σου αρεσουν τα γυμνα ευρωπαικα δες και τα τουονο 1ης γενιας.

West Side Gangs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    Τον υπερδουκα απλα τον ξεχνας λογω αυτονομιας και οικονομιας .Πολυ απολυτο μηχανακι και στα λεφτα που θες δεν θα βρεις κατι καλο ...νομιζω. Το ιδιο και τα 675.Ενα καλο παει. γυρω στο ταληρο.

...Η κατι σε β στρωμ η αλλαζεις δεδομενα στην αηορα σου και πας για τα αλλα.
    συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου για το δούκα και τα 675 αδερφέ... απλά ξέχασα να αναφέρω πως αν βρώ κατι σε μάντρα ίσως καταφέρω να βάλω καποιο γραμματιακι αν αξιζει το εργαλείο.. και ίσως αγγιξω το τάλαρο και ισως και τα 6000 σκάρτα..

για το τιντιεμ ποια ειναι η γνωμη σας με βάση τα δεδομένα μου?

έχω βρει αρκετά tdm που τα σηκώνει το budget μου και πολλα απ'αυτα φένονται μια χαρα παιρνοντας υπόψιν τα χλμ τους και την χρονολογια τους...

West Side Gangs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    γιατί όχι CBR;
    τα ss φίλε μου κώστα τα λατρεύω και μαλιστα κοιτώ πολλά στις αγγελίες τον τελευταιο καιρο.. αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα κανουν για μενα.. η μαλλον κατα ποσο θα κανω εγω για αυτα αφου ειμαι 187 και πανω απο 100 κιλακια...

West Side Gangs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    Μιας και σου αρεσουν τα γυμνα ευρωπαικα δες και τα τουονο 1ης γενιας.
    φένεται πάααρα πολυ καλο φιλε μου..
    έχεις μήπως να μου δώσεις info απο προσωπική εμπειρία σου στο συγκεκριμένο μοντέλο?
    ποσο τα πουλάνε τώρα πια αυτα τα κουκλιά?

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FKpros Προβολή μηνύματος
    τα ss φίλε μου κώστα τα λατρεύω και μαλιστα κοιτώ πολλά στις αγγελίες τον τελευταιο καιρο.. αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα κανουν για μενα.. η μαλλον κατα ποσο θα κανω εγω για αυτα αφου ειμαι 187 και πανω απο 100 κιλακια...
    δεν θα έχεις πρόβλημα, έχουν ολόκληρο στάβλο με αγριάλογα να σε σπρώχνει

άλλωστε υπάρχει και το F

και υπάρχουν και τα CBF αν θες κάτι πιο ήρεμο και βολικό ή τα hornet

West Side Gangs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    δεν θα έχεις πρόβλημα, έχουν ολόκληρο στάβλο με αγριάλογα να σε σπρώχνει

άλλωστε υπάρχει και το F

και υπάρχουν και τα CBF αν θες κάτι πιο ήρεμο και βολικό ή τα hornet
    οφείλω να ομολόγήσω φίλε κώστα πως εισαι καλη ''πρίζα''

βλέπω τα 636 και κανουνε πουλάκια τα ματάκια μου...
    βλέπω να σκοτώνουνε με 1.5 χιλιαρικο κατι cbrf-ακια και ψήνομαι...
    αλλα δεν ξερω.... πιστέυω κατι γυμνο θα μου ταιριαζε πιο πολυ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    το suzuki sv? εχει ενα 1000 στα 2,5Κ στο καρ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Το gsr το 600 δεν σου αρεσει;;
    Και εγω ειχα τα ιδια διλημματα με εσενα και καταληξα στο gsr 600 που ειναι απο τα καλητερα μεσαια γυμνα και πλεον σε πολυ καλα λεφτα. *δεν το εχω παρει ακομα!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF