Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Daytona Sprinter 51mm (HELP)

Νέο μέλος

Daytona Sprinter 51mm (HELP)

Καλησπέρα έχω ένα Daytona Sprinter 50,47mm(72 κυβικά) και θέλω να το κάνω 51-ή 52mm...
    Θα του αλλάξω κυλινδροπίστονα,κεφαλή από astrea και ένα καρμπυρατέρ 20-22...
    Από κει και πέρα έχετε κάτι να μου προτείνετε να κάνω ή να μην κάνω για να μου αποδώσει καλήτερα τα mm του?
    (Χωρίς να ανοιχτεί το μοτέρ)
    Εαν το κάνω 52 η μπιέλα θα είναι σίγουρη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Ωχ..
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Μανιβελάτο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MavrosPan Προβολή μηνύματος
    Ωχ..
    Μη χειρότερα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από padelis69 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα έχω ένα Daytona Sprinter 50,47mm(72 κυβικά) και θέλω να το κάνω 51-ή 52mm...
    Από κει και πέρα έχετε κάτι να μου προτείνετε να κάνω ή να μην κάνω για να μου αποδώσει καλήτερα τα mm του?
    Πως, αεροπλάνο θα γίνει.. Κράτα τα χρήματα σου να τα κάνεις βενζίνη ή να πας καμιά βόλτα και μετά από χρόνια θα με θυμηθείς..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από padelis69 Προβολή μηνύματος

Για μενα δεν αξιζει να ριξεις λεφτα για το λογο οτι δε θα εχεις καλο γκαζι ουτε ετσι.Δωστο και παρε κατι αλλο ή αν θες οπωσηποτε να εχεις πενηνταρι παλι δωστο και παρε ενα Runner.Μπορει να ειναι αυτοματο αλλα σε αυτα τα κυβικα ειναι τα μονα που αξιζουν και πανε,λογω καλων ανταλλακτικων που υπαρχουν.

Παλαιό μέλος
    Βαλ'του 51 χιλιοστα ,οχι ομως κυλινδρο απο αστρεα γιατι θα σου πέσει μακρύς για το στροφαλάκι σου. Βαλ΄του και κανένα εκκεντροφοράκι (οχι με τιποτα αμυγδαλα μπαμπούλες, λιγο πιο αγριο απο τον μαμα αστρεα) ρίξε και κανένα θυριδοματάκι ή τουλάχιστον γυάλισε εισαγωγή εξαγωγή με γυαλόχαρτο και θα πάθεις πλάκα απο το στροφάρισμα που θα κάνει!!
    Μην τους ακούς, πείραξε το τωρα που είσαι πιτσιρικάς, καθε πράμα στον καιρό του.
    Και εγώ κυκλοφορούσα με μοτοσπορτ με τη μεγάλη μπούκα και τωρα αν περάσει κανένα παπάκι και κάνει θόρυβο λεω ούστ κωλόπαιδο!!!

Παρόμοια θέματα

1. daytona sprinter 125
    από notakos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2019, 11:53
  2. Κοστούμι Daytona Sprinter HELP :(
    από padelis69 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2012, 17:33
  3. Piaggio Liberty VS Kymco Nexxon VS Daytona Sprinter
    από kalisperis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2007, 19:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF