Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Περιστατικό με αγγελία

Περιστατικό με αγγελία

Ρε παιδιά , χρόνια τώρα λέμε ότι πολλοί βάζουν αγγελίες και ζητάνε όσα τους λείπουν.

Ακούστε κι αυτό:
    Έβαλα πρόσφατα μια αγγελία για ένα δερμάτινο, πραγματικά φτηνά , για να το πάρει κάποιος από μας.Τελικά το πούλησα σ'ένα παληκάρι

Δέκα μέρες αργότερα βλέπω το μπουφάν που είχα πουλήσει εδώ μέσα 80 ευρώ ,σε αγγελία στο car.gr , να το πουλάει 180 ευρώκαι η αγγελία να συνοδεύεται από ένα σωρό παραμύθια.

Είμαι ακόμα με τη γλώσσα στο μάγουλο.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά , χρόνια τώρα λέμε ότι πολλοί βάζουν αγγελίες και ζητάνε όσα τους λείπουν.

Ακούστε κι αυτό:
    Έβαλα πρόσφατα μια αγγελία για ένα δερμάτινο, πραγματικά φτηνά , για να το πάρει κάποιος από μας.Τελικά το πούλησα σ'ένα παληκάρι

Δέκα μέρες αργότερα βλέπω το μπουφάν που είχα πουλήσει εδώ μέσα 80 ευρώ ,σε αγγελία στο car.gr , να το πουλάει 180 ευρώκαι η αγγελία να συνοδεύεται από ένα σωρό παραμύθια.

Τι σε νοιαζει
    Το πουλησες εσυ...πηρες τα φραγκα...Ασε τον αλλον να παιδευεται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Τι σε νοιαζει
    Το πουλησες εσυ...πηρες τα φραγκα...Ασε τον αλλον να παιδευεται
    Δεν είναι έτσι ρε φίλε.
    Το φόρουμ δεν είναι site αγγελιών. Πάντα όταν χρειάζομαι κάτι μεταχειρ. , μπαίνω πρώτα εδώ και όταν θέλω κάτι να πουλήσω που είναι καλό και φτηνό, πρώτα το βάζω στο φόρουμ και αν δεν.. τότε πάω σε site αγγελιών.
    Ο λόγος είναι απλός: Μπαίνω 10 χρόνια εδώ μέσα , τους μισούς τους γνωρίζω (έστω και απ'το πληκτρολόγιο) και έχω μια εμπιστοσύνη, όπως και οι άλλοι απέναντί μου.
    Τώρα, να μπαίνουν κάποιοι και να ψάχνουν κάτι σκοτωμένο, για να το μοσχοπουλήσουν, μου κάνει εμπόριο.
    Τέλος πάντων. Δε μου είχε ξανασυμβεί και έμεινα..........ενεός

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Δεν είναι έτσι ρε φίλε.
    Το φόρουμ δεν είναι site αγγελιών. Πάντα όταν χρειάζομαι κάτι μεταχειρ. , μπαίνω πρώτα εδώ και όταν θέλω κάτι να πουλήσω που είναι καλό και φτηνό, πρώτα το βάζω στο φόρουμ και αν δεν.. τότε πάω σε site αγγελιών.
    Ο λόγος είναι απλός: Μπαίνω 10 χρόνια εδώ μέσα , τους μισούς τους γνωρίζω (έστω και απ'το πληκτρολόγιο) και έχω μια εμπιστοσύνη, όπως και οι άλλοι απέναντί μου.
    Τώρα, να μπαίνουν κάποιοι και να ψάχνουν κάτι σκοτωμένο, για να το μοσχοπουλήσουν, μου κάνει εμπόριο.
    Τέλος πάντων. Δε μου είχε ξανασυμβεί και έμεινα..........ενεός
    Έχεις δίκιο σε ότι λες αλλά υπάρχουν και αυτά δυστυχώς...
    Give me fuel, Give me fire

ναι είναι εμπόριο

ναι είναι ανήθικο

αλλά δυστυχώς, ο Sapadak έχει δίκιο....

ίσως τελικά να μην έπρεπε να το σκοτώσεις....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ναι είναι εμπόριο

ναι είναι ανήθικο

αλλά δυστυχώς, ο Sapadak έχει δίκιο....

ίσως τελικά να μην έπρεπε να το σκοτώσεις....
    ναι αλλα αμα το επαιρνε καποιος που πραγματικα το ειχε αναγκη, και το ευχαριστιοταν τοτε θα ηταν μια χαρα και αυτος και ο αλλος....
    Ετυχε τωρα....οποτε.....κριμα.......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    ναι αλλα αμα το επαιρνε καποιος που πραγματικα το ειχε αναγκη, και το ευχαριστιοταν τοτε θα ηταν μια χαρα και αυτος και ο αλλος....
    Ετυχε τωρα....οποτε.....κριμα.......
    Αν κάποιος ειχε πραγματικα αναγκη για τζακετς...εχει τζάκετ που παιζουν στα 50 ευρω και κάτω...

Ακούστε κι αυτό:

Και αν πάρω τηλέφωνο θα μου το προσφέρει φιλικά 130-150 ευρώ....Από περιέργεια,πώς κατάλαβες ότι είναι το δικό σου?

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Και αν πάρω τηλέφωνο θα μου το προσφέρει φιλικά 130-150 ευρώ....Από περιέργεια,πώς κατάλαβες ότι είναι το δικό σου?
    Ε αν εχουν το ιδιο τηλ και ονομα, και ειναι το ιδιο μέγεθος και χρώμα λες να ειναι συμπτωση?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ε,καλα το εμποριο χροοοοονια λειτουργει ετσι...
    αγοραζω φτηνα, πουλαω σε εξωπραγματικη τιμη...
    ναι ειναι ανηθικο να συμβαινει σε ενα φορουμ που υπαρχει αλληλεγγυη μεταξυ μοτοσυκλετιστων αλλα απο την αλλη δεν ειναι παρανομο...

αλλωστε υπαρχει και το επαγγελμα των καιροσκοπων-κερδοσκοπων που αγοραζουν απο σπιτια μεχρι καναπεδες σε εξευτελιστικες τιμες και επειτα τα πουλανε 2πλα και 3πλα...περιμενουν ομως και μπορει και να μην ερθει ποτε ο αγοραστης...αυτο ειναι το ρισκο τους...

ετσι και το παλικαρι, πηρε το ρισκο του και το εβαλε 180 και μπορει να μην πουληθει ποτε και να χασει τα 80€...(αν οντως δεν το χρειαζεται)...

μην αγχεσαι...

αφου δεν το εβγαλε εδω μεσα αγγελια παλι καλα να λες...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αυτό λες;
    "Δερματινο m-tech αγωρασμενο απο ιταλια 380euro.
    No 50, φορεμενο το πολυ 10 φορες.
    αφερουμενη επενδιση και προστασιες σε αγκωνες,ομους και πλατη( μονο η προστασια πλατης ειχε 80 euro) Ανταλασεται και με αλλο μπουφαν ιδιας καταστασης."

Αυτό το "Ανταλασεται και με αλλο μπουφαν ιδιας καταστασης", τι να εννοεί ο ποιητής; ότι θέλει άλλο χρώμα; άλλη μάρκα;
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    αφου δεν το εβγαλε εδω μεσα αγγελια παλι καλα να λες...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παίδες ... 1+1= 2

Αν το πούλησες και πήρες το μαρούλι ..... Δεν είναι πια δικό σου !!! Τέλος !!!

Εγώ λειτουργώ ακριβώς όπως σου τα γράφω ,αλλά δεν κάνω αγορές επι τούτου .

Μια φορά έτυχε να πάρω από εδώ μέσα ένα σοέι 1100 με καλό παζάρι και αφού το φόρεσα και το ευχαριστήθηκα και αφού πούλησα το στρήτ , έδωσα το κράνος 80 ευρώ πάνω από ότι τπο πήρα και είχε και σειρά προτεαιότητας η αγγελία γιατί πολλοί το ήθελαν ...Απο εδώ μέσα το πήρα ,αλλά εδώ μέσα αγγελία δεν έβαλα .

Ξέρω άνθρωπο που ψάχνει ευκαιρίες -σκοτώματα εμπορικά μηχανάκια και τα αγοράζει-μεταπωλεί αφού τα χαίρεται και λίγο και βγάζει καλά λ7 σχετικά ....Πάει όμως με τα χρήματά ντούκου όταν δει την ευκαιρία και τα παίρνει .

Όποιος θέλει να σκοτώσει την προίκα του να πάρει χρήμα ντούκου το κάνει ,αλλά ο άλλος που το έβαλε σε αγγελία πολύ παραπάνω ...ακόμα το πουλάει όπως λες ....

Τα χρήματα που ζήτησες τα πήρες . Τέλος . Δεν έχει να πούμε κάτι άλλο ...Τα υπόλοιπα είναι εμπόριο .

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ναι απλά μάλλον το θέμα ανακινήθηκε γιατί εδώ μέσα δεν είναι car.gr και ως φόρουμ έχουμε τις αγγελίες για να βολευόμαστε μεταξύ μας, και κυρίως...να γίνεται ηθικά.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απιστευτο περιστατικο [ προσοχη φιλοι με moto ]
    από alexis72 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2012, 21:12
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΑ
    από motorfoot στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 16:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα