Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Ωχ! Γ@μ@ τα S.M.A.R.T. που δε δουλεύουν...

Ωχ! Γ@μ@ τα S.M.A.R.T. που δε δουλεύουν...

...στους εξωτερικούς σκληρούς στα MAC *&^#^%$#*^&(&$*^%$ και δε πήρα χαμπάρι έγκαιρα.

Μάλλον τη πατήσαμε και ο 1 τέρρα σιγκέιτ πνέει τα λοίσθια.
    Μπακ απ υπάρχει στα πραγματικά χρήσιμα, αλλά λόγω χώρου δεν γινόταν
    στα γκουχγκουχαγορασμέναγκουχγκουχ ψυχαγωγικής φύσεως αρχεία.
    Ταινίες, σειρές και μουσική are at stake.
    Το disc utility δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και στο repair και το verify disc σταματάνε με σφάλμα.

Το σύστημα βλέπει το σκληρό (usb σύνδεση) και βλέπει τους φακέλους σε 1ο επίπεδο, βλέπει σωστή χωρητικότητα, βλέπει σωστό ελεύθερο χώρο
    αλλά δεν βλέπει τίποτα μόλις ανοίξω οποιονδήποτε φάκελο.

Δυστυχώς ξαφνικά αποσυνδέεται κιόλας, αλλά μετά από λίγο αν τον ξανασυνδέσω τον ξαναβλέπει.

Πάντως κλικ κλικ και άλλους περίεργους ήχους δεν έκανε ποτέ ο πστς και τον είχα για ΟΚ.

Καμμιά συμβουλή για να τραβήξω δεδομένα, ή τίποτα άλλο που δεν σκέφτηκα;

Αν πεθαινει προσπαθησε να βρεις καποιο προγραμμα που κανει "HDD Data Recovery" ( google/γκουχου φορουμς ). Και ποτε ξανα Seagate..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από eBoLaGR Προβολή μηνύματος
    Αν πεθαινει προσπαθησε να βρεις καποιο προγραμμα που κανει "HDD Data Recovery" ( google/γκουχου φορουμς ). Και ποτε ξανα Seagate..
    Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους το "ποτέ ξανά seagate" δεν υπάρχει. Όλοι "χτυπάνε" με τους ίδιους ρυθμούς και όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα και νεότερη στην αγορά τόσο χειρότερα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    ...στους εξωτερικούς σκληρούς στα MAC *&^#^%$#*^&(&$*^%$ και δε πήρα χαμπάρι έγκαιρα.

Μάλλον τη πατήσαμε και ο 1 τέρρα σιγκέιτ πνέει τα λοίσθια.
    Μπακ απ υπάρχει στα πραγματικά χρήσιμα, αλλά λόγω χώρου δεν γινόταν
    στα γκουχγκουχαγορασμέναγκουχγκουχ ψυχαγωγικής φύσεως αρχεία.
    Ταινίες, σειρές και μουσική are at stake.
    Το disc utility δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και στο repair και το verify disc σταματάνε με σφάλμα.

Το σύστημα βλέπει το σκληρό (usb σύνδεση) και βλέπει τους φακέλους σε 1ο επίπεδο, βλέπει σωστή χωρητικότητα, βλέπει σωστό ελεύθερο χώρο
    αλλά δεν βλέπει τίποτα μόλις ανοίξω οποιονδήποτε φάκελο.

Δυστυχώς ξαφνικά αποσυνδέεται κιόλας, αλλά μετά από λίγο αν τον ξανασυνδέσω τον ξαναβλέπει.

Πάντως κλικ κλικ και άλλους περίεργους ήχους δεν έκανε ποτέ ο πστς και τον είχα για ΟΚ.

Καμμιά συμβουλή για να τραβήξω δεδομένα, ή τίποτα άλλο που δεν σκέφτηκα;

Έχεις π.μ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους το "ποτέ ξανά seagate" δεν υπάρχει. Όλοι "χτυπάνε" με τους ίδιους ρυθμούς και όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα και νεότερη στην αγορά τόσο χειρότερα.
    tha pw mono makria apo wd,
    ola ta alla einai gia na exoume na leme

Ρε παιδιά αυτό λέω, ο καθένας μας έχει από μια άσχημη εμπειρία με σκληρό, αυτό δεν βγάζει ασφαλές συμπέρασμα έστω και από στατιστικής απόψεως. Εγώ βλέπω την ημέρα 5-10 χτυπημένους όλων των εταιριών και σας λέω ότι όλοι χτυπάνε με τους ίδιους ρυθμούς, αφού άλλωστε δεν έχουν δικά τους εργοστάσια αλλά κατασκευάζονται σε 2 κοινά. Η ζήτηση είναι πολλαπλάσια της παραγωγής, οι τιμές χώμα σε σχέση με το παρελθόν 5-7 χρόνια πίσω, οπότε ποιοτικός έλεγχος σχεδόν ανύπαρκτος και πάρε κόσμε.

