Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Ρεκτιφιε

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Ρεκτιφιε

Εχουμε και λεμε.Το srx εχει διαλυθει εντελως με σκοπο το ολοκληρωτικο του συμμαζεμα.Βαψιμο σκελετου,ζαντες ,αντικατασταση σε οτι ειναι φθαρμενο κλπ.Επειδη το κοστος ειναι μεγαλο εχω ξεκινησει μονος μου.Αν βοηθησει και φιλος συμφορουμιτης (οπως προσφερθηκε) σε καμμια βδομαδα παμε για ρεκτιφιε.
    Ψαχνω λοιπον για αξιοπιστο ρεκτιφιε μιας και θα ανοιξει αρκετα ο κυλινδρος(680cc μαλλον).Ξερετε καποιον?Αν δεν θελετε να κανετε διαφημιση στειλτε πμ.
    Ερωτηση δευτερη.Με τις κεραμικες επιστρωσεις τι παιζει?Βοηθανε στην απαγωγη θερμοτητας?(μεγαλος κυλινδρος μου καιει ποδια ουγκ).
    Τα φωτα σας παρακαλω
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Για ρεκτιφιέ ρίξε μια ματιά εδώ. Φίλοι μου που πήγαν παλαιότερα, είναι πολύ ευχαριστημένοι. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Άντε φτιάξτο και ρίξε φώτος να δούμε και εμείς.

http://www.edit....com.gr/
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Αυτον τον ξερω αλλα εχω ακουσει πολλα καλα και κακα κι ετσι τον εχω stand by.
    Ευχαριστω παντως.Φωτο μονο οταν τελειωσει.Προτιμω να κανω καμμια δουλεια απ το να τραβαω φωτο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Για 680 δεν το βλέπω να γίνεται ρεκτιφιέ μάλλον χιτώνιο χρειάζεσαι.
    Οπότε δεν είναι και τόσο κρίσιμη η εργασία όσο ένα ρεκτιφιέ για να την ψάξεις και τόσο πολύ.

Αλλαζεις χιτωνιο?Υπαρχει ετοιμο?Θα μεινει στη θεση του η θα ανεβει με τη θερμοκρασια?
    You ask too much stranger:rotflmao:
    Για πες

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Αλλαζεις χιτωνιο?Υπαρχει ετοιμο?Θα μεινει στη θεση του η θα ανεβει με τη θερμοκρασια?
    You ask too much stranger:rotflmao:
    Για πες
    ναι, αλλαζεις χιτωνιο, ανοιγεις το καρτερ για να χωρεσει το χιτωνιο, και κανεις μια πατεντουλα ωστε το λαδι να ανεβαινει εξωτερικα απο τον κυλινδρο στο κεφαλαρι.. κατα τα αλλα, κανενα προβλημα!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture-0076.jpg 
Προβολές:	1289 
Μέγεθος:	22,9 KB 
ID:	147392

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Δυστυχως για τον edit... εχω ακουσει για γω ασχημα....δεν ειναι αυτος που ηταν κάποτε.
    Ειναι αλλα μαστορια τωρα μεσα για τα οποια εχω ακουσει διαφορα παραπονα (κυριως για αυτοκίνητα βέβαια).

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba

Re: Ρεκτιφιε

Εχουμε και λεμε.Το srx εχει διαλυθει εντελως με σκοπο το ολοκληρωτικο του συμμαζεμα.Βαψιμο σκελετου,ζαντες ,αντικατασταση σε οτι ειναι φθαρμενο κλπ.Επειδη το κοστος ειναι μεγαλο εχω ξεκινησει μονος μου.Αν βοηθησει και φιλος συμφορουμιτης (οπως προσφερθηκε) σε καμμια βδομαδα παμε για ρεκτιφιε.
    Ψαχνω λοιπον για αξιοπιστο ρεκτιφιε μιας και θα ανοιξει αρκετα ο κυλινδρος(680cc μαλλον).Ξερετε καποιον?Αν δεν θελετε να κανετε διαφημιση στειλτε πμ.
    Ερωτηση δευτερη.Με τις κεραμικες επιστρωσεις τι παιζει?Βοηθανε στην απαγωγη θερμοτητας?(μεγαλος κυλινδρος μου καιει ποδια ουγκ).
    Τα φωτα σας παρακαλω
    Hello!!!

Για ότι αφορά τον σκελετό, και επειδή βρίσκομαι στη ίδια κατάσταση αποφάσισα τελικά την λύση της υαλοβολής και ηλεκτροστατικής βαφής..

Έχω ψάξει αρκετά και μάλλον έχω καταλήξει σε ποιούς θα το πάω. (120 euro υαλοβολή και άλλα 120~160 ηλεκτροστατική)

Αν δεν το βάψεις με πιστόλι στείλε πμ να σου πώ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4

Re: Ρεκτιφιε

Τα φωτα σας παρακαλω
    Κυβικα για ποιο λογο να ανεβασεις??
    Η κεραμικη επιστρωση (που δεν ξερω αν υπαρχει ατομο στην ελλαδα που το κανει) δεν εχει να κανει με την απαγωγη θερμοτητας αλλα με την αξιοπιστια του μοτερ..(ο κυλινδρος δυσκολα κανει σημαδια/γρατζουνιες).
    Θα το στρωσω που θα παει..

