Πως μπορώ να προστατεύσω τη μηχανή μου και να μη μου κλέβουν τη βενζίνη, όταν δεν έχω κάπου χώρο να την κρύψω?
Ας μου δώσει κάποιος μια λύση!![]()
Πως μπορώ να προστατεύσω τη μηχανή μου και να μη μου κλέβουν τη βενζίνη, όταν δεν έχω κάπου χώρο να την κρύψω?
Ας μου δώσει κάποιος μια λύση!![]()
Βάζε οσο χρειάζεσαι...χωρίς πλάκα. κάποια στιγμή θα το καταλάβουν...
Σου βγάζουν το σωληνάκι από το ρουμπινέτο ή ξεβιδώνουν την τάπα (αν είναι από αυτές που δεν κλειδώνουν);
Αν είναι το πρώτο μπορείς να παρκάρεις τη μηχανή με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι δυσπρόσιτη η πρόσβαση στο ρουμπινέτο. Να κολήσεις την μηχανή δηλαδή σε τοίχο με τη μεριά του ρουμπινέτου.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Με 2 ευρώ το λίτρο το κάθε ντεπόζιτο είναι ένα μικρό θησαυροφυλάκιο.
Το πράγμα έχει ξεφύγει περισσότερο απ' όσο φαντάζεστε. Στην προηγούμενη επίσκεψή στα Άγραφα οι ντόπιοι μας είπαν ότι ανέβηκε σπείρα με φορτηγάκι και άδειασαν το πετρέλαιο από όλα χωματουργικά μηχανήματα. Σημειώστε ότι είναι και δυσπρόσιτη περιοχή και τα μηχανήματα είναι εκεί όλο το χρόνο και υπάρχει μόνο ένας δρόμος διαφυγής.
Τελικά μόνο στην κρεβατοκάμαρα αγκαλιά μας είναι ασφαλή τα μηχανάκια μας.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Nα με συμπαθάς ρε κοπελιά αλλά από πιό μηχανάκι
σου 'κλεψαν βενζίνη;;;;;;;![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δυστυχώς δεν υπάρχει...Το ίδιο παθαίνει κατ' επανάληψη και ένας φίλος.
Αφήνει έξω το xr του (ρημάδι κατά τ' άλλα) και κάθε τόσο το βρίσκει χωρίς βενζίνη με το σωληνάκι να κρέμεται...
Το μόνο που μπορεί να κάνει και κάνει είναι να βάζει λίγη βενζίνη ώστε να μην αξίζει τον κόπο.
Και όσο μπορεί παραφυλάει μπας και τους πετύχει τους φούστηδες αλλά μέχρι στιγμής δεν...
Παίδες έχω έναν φίλο σε οδική βοήθεια και μου έχει πει οτι κλεύουν και απο τα αυτοκίνητα και σου τρυπάνε το τεπόζιτο.
Απο δίαφωρα περιστατικά πυ είπαμε καταλήξαμε οτι η δουλειά γίνετε 90% στο βενζινάδικο. Δηλ. σε σταμπάρουν αν έχεις βάλη αρκετή ποσότητα που να αξίζει τον κόπο. Αν σου έχουν κλέψει αρκετές φωρές βενζίνη αφου το γέμισες σκέψου τοτε το ενδεχόμενο.
Γεμισε το με βενζινη, προσθεσε μπολικη ζαχαρη, και ασ τους να στο αδειασουν![]()
... μπορεις να βαλεις και λιγο δυοσμο για να κλανει μεντες που μυριζουν μοχιτο