Επίσης έχει παρατηρηθεί μεγάλα ονόματα στην πληροφορική στην Ελλάδα να πουλούν ανακατασκευασμένους δίσκους με ότι συνεπάγεται αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά αυτό λέω, ο καθένας μας έχει από μια άσχημη εμπειρία με σκληρό, αυτό δεν βγάζει ασφαλές συμπέρασμα έστω και από στατιστικής απόψεως. Εγώ βλέπω την ημέρα 5-10 χτυπημένους όλων των εταιριών και σας λέω ότι όλοι χτυπάνε με τους ίδιους ρυθμούς, αφού άλλωστε δεν έχουν δικά τους εργοστάσια αλλά κατασκευάζονται σε 2 κοινά. Η ζήτηση είναι πολλαπλάσια της παραγωγής, οι τιμές χώμα σε σχέση με το παρελθόν 5-7 χρόνια πίσω, οπότε ποιοτικός έλεγχος σχεδόν ανύπαρκτος και πάρε κόσμε.

Επίσης έχει παρατηρηθεί μεγάλα ονόματα στην πληροφορική στην Ελλάδα να πουλούν ανακατασκευασμένους δίσκους με ότι συνεπάγεται αυτό.

makrua apo wd.....

Μου έχουν σκάσει κάθε λογής ντράιβς, έμαθα να μπακαπάρω με τον άσχημο τρόπο. Το αποκορύφωμα ήταν
    ένας WD τα παλιά τα χρόνια που είχε όλη τη μουσική του ο αδερφός μου (τις συνθέσεις του εννοώ) και απλά
    πήρε φωτιά. Από τότε ΜΠΑΚΑΠ!!!!!

Οι SG με έχουν αφήσει πολύ ευχαριστημένο και ο συγκεκριμένος έχει μεγάαααλη ζωή (πρέπει να τον έχω τουλάχιστον μια 5ετία).
    Απλά δε με προειδοποίησε ο άτιμος, ούτε τσικ δεν έκανε.

Μου έχουν σκάσει κάθε λογής ντράιβς, έμαθα να μπακαπάρω με τον άσχημο τρόπο. Το αποκορύφωμα ήταν
    ένας WD τα παλιά τα χρόνια που είχε όλη τη μουσική του ο αδερφός μου (τις συνθέσεις του εννοώ) και απλά
    πήρε φωτιά. Από τότε ΜΠΑΚΑΠ!!!!!

Οι SG με έχουν αφήσει πολύ ευχαριστημένο και ο συγκεκριμένος έχει μεγάαααλη ζωή (πρέπει να τον έχω τουλάχιστον μια 5ετία).
    vale ton se allo pc san deutero disko , kai dokimase to
    borei kai na.....

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Πάντως για τα πιο "critical" data του καθενός πολύ καλή ιδέα είναι και υπηρεσίες τύπου Dropbox, Google drive κλπ.
    Με 45 Ευρώ το χρόνο τσιμπάς 100GB στο Google Drive (δεν ξέρω για εσάς, εμένα είναι υπεραρκετά) και έχεις real time backup, access από παντού κλπ κλπ
    "Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"

Κ.

Μιλάμε για εξωτερικό 3.5 έτσι;

Δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό, μπας και είσαι τυχερός. Μου έχει τύχει δίσκος εξωτερικός WD και κάθε 2-3' αποσυνδεόταν. Βρε τι φταίει, βρε τι φταίει, δοκιμάζω σε άλλο τροφοδοτικό (από άλλο εξωτερικό δίσκο, όλα 12V βγάζουν, κυλινδρικό βύσμα, + μέσα, - έξω, τα λένε και στο κουτάκι τους εξάλου) και μια χαρά ο δίσκος...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Με την ευκαιρια που ανοιξε αυτο το θρεντ και εμενα ο εξωτερικος οταν προσπαθω να μπω σε μερικους φακελους (κυριως μουσικης/βιντεο/φωτογραφιων) δεν μπαινει και μου βγαζει ενα σφαλμα που λεει αν θυμαμαι καλα οτι ειναι γεματος ο δισκος και κατι τετοια. Ο δισκος ομως ουτε γεματος ειναι και στον φακελο αν παω στις ιδιοτητες λεει πως ειναι αδειος. Καμια ιδεα;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από perastikos Προβολή μηνύματος
    Πάντως για τα πιο "critical" data του καθενός πολύ καλή ιδέα είναι και υπηρεσίες τύπου Dropbox, Google drive κλπ.
    Με 45 Ευρώ το χρόνο τσιμπάς 100GB στο Google Drive (δεν ξέρω για εσάς, εμένα είναι υπεραρκετά) και έχεις real time backup, access από παντού κλπ κλπ
    Συμφωνώ απόλυτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Μιλάμε για εξωτερικό 3.5 έτσι;

Δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό, μπας και είσαι τυχερός. Μου έχει τύχει δίσκος εξωτερικός WD και κάθε 2-3' αποσυνδεόταν. Βρε τι φταίει, βρε τι φταίει, δοκιμάζω σε άλλο τροφοδοτικό (από άλλο εξωτερικό δίσκο, όλα 12V βγάζουν, κυλινδρικό βύσμα, + μέσα, - έξω, τα λένε και στο κουτάκι τους εξάλου) και μια χαρά ο δίσκος...
    Θα δοκιμάσω

Nope δεν ήταν αυτό *&^%*$^%(^(%.
    Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 16/09/2012 στις 14:23.

Θα δοκιμάσω

Nope δεν ήταν αυτό *&^%*$^%(^(%.
    tha to ksanapw.....
    vgale ton disko apo to "kouti" tou kai valton se ena pc san deutero skliro....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF