Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: ΚΛΟΠΗ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΜΕ IMMOBILIZER

ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙ

ΚΛΟΠΗ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΜΕ IMMOBILIZER

την περασμενη Πεμπτη μου εκλεψαν την τσαντα μαζι με τα σχετικα εγγραφα , ταυτοτητα, διπλωμα, πιστωτικες καρτες, κλειδια σπιτιου, κλειδια μηχανης, ευτυχως μου ειπαν απο την honda οτι επαναπρογραμματιζουν το immobolizer ετσι ωστε ακομη και αν ανοιξουν το διακοπτη δεν μπορουν βαλουν μπρος, μη χειροτερα παιδια εχουν αγριεψει τα πραγματα, κλειστο παρκιγκ, με δυο κλειδαρειες, συναγερμο στο παρκιγκ,με δυο σειρεινες , με την μια απομακρυσμενη απο την αλλη ωστε να μην εχει προσβαση ο υποψηφιος και παλι φοβαμαι, δεν υπαρχει προστασια πλεον απο πουθενα. Μου εσπασαν το παραθυρο του αυτοκινητου σε προαυλιο χωρο σε βιομηχανικη περιοχη με εμφανεις καμερες παρακολουθησης στο χωρο σταθμευσης, τον συναγερμο του αυτοκινητου να χτυπαει και με δυσκολη οδο διαφυγης, δεν λογαριαζουν τιποτε πλεον.
    stay hungry stay foolish!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Δυστηχώς πλέον πολλές κλοπές γίνονται για βιοποριστικούς λόγους. Η πείνα είναι πολύ κακός σύμβουλος και δεν λογαριάζει κάμερες και συναγερμούς.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από valero Προβολή μηνύματος
    την περασμενη Πεμπτη μου εκλεψαν την τσαντα μαζι με τα σχετικα εγγραφα , ταυτοτητα, διπλωμα, πιστωτικες καρτες, κλειδια σπιτιου, κλειδια μηχανης, ευτυχως μου ειπαν απο την honda οτι επαναπρογραμματιζουν το immobolizer ετσι ωστε ακομη και αν ανοιξουν το διακοπτη δεν μπορουν βαλουν μπρος, μη χειροτερα παιδια εχουν αγριεψει τα πραγματα, κλειστο παρκιγκ, με δυο κλειδαρειες, συναγερμο στο παρκιγκ,με δυο σειρεινες , με την μια απομακρυσμενη απο την αλλη ωστε να μην εχει προσβαση ο υποψηφιος και παλι φοβαμαι, δεν υπαρχει προστασια πλεον απο πουθενα. Μου εσπασαν το παραθυρο του αυτοκινητου σε προαυλιο χωρο σε βιομηχανικη περιοχη με εμφανεις καμερες παρακολουθησης στο χωρο σταθμευσης, τον συναγερμο του αυτοκινητου να χτυπαει και με δυσκολη οδο διαφυγης, δεν λογαριαζουν τιποτε πλεον.
    αν ειχες την τσαντα στα καθισματα και μπορουσαν να την δουν....ειναι σαν να ειχες αφησει 200 ευρω μετρητα,κανα δυο κινητα και κανα ipad στο ιδιο σημειο και να τους λες.....ελατε παρτε τα! στις εποχες που διανυουμαι πρεπει να ειμαστε υποψιασμενοι....δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα....

αν παλι την ειχες στο πορτ μπαγκαζ....τι να πω....απλα ατυχος...
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παλαιό μέλος
    Με την κωδικοποίηση που θα σου κάνουν δεν θα έχεις πρόβλημα με τα κλειδιά ( η κλειδαριά για τους κλέφτες ειναι διακοσμητική! Απο όσο έχω καταλάβει, τα μηχανάκια πιο πολυ τα σηκώνουν παρα τα βάζουν μπροστα).

Με τον φόβο σου πρέπει να μάθεις να μην είσαι υπερβολικός. Τι σχέση έχει το πάρκινγκ σου με τον χώρο στάθμευσης που αφήσεις το αυτοκίνητο σου; Όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω, τους ´προκαλεσες´ , την επαθες και τέλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Με την κωδικοποίηση που θα σου κάνουν δεν θα έχεις πρόβλημα με τα κλειδιά ( η κλειδαριά για τους κλέφτες ειναι διακοσμητική! Απο όσο έχω καταλάβει, τα μηχανάκια πιο πολυ τα σηκώνουν παρα τα βάζουν μπροστα).

Με τον φόβο σου πρέπει να μάθεις να μην είσαι υπερβολικός. Τι σχέση έχει το πάρκινγκ σου με τον χώρο στάθμευσης που αφήσεις το αυτοκίνητο σου; Όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω, τους ´προκαλεσες´ , την επαθες και τέλος.
    εχουν τα στοιχεια του,οποτε ξερουν που μενει και λογικα φοβαται μηπως ερθουν για την μηχανη...
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παρόμοια θέματα

1. ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !
    από golis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 23:33
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας