Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Ας Δράσουμε

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos

Ας Δράσουμε

Θα ήθελά να κάνω μια πρόταση για τίς μέρες που έρχονται και για αυτά που ζούμε

Θα ήθελα να σας πρωτείνω να κάνουμε λόγο και τών ημερών που έρχωντε να κάνουμε σάν φορουμ κάποια φιλανθρωπική κίνηση

α) ξέρω ότι οι εποχές είναι δύσκολες για όλους αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα έρανο και τα λεφτά που θα μαζέψουμε ή να πάνε σε κάποιο ίδρυμα ή να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες ανα τήν ελλάδα

β)συνχρόνος να κάνουμε μια ημερίδα ( για τήν σωστή οδήγηση που συνχρόνος και εκει θα κάνουμε έρανο )

Τα οφέλοι αρκετά απο κάτι τέτοιο

α) Το προφανές θα βοηθήσουμε συνανθώπους μας που το έχουν ανάγκη
    β) Να δείξουμε και το καλό πρόσωπο του μοτοσυκλετισμου
    γ) να ενημερώσουμε και να δώσουμε σωστά παραδείγματα σε νέους που νομίζουν ότι είναι ντροπή να βάλουν κράνος ή εξοπλισμό
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    χτες ακουγα στον imagine 89,7 (ο σταθμος των "Αρβύλα" στη Θεσσαλονικη) που ολες οι μοτο-ΛΕΣΧΕΣ της Θεσσαλονικης, 15 τον αριθμό, ετοιμαζουν μια πολυ καλη κινηση-εκδηλωση για την Κυριακη, αυριο.

Ειναι λεσχες ομως, δε νομιζω οτι το φορουμ μπορει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Ειναι λεσχες ομως, δε νομιζω οτι το φορουμ μπορει!
    Ακριβώς.

Χωρίς να θέλω να μειώσω οποιαδήποτε φιλανθρωπική πρόταση/πρωτοβουλία, υπάρχουν νομικά κωλύματα (νομική μορφή, έκδοση στοιχείων, αδειοδοτήσεις, κλπ).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς.

Χωρίς να θέλω να μειώσω οποιαδήποτε φιλανθρωπική πρόταση/πρωτοβουλία, υπάρχουν νομικά κωλύματα (νομική μορφή, έκδοση στοιχείων, αδειοδοτήσεις, κλπ).
    ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΡΕ

ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΡΕ

Θα πληρώνεις συνδρομη μετα?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Θα πληρώνεις συνδρομη μετα?
    Αμα γινουν εκλογες για το ποιοι θα ναι μοντς, ναι!

Αμα γινουν εκλογες για το ποιοι θα ναι μοντς, ναι!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screen Shot 2012-11-24 at 11.33.23 AM.jpg 
Προβολές:	322 
Μέγεθος:	27,3 KB 
ID:	274985
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ακριβώς.

Καλή διάθεση να υπάρχει, τα κωλύματα ξεπερνιούνται...Να δώσω ένα παράδειγμα; Στην Κόρινθο υπάρχει ένα κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες το οποίο κάνει πραγματικά υπέροχη και μοναδική δουλειά και στηρίζεται αποκλειστικά σε ιδιωτικούς πόρους, πολλές φορές έχει βρεθεί στα πρόθυρα του να μπει λουκέτο. Κάποιοι μοτοσυκλετιστές λοιπόν μέσω φόρουμ κανόνισαν μια επίσκεψη εκεί, μαζευτήκαμε καμιά 40ριά μηχανές και πήγαμε επίσκεψη, είδαμε τους χώρους, μιλήσαμε με τους υπεύθυνους και στο τέλος ο καθένας είτε κατέθεσε τον οβολό του, είτε αγόρασε κάτι από τα είδη που φτιάχνουν τα παιδιά στο εργαστήρι και μαζεύτηκε ένα ποσό από τη συνεισφορά του καθενός επιτόπου. Άλλο παράδειγμα; Μια επίσκεψη σε ξενώνα του Χαμόγελου του Παιδιού ή στην Κιβωτό του Κόσμου, που ο καθένας θα έχει "υποχρέωση" ας πούμε να φέρει μαζί του ένα παιχνιδάκι. Φανταστείτε τη χαρά από τα πιτσιρίκια να σκάσουνε 30-40 μηχανές να γεμίσουνε την αυλή και να τους μοιράσουν δώρα. Δε νομίζω πως είναι ουτοπικά αυτά. Απλά από τη μεριά μου χωρίς παρεξήγηση να πω πως δυστυχώς έχουμε συνδυάσει τη φιλανθρωπία με Χριστούγεννα και Πάσχα. Μακάρι σε τέτοιους καιρούς οι ανάγκες να ήταν 2 φορές όλες κι όλες το χρόνο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Καλή διάθεση να υπάρχει, τα κωλύματα ξεπερνιούνται...Να δώσω ένα παράδειγμα; Στην Κόρινθο υπάρχει ένα κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες το οποίο κάνει πραγματικά υπέροχη και μοναδική δουλειά και στηρίζεται αποκλειστικά σε ιδιωτικούς πόρους, πολλές φορές έχει βρεθεί στα πρόθυρα του να μπει λουκέτο. Κάποιοι μοτοσυκλετιστές λοιπόν μέσω φόρουμ κανόνισαν μια επίσκεψη εκεί, μαζευτήκαμε καμιά 40ριά μηχανές και πήγαμε επίσκεψη, είδαμε τους χώρους, μιλήσαμε με τους υπεύθυνους και στο τέλος ο καθένας είτε κατέθεσε τον οβολό του, είτε αγόρασε κάτι από τα είδη που φτιάχνουν τα παιδιά στο εργαστήρι και μαζεύτηκε ένα ποσό από τη συνεισφορά του καθενός επιτόπου. Άλλο παράδειγμα; Μια επίσκεψη σε ξενώνα του Χαμόγελου του Παιδιού ή στην Κιβωτό του Κόσμου, που ο καθένας θα έχει "υποχρέωση" ας πούμε να φέρει μαζί του ένα παιχνιδάκι. Φανταστείτε τη χαρά από τα πιτσιρίκια να σκάσουνε 30-40 μηχανές να γεμίσουνε την αυλή και να τους μοιράσουν δώρα. Δε νομίζω πως είναι ουτοπικά αυτά. Απλά από τη μεριά μου χωρίς παρεξήγηση να πω πως δυστυχώς έχουμε συνδυάσει τη φιλανθρωπία με Χριστούγεννα και Πάσχα. Μακάρι σε τέτοιους καιρούς οι ανάγκες να ήταν 2 φορές όλες κι όλες το χρόνο.
    Άλλο αυτό που λες (βόλτα/συνάντηση) και άλλο ο έρανος.

Άλλο αυτό που λες (βόλτα/συνάντηση) και άλλο ο έρανος.
    Δεν είπα το αντίθετο, απλά για να αποφευχθούν οι έρανοι και τα νομικά κωλύματα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βοηθήσει κάποιος

Δεν είπα το αντίθετο, απλά για να αποφευχθούν οι έρανοι και τα νομικά κωλύματα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βοηθήσει κάποιος
    Κανένα πρόβλημα τότε...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Να δώσω μια ιδέα..
    Σε γειτονικό φόρουμ (δεν διαφημίζω, δεν διαφημίζω..) έχουμε βάλει στόχο να επισκεφτούμε τα παιδικά χωριά SOS..
    Ηδη μιλήσαμε με τους υπευθύνους και οι μέρες που τους βολεύουν (λόγω εορτών πιστεύω) είναι τα Σαββατοκύριακα.

"Μιας και απ οτι μου ειπανε τους βολευει μετα την 1η δεκεμβρη, ζητησα αν μπορουμε να διαλεξουμε μια απο τις ημερομηνιες ΣΚ 8 και 9 δεκ, και ΣΚ 15 και 16 δεκ.
    Επισης ζητησα αν γινεται οι ωρες που θα αποφασισουμε και που θα τους βολευει να μην ειναι πολυ νωρις ωστε να προλαβουν να ερθουν οσοι τυχον αποφασισουν απο επαρχια.
    Πληροφοριακα, ο αριθμος των παιδιων που φιλοξενουν ειναι πανω απο 50, και το ευρος ηλικιων μεταξυ 4 και 14 ετων.
    Αυτα."

Μιλάμε για την Βάρη.. που είναι και κοντά για τους Αθηναίους..!
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=CiLfXsoU9po

Μηχανούλα, να κάνετε τα παιδιά μια γύρα (σαν τους ανθρώπους).
    Παλιά ρουχαλάκια, υποδήματα η ότι άλλο σκονίζεται στην ντουλάπα..
    Γλειφιτζούρια, παστέλι... η και καμμιά βανίλια για "υποβρύχια".
    Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε.. επειδή ως μοτοσυκλετιστές, γνωρίζουμε την έννοια της λέξης "συμπαράσταση".

Φανταστείτε τη χαρά από τα πιτσιρίκια να σκάσουνε 30-40 μηχανές να γεμίσουνε την αυλή και να τους μοιράσουν δώρα.
    το έχω ζήσει αυτό και απλά δεν μπορείς να φανταστεις την χαρά τους..... τα είχαμε παει και μία βόλτα στο προαυλιο με τις μηχανές...

ολα γίνονται και κανένα νομικό κώλυμα δεν υπάρχει..... θέληση/διάθεση και δυνατότητα προσφοράς να υπάρχει.....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ναι σε όλα και θα προσπαθήσω να είμαι εκεί (όπου κι αν είναι αυτό το "εκεί"). Αν δεν τα καταφέρω θα στείλω το κατιτίς μου και θα το δώσετε εσείς.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    το έχω ζήσει αυτό και απλά δεν μπορείς να φανταστεις την χαρά τους..... τα είχαμε παει και μία βόλτα στο προαυλιο με τις μηχανές...

ολα γίνονται και κανένα νομικό κώλυμα δεν υπάρχει..... θέληση/διάθεση και δυνατότητα προσφοράς να υπάρχει.....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2004, 13:46
  3. Ας μην κρυβόμαστε άλλο.....
    από DirtyHarry στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 00:22