Re: Re: Ρεκτιφιε

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Κυβικα για ποιο λογο να ανεβασεις??
    Η κεραμικη επιστρωση (που δεν ξερω αν υπαρχει ατομο στην ελλαδα που το κανει) δεν εχει να κανει με την απαγωγη θερμοτητας αλλα με την αξιοπιστια του μοτερ..(ο κυλινδρος δυσκολα κανει σημαδια/γρατζουνιες).

Εχει να κάνει με την μή απαγωγή θερμότητας και βελτιώνει (θεωρητικότατα) τον βαθμό απόδοσης του κινητήρα μειώνοντας (θεωρητικότατα) τις θερμικές απώλειες.

Re: Re: Re: Ρεκτιφιε

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εχει να κάνει με την μή απαγωγή θερμότητας και βελτιώνει (θεωρητικότατα) τον βαθμό απόδοσης του κινητήρα μειώνοντας (θεωρητικότατα) τις θερμικές απώλειες.
    H επιστρωση γινετε για αντιτριβηκους σκοπους...(η YAMAHA αυτο λεει τουλαχιστον :smilea: )Να παιζει κατι με την θερμοτητα δεν εχω διαβασει πουθενα οποτε δεν μπορω να συμφωνισω αλλα ουτε και το αντιθετο...

Re: Re: Re: Re: Ρεκτιφιε

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    H επιστρωση γινετε για αντιτριβηκους σκοπους...(η YAMAHA αυτο λεει τουλαχιστον :smilea: )Να παιζει κατι με την θερμοτητα δεν εχω διαβασει πουθενα οποτε δεν μπορω να συμφωνισω αλλα ουτε και το αντιθετο...
    Παίζει (για τους α-θεώρητους παραπάνω ) αφού δεν υπάρχουν κενά-θύλακες αέρα μεταξύ χιτωνίου-κυλίνδρου (όχι ορατά δια γυμνού οφθαλμού). Επίσης για τον ίδιο λόγο, δεν παίζουν και μικροπαραμορφώσεις του χιτωνίου.

Τέλος να υπενθυμίσω ότι συνήθως και το νέο (oversize) χιτώνιο θέλει ρεκτιφιέ δια να υποδεχθεί το νέο πιστόνι (χλωμό να τα βρείτε φούστα-μπλούζα από τον ίδιο κατασκευαστή).

Τσίου....

You BETA believe...

Εγω αναφέρομαι σε κεραμική επίστρωση θαλάμου καύσεως, στον οποίο δεν υπάρχει κανένα κινούμενο μέρος.
    Η επίστωση που λές εσύ είναι μάλλον κυλίνδρου nicasil και παρόμοιες που όμως εφαρμόζονται σε αλουμίνιο κύλινδρο υποκαθιστώντας το χαλύβδινο χιτώνιο με πολύ μεγάλύτερα πλεονεκτήματα απο την αντιτριβική τους ικανότητα, με κυριότερο την ελαχιστοποίηση των ανοχών πιστονιού κυλίνδρου που δίνει άλογα.

Εγω αναφέρομαι σε κεραμική επίστρωση θαλάμου καύσεως, στον οποίο δεν υπάρχει κανένα κινούμενο μέρος.
    Η επίστωση που λές εσύ είναι μάλλον κυλίνδρου nicasil και παρόμοιες που όμως εφαρμόζονται σε αλουμίνιο κύλινδρο υποκαθιστώντας το χαλύβδινο χιτώνιο με πολύ μεγάλύτερα πλεονεκτήματα απο την αντιτριβική τους ικανότητα, με κυριότερο την ελαχιστοποίηση των ανοχών πιστονιού κυλίνδρου που δίνει άλογα.
    Για κεραμικη επιστρωση στον κυλινδρο (οχι nicasil) μιλαω....

Κοίτα.... μόλις είχα πλύνει τα χέρια μου και παρόλο που μύρισα τα νύχια μου,,, στάθηκε αδύνατο να το καταλάβω...

Ώστα λοιπόΙν εσύ μίλαγες για κεραμική επεξεργασία ΚΕΦΑΛΗΣ ενώ όλοι οι άλλοι για ηλεκτροχημική βαφή χιτωνίου...

You BETA believe...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπιέλα, Ρεκτιφιέ?? χρειαζομαι βοηθεια διαγνωσης πρωτα :)
    από vagelis- στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2012, 21:43
  2. ρεκτιφιε η αλαγη χιτωνιων?
    από nikos121 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2012, 19:49
  3. ρεκτιφιε η αλαγη χυτωνιων?
    από nikos121 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2012, 22:36
  4. Απαντήσεις: 11